mitt liv i ditt perspektiv.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


Fredag den 30/1 - 2009

Ida som skriver:
Ja, ni har väl inte missat Madeleines förra rubrik.
Mer än så blev det inte. Tråkigt va?
Jag skulle hälsa att hennes dator är CP för tillfället. Eller datorn och datorn, bloggen för det mesta. Men i det stora hela är det väl datorns fel! Antar jag...

Och självklart får jag den stora äran att rätta till det lilla problemet genom att skriva några rader i hennes älskade blogg. Det är synd att det blir såhär eftersom Madeleine har så himla många läsare som blir besvikna när det inte finns någonting och läsa.

Ni sitter säkert där hemma och klickar och klickar på Madeleines blogg och tänker:
"Nästa gång, då kommer det finnas ett nytt inlägg."

Men visst är det typiskt att varenda gång ni gör det så kommer "FÖRLÅT MIG" upp.
 Det är väldigt irriterande!!!

Så då tänker ni: Jag skiter i det här för tillfället. Har bättre saker för mig! Hon skriver ju ändå aldrig.
Men ändå är ni tillbaka dagen därpå igen, eller kanske redan samma kväll och börjar trycka igen. Ni kan inte hålla er ifrån Madeleins blogg.
Vilket är jävligt sorligt alltså.

Jag tänker ge er ett råd jag tror Madeleine själv skulle ge er: 
Ut och lev livet. Det finns andra saker man kan göra istället för att sitta och häcka framför datorn. Madeleine kommer faktiskt att komma tillbaka. Var så säker!

Så ha det så bra så länge.. Och ett litet förslag ;)
Om ni har tråkigt... Besök:
Bloggen om Madeleines liv!

30 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
förlåt mig

26 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Lördag den 17/1 - 2009

Hej mina vänner.
Igår hade jag en trevlig kväll, jag åt uppe hos kajsa sen såg vi på lets dance och jag tycker fortfarande inte att blondinbella gjort några framsteg. Mitt i allt ringer filip och säger att han kommer och hämtar oss, då hade han tagit körkort och gud så kul. (grattis så mycket till dig)

Sen imorse så hjälpte kajsa mig med några byxor och gud så bra det blev. Henne kan man lita på.

Jag lovar att skriva mer sen,

puss så länge / m

17 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Fredag den 16/1 - 2009

Hej igen mina vänner.
Vet ni vad? Idag har jag klarat allt man behöver klara för att kunna göra teoriprovet och jag är grymt lycklig över det. Herregud, det är ganska svårt att lära in allt det man ska göra, men det blir ju jätte kul när man till slut klarar det och helst när man får sitt körkort i handen. (jag är en hysterisk människa, så jag kommer skratta och gråta på samma gång om jag nu klarar det!!)

På skolan idag hände inte inte så mycket. Ganska tråkigt faktiskt, som vanligt måste jag faktiskt säga. Det är tur att jag har mina pärlor som räddar mina mskoldagar. Vad skulle jag göra utan dem? (IDA, du är min största pärla!!)

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem så att han kan skjusa upp mig till kajsa där jag ska spendera mig kväll/natt och det ska bli mysigt, hon ska hjälpa mig med att lägga upp ett par byxor. Hon är grym på det, eller hon är grym på allt. Tur att hon är en av mina bästa vänner så att hon kan hjälpa mig med saker och ting. För grym det är bara förnamnet på henna, hon kan allt. Jag önskar ibland att jag också var sådär bra på allting, men inte då. Men ändå, då vore det ju inte jag. Och jag menar, vem klarar sig utan mig? Som jag trodde, ingen!!!

Det vankas även mat uppe hos kajsa, och jag börjar faktiskt att bli hungrig så det kommer inte att sitta fel.

puss så länge /m
16 Januari 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
Fredag den 16/1 - 2009

Hej mina vänner!
Nu är jag äntligen tillbaka efter mycket om och men. Men nu fungera min pärla som på nytt igen så det är bara för mig att lyfta på hatten och säga, tack emil för hjälpen!

Det har faktiskt inte hänt speciellt mycket dessa dagar när jag inte uppdaterat, jag har varit på körskolan, jag har varit med jennifer och typ ingenting mer. Skönt på något sätt.

På måndag går vi ut på praktik också och jag är dö nervös, jag som inte bruka vara sådär nervös, men nu är jag det. Fast man får ju hoppas att det går bra. Ni som läser denna blogg, under veckorna 4-9 så befinner jag mig på akutmottagningen, så om ni tittar förbi, kom och säg hej!

Jag skriver mer efter skolan.

puss så länge / m

16 Januari 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
Onsdagen den 14/1-2009

Hej Hopp! (Ida skriver)
Jag har fått i uppdrag av Madeleine att skriva lite här i hennes blogg eftersom hennes dator är hos mig!
Och varför är den då hos mig?:O
Jo för att min käre pojkvän har lovat att formatera om den.. Egentligen var det meningen att han skulle göra det igår men det blev aldrig av satt Madde blir utan dator någon dag till...sisådär... :)

Alldeles nyss när jag pratade med henne satt hon på körskolan och degade... HON HAR JU SNART UPPKÖRNING! =D
Även fastän jag är lite småsur för att jag inte får veta vilken dag det är... =/
Madde säger att det ger otur.. BULLSHIT.. Jag kan ju inte hålla tummarna då om jag inte vet vilken dag det är ju! =(
Menmen... det svider men jag får väl erkänna att hon klarar det oavsett om jag håller tummarna eller ej!

Ni läser väl min blogg med Madeleine i huvudrollen?!
Det tycker jag faktiskt att ni ska göra för att hon säger så roliga saker ibland att man undrar om hon tänkt över huvudtaget. Men hon är SÖT!

I alla fall så är Madde tillbaka så snart som möjligt.. Wihoooo=D
Tack för mig!
//IDA

 

14 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Söndag den 11/1 - 2009

Hej mina vänner.
Min dag började med att stressa iväg till träningen och inte nog med det. Så, jag tränar ju i bergsåker, då skulle vi springa därifrån till granlo. Det är ju dö jobbigt. Men allting går med lite jävlar anama. Eller vad säger ni?


 Jag var ju och såg denna film på bio igår. Nog trodde jag att den skulle vara sämre än vad den var. För jag menar varken linda eller stefan var ju med och det visste man ju sen innan. Men filmen var helt okej och det hände ganska mycket i den så man blev liksom fast när man satt där. Även om vi kanske inte hade dem bästa platersera så gick det.
Så jag tycker helt klart att den var värd pengarna, om någon av er har sätt den, skriv en kommentar med ditt omdöme.

Av mig får denna film:
3,9 av 5,0 -_-

puss så länge / m

11 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Lördag den 10/1 - 2008

Hej mina vänner.
Igår hade jag en fantastikst trevlig kväll tillsammans med min vän kajsa. Först gick vi ut och åt på "källarkrogen" två rätters middag, toast med krabba och räkor till förrätt och oxfilé och fläskfilé med stekta potatisar. Verkligen gott och jätte trevligt. Sen åkte vi vidare hem till mig och kikade på lets dance.

På tal om lets dance, så blev jag besviken på isabella "blondinbella" löwengrip, jag trodde att hon skulle vara jätte duktig men inte riktigt så var det. Utan lite mer träning och jävlar anama så ska det nog gå vägen. Eller man kan ju i alla fall hoppas på det.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket utan bara softat lite och kollat på film. Ganska skönt, nu ska jag snart i väg och möta upp jennifer och sedan vidare till bion för att kolla på den nya "wallander" filmen, och jag sätter en tia på att den är dålig. Jag känner det på mig, och då blir jag både besviken och lite halv fundersam. Jag menar, vad kan en wallander film vara utan stefan och linda? Jag tror faktiskt ingenting, och jag vet att ni håller med mig.

Jag tänkte lägga ut lite vintertips kläder och sånt smått och gott imorgon på förmiddagen så jag hoppas att ni är villiga att följa mig ett tag till i alla fall.

puss så länge / m

10 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Torsdag den 8/1 - 2009

Hej min vänner.
Förlåt att jag inte skrev någonting igår, men mitt internet försvann och jag vet inte vart det tog vägen. Så därför kunde jag inte uppdatera någonting. Men om man tänker i från den ljusa sidan så hände det inte så speciellt mycket igår. Första skoldagen och visst var det kul att träffa alla men endå drygt att komma tillbaka efter ett lov.

Så, nu till det som har hänt idag. Jag har varit på studiebesök med min klass på dialysen (det är för dem som har njurproblem) och det var jätte intressant, och jag tyckte så synd om kajsa. Hon svimmade mitt i allt och fick ligga i ett isolerings rum där de kollade blodtrycket stup i kvarten. Sen så gick jag till min praktikplats nämnligen akutmottagningen och fick lite information och arbetstider. Helt okej och jätte trevlig var hon som jag fick prata med.

Sen så kom vi tillbaka på skola och då började vi såklart att diskutera. Diskutera är vi tjejer experter på, undra varför. För jag skulle gärna vilja vet det faktiskt. Denna gång diskuterade vi om saudiarbien och att det landet hade flyttat på sig, då kom jag in på det där med att Alnö också bara är en ö. Alltså borde den jävla ön också kunna flyta iväg, så jag kom på att vi skulle ge alnö till Finland. Ingen protesterade, så varför inte? Säg hej till Finland Alnö!!

Sen en sak till, HÅKAN HELLSTRÖM fick pris för årets artist igår och jag blev så lycklig. Och gud, vad jag älskade vad han sa till Carolina Gynning är han inte stört skön så säg?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen eller så ska jag ta mig ett bad, jag har inte riktigt bestämt mig, och imorgon första lektionen är det boxning och vem vill göra det.. Nej, gud var jag blev sjuk nu..

På tal om det enda och det andra, GE MIG SOMMAR OCH SOL. Vem fan vill egentligen bo i Sverige? Så kallt och så ruggit. Nej, tacka vet jag Stockholm som slipper all snö. Det är ju det som är det värsta.


puss så länge / m

8 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Tisdag den 6/1 - 2009

Hej mina vänner.
Det var ju väldigt synd att det inte blev något guld inatt, men silver är inte fy skam det heller. Så ett stort grattis till våra svenska hjältar.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Var ute och kollade lite på birsta också har jag tränat. Gud, vad kul det är att spela fotboll igen. Känns verkligen som om man fått tillbaka glöden och verkligen vill det här. Också är det så skönt när man får spela på nordic (för er som inte vet så är det konst gräs inomhus här uppe i Sundsvall) så mer sånt vill jag allt ha.

Jag skulle behöva plugga både skolplugg och teoriplugg. Men varför gör jag det inte? Ja, det kan man faktiskt fråga sig. Det är faktiskt en ganska bra fråga. Man skjuter alltid upp allting till sista sekunden (eller i alla fall jag, ska inte dra alla över samma kam) men sån är väl jag antar jag.

Nu ska jag sysselsätta mig med något, jag har inte kommit på vad ännu. Lite senare på detta dygn kanske jag ska ner till josefin och prata massa skit och bara umgås. Väldigt mysigt.

puss så länge / m

6 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
måndag den 5/1 - 2009

Jag tänkte bara informera att ikväll/inatt så tycker jag att alla ska hålla sig vaken och heja fram våra juniorer kan ta VM-guld.


För visst vore det kul om de kunde vinna? Även om det är juniorer så är de fruktansvärt bra, alltså många av de unga är ju nästan bättre än de gamla och rutinerade. Visst att det där med rutin har mycket med hockey att göra. Men om ingen hade varit ung och spelat hockey och vuxit med hockeyn så skulle den svenska hockeyn inte att finnas länge till. Jag är också stolt över att så pass många elitserielag statsar på de unga, det är ju vi som är eran framtid.

Nu har jag bara en sak till att säga, HEJA TIMRÅ och HEJA SVERIGE!!!

puss så länge / m

5 Januari 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
måndag den 5/1 - 2009

Hej mina vänner.
Imorse klev jag upp i en hyffsad tid iaf, vid tio. Klädde på mig och käkade frukost, sen gick jag ner till nordic för träning. Det var så skönt att spela på gräs, nu när man är van att spela inomhusfotboll och helt plötsligt kan man göra någonting med bollen utan att den rullar iväg, en sådan fantastisk känsla.

Igår var jag som sakt hos Ida och vi skulle plugga. Ja, vi fick ju till en del, men jag tror inte att det blev som vi hade tänkt oss som vanligt när det gäller oss. Vi vill bara prata och ha oss, inte har vi tid att sitta och plugga när det var så längesen vi umgicks. Det kommer inte på frågan. Ni glömmer väl inte att läsa:
http://mdlesliv.blogg.se

Nu har jag precis kommit ut ifrån duschen och försöker få tag på pappa men det går inte speciellt bra, jag vet att han skulle till tandläkaren men det var ju klockan halv ett och nu är klockan snart halv tre. Hmm, han undviker nog mig.

Sen så ska jag åka ut till min släkting idag som fyller år. Så grattis säger vi idag till Anna-Karin och det ska bli mysigt att träffa mina lilla prins igen. Sen vill jag åka ut på hockeyn, men jag vet inte. Jennifer svarar inte på mitt sms, så jag vet inte ännu. Annars blir det plugg.

puss så länge / m

5 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Söndag den 4/1 - 2009

God morgon mina vänner.
Alltså gud så kallt det har blivit på bara några dagar i vårat lilla Sundsvall. Det är ju faktiskt lite halv läskigt att vädret kan slå om så mycket och så snabbt. För ett tag sen så kom pappa in och sa att det var 16 grader minus. Det är svin kallt. Nej, nu tycker jag att vi ska säga hej då till vintern och säga hej till sommaren och värmen. (jag vet att ni håller med mig)

Nu ligger jag här och kolla på lite resor och bloggar. Jag vill så gärna åka till Grekland innan jag dör. Helst skulle jag vilja sätta mig på ett plan nu och bara åka iväg, fast jag sitter och kolla på resor till sommarn. Jag tror faktiskt att jag ska köra en favorit i repris, jag var ju utomlands två gånger i sommras, och det skulle jag vilja göra i år igen. Jag ska ju redan till turkiet med jennifer så det vet jag ju, men Grekland, är det någon som är på att åka dit? Säg bara till för jag är verkligen på.

Idag ska jag faktiskt plugga tillsammans med Ida. Jag tror att det blir på eftermiddagen, och det ska bli trevligt att träffa henne, det var ju trots allt ett tag sen. Vi som är vana att träffas varje dag.

Nu ska jag snart kolla på blondinbella som ska vara med på nyhetsmorgon, sen ska jag nog klä på mig, plugga lite teori och sätta på en film.

puss så länge / m

4 Januari 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
Lördag den 3/1 - 2009

Hej mina vänner.
Jag hade en väldigt trevlig kväll igår mycket skratt och allmänt trevligt. Så vi kom övernes om att detta skulle vi göra om, och det tro jag låter som en bra idé. För det är trevligt att bara kunna umgås och spela sällskapsspel.

Idag har jag varit på birsta med pappa och jag fick med mig ett par mjukisbyxor hem. Nu när jag bytt lag har allting blivit så jobbigt. Alla träningskläder jag äger står det antigen indal eller heffnersklubban på. Så jag var så gott som tvungen att köpa ett par som är helt orginella.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske traskar ner till F eller så ska jag be pappa köra in mig till stan så att jag kan hyra film och bara vara hemma.

Imorgon ska jag plugga tillsammans med Ida, vi ska göra ett PM om Frankenstain (ursäkta stavningen) sen ska jag hem och plugga teori som jag även ska göra idag om jag blir hemma, för det är inte alls långt kvar nu, så nu måste man ligga i.

puss så länge / m

3 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Fredag den 2/1 - 2009

Hej igen mina vänner!
Nu har jag nyss duschat och gud så skönt det var. Jag stod säkert en halvtimme med jätte varmt vatten. Är det inte det skönaste som finns när man ser hur vädret ser ut och hur kallt det faktiskt blivit i lilla Sundsvall.

Idag var jag på stan en snabbis. Jag skulle kolla om jag hittade någon jacka, men dock så gjorde jag inte det. Men äntligen fick jag med ett par jeans leggings hem,

Jag köpte mina på cubus (http://www.cubus.se) för 149 :- och visst är det värt pengarna? Det är trendigt och snyggt. När man väl har dem på sig så ser det ut som jeans och vem tycker om att klämma på sig ett par tighta jeans nu när det varit jul och nyår och hela kalaset. Då är det här en bra lösning på jeans problemet.

puss så länge / m

 

2 Januari 2009  | Länk | min vardag | 2 kommentarer
2/1 - 2008

God morgon mina vänner.
Tänk att nu är det bara 20 dagar kvar tills jag fyller 18. Kan ni förstå? Jag är alltså snart en vuxen ung kvinna.

Idag ska jag först och främst plugga både skolplugg och teoriplugg. Sen lovade jag pappa och städa så då är det bara att göra det så att man slipper en massa tjaffs. Sen senare ikväll ska jag vara med cecilia, frida och lina. Vi ska umgås spela lite spel (och jag är ju den självklara vinnaren) så det ska bli trevligt att träffa dem och umgås som på den gamla goda tiden.

Fast egentligen skulle jag vilja åka ut till birsta och kolla lite, fast jag har varit där grymt mycket. Jag vet inte varför, men det är bara så.

puss så länge / m

2 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
1/1 - 2009

Hej och välkommen 2009.
Jag hoppas att detta år blir något man aldrig kommer att glömma.
Jag har ganska mycket planerat detta år också, jag vet faktiskt inte hur jag ska hinna med mig.

Detta ska jag hinna med:
APU på akutmottagningen v.4-v.9
Fylla 18 år den 22/1
Teoriprov + uppkörning
Tallinn den 5/3 med bästa vän
Påsklov
Sommarlov
Åka utomlands 2 veckor med bästa vän
Leksand med bästa vän
Allsång på skansen och sommarkrysset med kajsa


Som ni ser så är mitt 2009 ganska fullspäckat. Det tycker jag är bra, så slipper man planera i sista minuten. Då vet man redan vad man ska göra.

Min nyårsafton var trevlig. Tre rätters middag med bästa vän, sen for vi på fest i korsta, sen hamnen. Helt okej. Men vilken hysteri, man tror ju att folk ska börja klättra på varandra som apor. Det var i alla fall kul att träffa alla människor och jag visste inte ens att det bodde sådär många människor i lilla Sundsvall. Kul att alla träffas på samma ställe och fira in det nya året, men lite överdrivet.

Ikväll ska jag nog vara med jennifer och vi ska väl ta det lugnt kan jag gissa på. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Men jag skulle behöva plugga lite teori så att jag inte glömmer bort allting nu innan teoriprovet. Vi får se hur min dag blir.

puss så länge / m

1 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & madeleine vikberg                                             Skaffa en gratis hemsida