Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


RSS
Drutten & Jenas blogg finns också i RSS-format. RSS är ett standardformat för att leverera nya nyheter och blogginlägg. Programmen fungerar lite olika, men principen är att de hämtar data från en RSS-källa och meddelar när det kommit in något nytt.

Följande adress ska du ställa in i programmet för att hämta senaste blogginläggen.

http://www.nogg.se/rss.asp?idHomepage=94667

Det finns en del olika program som kan hämta data i RSS-format.
Här är några exempel på läsare som är gratis och som du kan använda

Windows
Läsare för text och bild:
Sharpreader http://www.sharpreader.net
Feedreader http://www.feedreader.com

Mac
Läsare för text och bild:
NetNewsWire http://ranchero.com/netnewswire
Newsfire http://www.newsfirerss.com

Läsare för podd-tv:
iTunes http://www.apple.com/itunes
Fireant http://fireant.tv
Dtvmac http://dtvmac.com

nogg.se är inte ansvarar för innehållet på ovanstående sajter. Vi ansvarar inte heller för programmen och deras funktioner. Vi har heller ingen möjlighet att ge användarhjälp. Har du frågor om programmen så måste du vända dig till tillverkaren.
Yes ni hittar !!Rekordbesök vad kul!!

http://druttenojena.blogspot.com/
13 Oktober 2010  | Länk | Dagbok | 1 kommentar
Farväl nogg...Nya bloggen.......New Blog....


http://druttenojena.blogspot.com/
Klick...

http://druttenojena.blogspot.com/

http://druttenojena.blogspot.com/


Bara KLICKA så får vi se om du tar dig dit och skriv gärna vad du tycker...Inte landat där en 100 % men en bit på väg är jag ...många finurligheter att lösa och lära sig ....

Farväl Nogg...Tack för alla goa stunder ihop med dig.Du har färdat oss sen 200901 då Peter fick sin hemska Hjärninflammation och bloggen från vovve.net var svår nå ut då släkt och vänner gärna ville följa det som skrevs.Men som sagt har mycket här jag inte använder och många funktioner jag saknar som jag ser finns i blogspot.

Men denna ligger kvar här tills jag fått till att tanka ner allt för att spara.Tredje bytet gillt får jag hoppas!!!

Väl mött....skriv gärna här i kommentarerna om du inte lyckas länka dig vidare eller ring mig om du känner mig så pass!!//Drutten & Jena
12 Oktober 2010  | Länk | Dagbok | 1 kommentar
Som en boll ......

Lovely tisdag ...något för alla glädjas åt♥ små bollar som rullar för mig på Pilatesen ...stora bollar för männen på TV i Svensk fotbollsmatch och basketboll för lillan..tuggboll för Drutten!
Världsbra jobbedag! Efter jobb till färgernas land.Väl där efter idokt sökande fann jag till slut det jag tappat eller rättare sagt glömt.Flisan skickade roliga sms och min fina mobil kunde ta emot röstmeddelande och annat skoj.Sedan gjorde jag och maken en favorit i repris.Vi körde vår veckodate.Åt gott gott och fick tid att umgås ett par timmar.Bara sen hem och svida om för Pilates och där är vi nu..efteråt.Ska se fotboll tills de Desperata fruarna ropar på mig kl 21.00...
12 Oktober 2010  | Länk | Dagbok | 5 kommentarer
Fördelar och nackdelar...

Photobucket

Hmmm just att göra collage är så smidigt men i "nya bloggen går de inte lägga så stora som jag vill...Se där redan ett bekymmer...är så trött på att inte få allt.Vill ha en gratisblogg med de funktioner jag kräver...

Så here we go in here ....Text till collaget ovan...

Familjerna Trygg hade mysiga timmar ihop under lördagen som gjorde det gott att leva.Hösten när den är som allra mysigast vid vår sjö.Kunna ha picknick utomhus och få umgås stora som små.Nya lekplatsen de byggt mitt i skogen är helt underbar för lekande barn.Det saknades endast en stor kusin för att ha skaran komplett.Men 3 grabbar och en Felicia hade en eftermiddag de tror jag kommer minnas.Vi gick sen hem och gjorde Tacos.Tacosköttfärs med förhinder.Lagom då den skulle stekas fick vi se på texttv varning för salmonella just det utgångsdatumet.Det ledde till en färd inåt stan för att skaffa nytt!!Sorry Irländarna men där har svenskt aldrig smakat bättre!Paket öppnades och lilla M blev superfin i nya kläder från faster & co.

Jobbekväll avklarad.Känner mig yr och har gjort det ända sedan migränanfallet förra veckan.Som om hjärnan var inlindad i bomull..Märklig feeling och känns inte bra.Kickans mage som värkt nu sen i fredags den gäckar.Hon sa i telefonen i kväll att hon kände av den men ville prova gå på frita imorgon ändå...Lovade ha mobilen i fickan ifall att..Familjen skumt krassliga....
Glömde ju nämna dagens glädjeämne.Lilla blå är här!!!Äntligen en Finne man förstår sig på ...Nokia is the Shit vad gäller mobil för mig .Sitter som en smäck i handen och jag kunde manövrera den pronto!!me like.


Finns ibland saker som jag får till mig som jag har tystnadsplikt på även in real life.Därmed inte sagt det är lätt att bära.Det är det inte alls.Det sällar sig till det absolut mest tråkiga jag någonsin hört.

Oktober är här....
11 Oktober 2010  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Ny bloggsida på gång...men inte här...

Känner mig lite lätt kluven just nu.Håller på att starta upp en ny bloggsida och testar den i nuläget vill inte bli besviken för att vissa saker inte går lägga upp eller så utan denna gång ska den vara bra och komplett hela sida...Tycker själv den är jättefin men man vänjer sig ju så fort vid funktionerna som finns här.Där kan jag ändå tanka upp bilder direkt på ett bättre sätt direkt från mitt fotoprogram och det kan ju aldrig vara en nackdel.Nu får jag ju först ta dem till ett webbalbum först och krångla.Om jag inte vill lägga en pyttebild i hörnet som går...Hur som kanske dags gå vidare och hoppas du som läsare kommer gilla det lika mycke som jag.

Så so long...Tills jag nöjd med mitt val väl mött här...
10 Oktober 2010  | Länk | Dagbok | 1 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida