Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2022)
>>


juli

i kväll fick jag äntligen göra det som jag längtat efter så länge, nämligen ligga på altansoffan under en filt med en briardunge i famnen och lyssna på regnet som dånar mot taket, ÅÅÅH va det är härligt.

Det var Mio som låg i famnen och Lilla Ozzy låg på golvet brevid så jag nådde att klappa honom ckså. Lille-Bo var på övervåningen med husse och städade husses garderob... ;)

Det har inte blivit så mycket träning på bruks nu i värmen men här hemma tränar vi så fort en dag känns lite svalare. När det var som varmast så vände Mio i dörren och vägrade först att gå ut och morgon kissa... Prins förstår inte alls sitt eget bästa utan ska gärna leka med sina älskade tennisbollar mitt på dan i minst 30 gradig värme, men han har fått lära sig vad "gå och lägg dig i skuggan" kommandot betyder ;)

ozzy gör också framsteg och är förskräckligt charmig.

i går hade alla 3 hundarna varit hos mina svärföräldrar så vi kunde åka på en liten roadtrip med svågern. allt hade gått bra och när vi kom hem till svärföräldrarna mot kvällningen så fick vi höra om alla roligheter bara briarder gör :)

När vi skulle åka hem till oss så var det bara 2 ooongar som ville följa med... Lille-Bo la sig bestämt i soffan med Totte (min svåger) och vägrade att komma fast jag lockade... så vi åkte.

Den lille pojken hade spenderat natten i Tottes säng mellan honom och tjejen och på morgonen efter följde han dom som en liten svans. Sen vart Prinsen hemkörd och när bilen skulle åka vidare mot tågstationen så vem tror ni då hoppade tillbaka in i bilen och tittade med bedjande, förskräckligt söta ögon??

Men då sa mamman bestämt nej, herre gud inte kan min lille plutt flytta till Göteborg, inte ens en liten semestervecka gick jag med på så dääää så!

 

/Linda

17 Juli 2010  | Länk | lediga dagar | 0 kommentar
sommar

Vill börja med att skriva att Mios lilla pappa inte finns mer, fina Nosse. Vi tänker på Barbro & Alf på Flying Rugs :(

Här hemma i kolmården så rullar livet på sakta men säkert jag tänker ofta på våran Diamant och hur tacksam jag är att vi kunde ge honom ett lyckligt slut, jag är tacksam över att jag fick vara med och hålla om honom när livet tog slut, med tanke på hur fort jag körde den där fredagen den 12 mars så hade jag lika gärna själv kunnat hamna på sjukan.

Det visade sig tydligt vilka man kunde lita på. människor som man knappt träffat hörde av sig vilket var väldigt glädjande, värre var det när människor i ens närhet som man hade hoppats att få höra nått ifrån inte gjorde det.

"Kusin" Ozzy har flyttat hit i väntan på nytt hem. han har lärt sig massa nya saker och hoppar numera galant över hindret och joggar gärna med Johan. appropå Johan så är jag inget att ha i jämförelse med honom *haha* Om mr Oz får välja så väljer han Johan 10 av 10 gånger, om jag inte håller i nått ätbart vill säga :P Vi tänkte att vi skulle aktivera honom i samband med att han skulle äta, så vi kom på en väldigt bra ideé att gömma hans mat ute. Dåååååå får han jobba tänkte vi. åååh nej det tog 1 minut första gången och numera tar det bara några sekunder innan han vet vart maten finns. och vi har provat atta ställen på tomten, bakom, under, över, kasta iväg.. allt. den grabben har helt enkelt en väldigt bra spår-nos :D

Mio är klok och ligger gärna i skuggan men Prins han ligger hellst brevid mamma eller leker med en boll.

ha det så bra där ute i sommar värmen

8 Juli 2010  | Länk | lediga dagar | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida