Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2022)
>>


snö snö snö

Det ligger nästan en halvmeter snö på tomten och hundarna är fulla med bus. Man ser verkligen vart på tomten de helst går för det har bildats smala gångar... eller vad är det jag skriver: går?? Här gås det inte här hoppas det så snön yr!

I början när snön först kom hade dom lite problem att göra sina behov men å andra sidan jag skulle inte heller vilja sätta mig i snön *hehe*

Alla stor helger är över och vi är nöjda och belåtna. Husse och matte går på detox och alla hundarna får alger så vi är pigga och friska allihop. Trodde aldrig att jag skulle få i dom alger när jag först köpte hem det, men de äter glupskt upp allt och slickar skålen. Johan råkade glömma att lägga det i maten en dag och lilla matvraket Diamond stod still och tittade på skålen, johan försökte med ett par "varsegod" till men inget hjälpte... tillslut tittade han ner i skålen och upptäckte vad som fattades, först då vart lilla herrn nöjd och kunde äta.

Husse ska springa göteborgs-varvet i vår så hundarna hjälper honom att komma i form, eller var det tvärtom? Dajmisen har blivit riktigt pigg och visat att det finns massa fart i honom fortfarande. i sommras när han flyttade hem till oss så verkade han ha ont i höfterna och var stel, vi trodde det värsta såklart. men med motion i lugn upptrappning, lite alger och massa kärlek så är han sitt gamla vanliga jag igen tackolov! Nu är det vi som inte hänger med ;)

kram på er kära vänner

29 Januari 2010  | Länk | lediga dagar | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida