mitt liv i ditt perspektiv.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


pepp

Hej mina vänner och förlåt för den dåliga uppdateringen.
Just nu är det mycket planer i min hjärna och jag är för pepp på allt. De som känner mig vet hur allt bruka sluta när jag är just för pepp. HEHE!

Jag ska i alla fall på peace and love med mina tjejer, sen åker jag och mina bästa vän till tallinn och gör en favorit i repris. (och det ska bli sjukt kul) Sen så på skolavslutningen bär det av till Söderhamn och övernatta i Fridas stuga. Hela mitt liv är upptaget av allt pepp, men lika lycklig är jag för det.

Nu ska jag ta och gå ut till bussen och åka iväg till skolan.. (ett glädjeskutt) Jag hoppas även att min vän Evelina sitter på bussen så att jag har lite sällskap i alla fall..

puss så länge / m
21 April 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
stockholm

Hej mina vänner.
Nu är det äntligen påsklov och det känns himla skönt. Fast på ett sätt så är det ändå inte som ett lov, för nu precis innan lovet så fick vi hur mycket som helst att göra över lovet. (Tack skolan, tack för att vi får allt nu och inte förut, tack!!)

Nu sitter jag bara här i min ensamhet, jag tror att det är på tiden att jag skaffar min en sambo. Så kanske jag inte känner mig lika ensam om kvällarna.

Nu ikväll har jag varit uppe hos Maija och spelat spel och myst. Jätte trevligt. Vi har även bestämt oss för att åka på peace and love, och jag längtar för mycket. Jag är redan pepp och det är trots allt 74 dagar kvar. Jag vet att jag är skum, men jag bjuder på de.

Imorgon bär det av till Stockholm med världens bästa Josefin och det kommer bli hur kul som helst, shoppa, festa och sova. Mitt lov är räddat.

puss så länge / m
9 April 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
hsand och gudföräldrar

Hej mina vänner.
Idag har jag hunnit med mycket, nästan för mycket för att ta in allting skoj man varit med om. Jag pratade i alla fall med Frida imorse och både hade svin tråkigt, pga det dåliga vädret vi har här just nu. Så vi bestämde oss för att åka upp till Härnösand och kolla lite och äta lite mat.

Sen på vägen hem så kom jag på den briljanta idén att åka in och träffa mina gudföräldrar som bor i Västansjö som ligger utanför Söråker, och vi var nästan där tre timmar, jag älskar min pappa för att han valde just Lasse och Lena till mina gudpäron, så himla underbara.

Jag ska snart ut dit igen på påsklovet och hälsa på lammen som kommer. Lasse hade döpt ett lamm till Madeleine förra året då han fick lamm, men henne sålde han. Så i år ska han döpa en till Madeleine och behålla henne. Jag lovar att det kommer vara världens finaste lamm. :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och sen sova..

puss så länge / m
5 April 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & madeleine vikberg                                             Skaffa en gratis hemsida