Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


make over!

Vi har Lilla Diamond här på besök och passade på att boka en tid hos frissan lite längre ner på gatan...

FÖRE:

EFTER:

Han fick gå tillbaka dit i morse för det kom fram en massa tussar när han hade torkat klart igår men sen var jag ändå tvungen att pilla lite extra på honom, frissa som man är så kan jag inte låta bli när jag ser ojämnheter *ler*

Det blir nog skönt för honom att slippa all sin tjocka päls och alla tovor som blir nu när vi förhoppningsvis snart får lite värme.

pappa Johan har semester så hundarna har kunnat varit hemma och ute hela dagarna sen sist.

kram

18 Juni 2009  | Länk | Besök | 0 kommentar
lata dagar

Igår hade vi Dexter och Ibaz på besök, Mio har slutat löpa så de fick leka en stund... när polletten trillat ner på söta dexter vart han vrålkär i Mio som inte alls gillade uppvaktningen -hon ville bara busa.. D blev aningen sur på sin matte som sa att det inte blir några husky/briard valpar för honom.. Så inför nästa besök ska Mio bada *hehe* stackars pojke.

Appropå briard valpar så har Mio fått ett stort gäng kusinbarn/syskonbarnbarn på kennel Don Fido surfa in och kolla med viss risk för valpsjuka :-)

iom att hon har slutat löpa så har vi fått tillbaka en pigg och glad unge som pallar med både lek och träning som vanligt, det känns skönt. Hönsmorsa som man är nojjar man sig en del, så det har blivit mest kel och lugn och ro för fröken de senaste veckorna.

under kennellägret så köpte jag en metallapport till hundarna som jag skrev om i ett tidigare inlägg, Mio tog den hur bra som hellst och jag tjoade och berömde.. men så sneglade jag över på min kära pojke och så fick jag den brillianta ideén att han minnsan inte skulle komma undan mitt beröm så jag rullar fram apporten till honom och va gör han då???? jo HAN PLOCKAR UPP DEN, han som vi inte tränat alls mycket på bär-moment (bollar och leksaker tar han såklart) hans matte höll på att trilla av stolen och skrek av förvåning och stolthet -vilken pojke vi har!!

Kramar

6 Juni 2009  | Länk | Blandat | 0 kommentar
Kalas

Medans husse och matte städade inför det stundande kalaset så passade hundarna på att leka ute. Husse inbillar sig nämligen att höglöpet är över för länge sen men icke! Ut kommer jag farande då pojk-stackarn gör otillåtna höftrörelser mot sin syster, skriker och gormar så grannarna måste tycka att jag är knäpp... Som tur var hittade han inte riktigt rätt och fick snällt kyla av sig hettan i husets kalla garage.

Sen kom kära farmor, farfar och gammel- farmor och farfar med sig hade de en del paket *jippi* Mio roffade åt sig det ätbara och Prins tog de som var runda.. Tillochmed lite blå grädde fick han i sig lillemannen.

Sen kom våra kära vänner Katarina & Mattias och hämtade oss, vi hade nämligen blivit medbjudna att spela bowling och äta resturang mat tillsammans med My och Kristian. Mycket roligt och Mycket trevligt, en tumnagel kortare, mätt i magen. Tror att jag bara har spelat bowling en gång tidigare så jag skyller sista placeringen på det, för er som inte vet det är är banorna hala.. man ska alltså inte gå över linjen... det provade med andra ord jag, ajaj! På palace fick vi efter lååång väntan in plankstek som smakade kanon och kors i taket till efterrätt tog jag en förrätt, min kära "konditor" som satt mitt emot mig vid bordet höll nog på att tappa hakan... jag är inte känd för att stå emot socker nåvidare bra om vi säger så...

kram Linda

1 Juni 2009  | Länk | Besök | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida