Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


veckan som gick

Idag när pappa åkte i väg till tandläkaren så klämdes båda hundarna med mig i sängen, så mysigt. Sen när de märkte att jag vaknade så kryper de fram till mitt ansikte och jag får inte en utan minst 2 pussar och svansarna går utav bara den. Därefter så gick vi ut på tomten och lekte en stund och nu har ungarna fått fil till frukost och återigen ligger på varsin sida om mig fast denna gången i soffan.

På lördag är det MT för lillebror svart och det ska bli spännande att se vad han hittar på, han är ju en liten tuffing så vi får hoppas att det går bra. I veckan har vi tränat passitivitet eftersom han är en aning stressad och sen har vi tränat att båda hundarna ska gå fint i koppel. Vilket är mycket svårt i början men av böckerna jag läst om just detta så ska de löna sig i slut änden *haha*

I helgen så hade vi först fest på lördagen för Johan med massa människor här hemma tillochmed de 2 vita pojkarna kom, så doggisarna fick turas om att vara med eftersom lillbror vit och lillebror svart inte riktigt tycker om alla hundar.. På söndagen så kom Johans familj och grattade. Johan fyllde år i fredags och han fick mycket fint i present av alla =)

En annan rolig grej som jag insåg när jag räknade på datumen är att för ett år sen i går så var vi på husvisning på det som sen skulle bli vårat, vi kom hem ifrån thailand på johans födelsedag, 3 dagar senare var det visning och ytterligare 3 dagar efter det så hade vi vunnit budgivningen om vårat hus!!! till saken hör att våra hus-köpar-planer låg för tillfället på is och här sitter vi 1 år senare och trivs kanon. Tänk om allt i livet vore så bra.

Mio fick ett halsband i julklapp, som vi visserligen beställde först i mitten på januari eftersom vi väntade på rätt färg ;) Vill ha det nu!!! Som en unge på julafton står jag och väntar på postbilen varje dag *haha*

Kramar

27 Januari 2009  | Länk | lediga dagar | 0 kommentar
KRIG

Japp, ni läste rätt, briarder vs fåglar. Jag håller ju (som jag skrev tidigare) på att göda mina hundar så efter frukosten så kastade jag ut mer mat blandat med godis på gräsmattan, det tog inte lång tid förren skator och kråkor kom flygandes... Så nu har de små liven fullt upp med att försvara gräsmattan mot flygattacker. det är ganska kul att stå och titta på måste jag säga, hundarna springer kors och tvärs över tomten mot fåglarna som dyker ner mot gräset och norpar en och annan go´bit =) Hjärn-jumpa och brunch. Nu är de inne och dricker vatten kanske behövs det en stunds vilan...? näää vad är det jag ser, lillebror svart står vid altandörren redo för mer *haha* Fast han är inte så svår övertalad bara man tar fram en boll *ler*

i kväll ska han åka till Mio´s farmor och farfar som snällt ställer upp som barnvakt eftersom vi ska på kalas till de vita pojkarna i kvarsebo.

Kram på er

17 Januari 2009  | Länk | lediga dagar | 0 kommentar
bruks och bad

igår så bytte vi diamond mot prince min far orkade nämligen inte med honom. och eftersom de svarta bröderna är så osams just nu så går det inte att ha dom ihop. Jag åkte raka vägen till bruks och lekte med en understimulerad Prince och när vi fick synd på bilen vi väntat på så bytte jag hund och ut kom en överspeedad Mio för bror Milton stod nämligen utanför bilen... Vi kunde knappt hålla i våra galningar men tillslut lyckades vi släpa med dom till en gräsmatta där de kunde leka, den som inte sett briardglädje har inte sett äkta glädje... ojoj vad lyckliga dom var. Det var kul att komma igång med träningen igen och vårat mål är att träna för 3:an och lägre, vissa moment känns jätte svåra så det kommer nog att ta sin tid men det får ta hur lång tid det vill.

På eftermiddagen så jobbade jag och hundarna låg i bilen, vi handlade valp mat så vi kan göda lillebror svart och sen åkte vi till min mormor som bjöd på pannkakor.

Idag har jag varit på ikea och när jag kom hem fick prince bada, bli fönad, klippt och snart ska vi ta tovorna... det finns massor och jag är ju som bekant allergisk mot sånna... *ggrr* pojken var nog inte så impad över dagens aktiviteter men fin är han!

KRAM

15 Januari 2009  | Länk | lediga dagar | 1 kommentar
Snygging

I veckan så var vi på en lång promenad i kolmårds skogarna, vi gick till ett ställe där serien wild kids bodde. Diamond var så trött på hemvägen att han helt enkelt stannade och la sig ner, Mio däremot skuttade på som vanligt.

Idag så lämnade jag lilla Diamond hos frissan och han blev så snygg, och tydligen hade han varit så duktig och snäll. och även fast han inte är min hund så sträcker man på sig lite märkvärdigt när man får höra sånt.

Väl hemma så fick vi ett paket som kommer göra mig så snygg *hehe*

Nu har vi några lata dagar med lek i snön som väntar

Många kramar

7 Januari 2009  | Länk | lediga dagar | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida