Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2023)
>>


Tid åt barnen
Söndagen i ZZZZZZzzzzzzommartidens tecken

Jag är som kossorna:) som känner av sommartiden rätt rejält.Planerade i år för att just inte nattsudda och få tiden att kännas okej.ZZzzzzov till 13 !!!!ehhh alltså var klockan 12 i min lilla kropp.Attans så skönt det var.Fick dock god smoothie för att föröka få liv i mig vid 11 alltså 10 ....men jag drack jag såg kaffet och sen zzomnade jag om igen.Riktigt lat var ordet .
Zzzzzen då jag kände mig utvilad låg jag kvar lite till läste en stund och loppade mig.
Då hade Fredde o Peter redan gett sig iväg till fotbollstältet för träning.
Flisan lika lat som jag och lekandes rollekar gjorde sig inte mer besvär hon utan hade en helg krya på sig från sin förkylning på.

När jag tyckte jag var klar med mitt meditativa tillstånd då hade energin återfunnit sig.Provade cykla och ja en mil gick ju fort:)....inomhus....
Sedan en promenad med Drutt som även den gick med stödstrumpor på .*hurrade över den brustna vadmuskeln*

Körde lite pyssel hemma och värmde mat åt Flisan .Sedan när de andra kom åter med bilen DÅ svishade jag och Flisan iväg på vår lilla Mordotterstund ihop.
Jättemysigt hade vi går se från bildspelet ovan för den nyfikne.

Glass o stora lass och solbrillor var lite av det vi påsjuka kom hem med efter 2 timmar .Maken trodde de stängde 17 så han glad han gav oss en timme men hehehehe det visade sig stänga 18 *ASG*....så vi klara galant av både fönstershoppa och fylla några påsar med viktigheter.
Fick samtal i en provhytt från mycket nära vän som uttryckte sig jag är på ditt ,mitt och Peters STAMSTÄLLE....och jag den döva hörde...vi har väl inget LANTSTÄLLE!!!näe men jag är på AKUTEN säger hon då och ja chocken blev total.
Hon nu bättre och hemavid igen .LOVE YOU älskade vän.

Kvällen ja den tillbringades på det tycker är det jobbigaste träningspasset jag vet nämligen boxen som inte är i vår bygd .Zzzzzzablar i min lilla låda vad jag fick slå ur mig alla fördämningar.Kikar på stark mage tillika armar och hals*S*
Tog det lugnt med min vad och den var lindad hårt och då gick det prima.Så trångt i den gympahallen att det ej blir massa löp utan mer andra rörelser.

Förväntansfulla la vi oss senare då det vankades Peters första arbetsdag på 2 månader .Så fort men ändå sakta tiden gått kan man tycka.Mycket som hänt och mycket som skulle tillfriskna efter hans hjärinflammation.

Tackar Gud för att det gått så bra som har med det mesta.
Allt går som man brukar säga men attans ibland undrar man om det bara är nyfödda som inte kan gå??!!

Har bestämt sagt att nu får det vara nog av skit o elände men så länge det jag ropar åt har vaxproppar så verkar det lönlöst.Måndag i ett slag

Ja så blev det måndagmorgon och det var DÅÅÅÅÅ vi alla kände det av som att gå upp mitt i natten.Jag hade drömt så konstiga drömmar så det tog en stund förstå att det var Rix Morgon Zoo som pratade .
Hade bestämt mig för att VARA PÅ GLATT MORGONHUMÖR vilket jag aldrig är .
Allt för att försöka få Peter få en bra start.
Funkade .
Flisan glad i sina baggyjeans och röda Hello Kitty t-shirt.Nya örhängen där jag fick välja ett av tre att låna...jo man tackar.
Själv fick byta då Flisan tyckte min tröja jag satt på mig var ..."konstig".
Blev då t-shirt med stort ANKARE på som mamma en arbetsdag senare kommenterade som : SYMBOLISKT ÅSA med ankare ...du är ju familjens just ankare.

Åkte då den GLÖMDA RUNDAN som innebär en lång omväg till mitt jobb.
Först släppa av Peter som helt bytt plats sen sist med nytt eget rum och inte ens i samma hus.Snacka om omställning .Statliga företag som har pippi på omorganisationer.
Sedan släppa av glad Drutt till mormor som även hon var zommartrött.
Ja sen stämpla in kl 8-16.15.
En av mina bättre arbetsdagar som verkligen känts så lätt att jobba .
Jag glad ,lugn och nöjd helt enkelt.Fick sen SMS om att räkningarna gjorda av maken som ju då jobbar 50 % och slutade ju just före lunch.
Visade sig vara bra med pengar kvar.NORMALT och inte äta blodpuddinghelamånadenapril.


Åkte så efter jobb hämtade Drutt och språkade med mor lite .
Sedan till sonen som oxå slutat tidigt och undrat ifall jag var sugen hitta på nåt med honom tex spela lite golf på rangen.
LUST??? har aldrig slagit en sån golfboll i hela mitt liv.Men lust umgås med dig skrev jag .Blev en 3 timmar totalen.Först prova slå.Sen gå långis med Drutt och så åka och gå handla bla jeans ,tröja osv till honom.Som han växt äger han nu med dessa nya 3 par byxor och det går åt när man är 15 bast.
Vi hade riktigt trevligt och tiden rann iväg fort.
Många steg blev det kan jag lova .Superbra för min stegräknartävling där jag börjar komma igen igen efter en vecka drygt i stor skillnad mot förut.
"SYND" för folks som trodde jag skulle få gå ur den helt....mycket synd*L*Fortfarande chans vinna resa för 5000 kr och jag jublar över bara chansen.
Stretcha vad blev det vid hemkomst .Men känns skönt kunna gå som folk igen och bra få genomblödning i vaden .Positivt som bara den.Sakta men säkert är målet.


Den energin som lagrats tog till slut slut vid hemkomsten kl 19.....
Flisan skulle nattas och få sitt.Drutten glad över få frihet igen från bilens timma.
Peter glad få nån tjöta på lite.Hmmm läckan idag har de sågat upp väggen för .
Kan säga så här.Man ska INTE spika något i en list ex en spik eller så för fästa sladdar med för DÅ kan det hända man träffar ett vattenrör....Sen säger jag inte mer men tänker sända den som gjorde det på ARBETSLÄGER I UZBEKISTAN...


Så var det läckan i tvättmaskinen...kan säga att man SKA INTE låt tvättmedel hamna i fel fack så det täpper igen för då kan det bli swimmingpool i badrummet ...den som anses skyldig till detta är redan satt i arbetsläger både här och snart där.......


För övrigt då kikar upp så var ju dessa dagar inklusive helgen FANTASTISKT zzzofta och riktiga sköndagar lägga på listan av dagböcker...

ARBETSLÄGRET väntar nu med ca 50 timmars arbetsvecka... because Im worth it...


Tisdagen lite soft 6.45 16.....sen Pilates 19 ....Desperate Houswife kl 21...mycket bra dag i sikte!!!!

Kram till dig från mig*L*


Photobucket

30 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 3 kommentarer
VÄRLDSTIMMAN Vs ROBINSON OCH VM I FOTBOLL:)
Mellanmjölkslandet släcker ljuset....


Ljuset bör släckas kl 20.30 .Som en god samhälls och världsmedborgare visar vi då världens makthavare att vi är rädda om vårt klimat och de inte?!
Fundilerar hur många i Mellanmjölksland som har problem med släcka så här mitt i vintern då det är mörkt .Värmeljus /ljus kommer brinna inomhus .
Robinson pågår som bäst i Robin Hood land och Fotbollens rullning i de som tv apparater eller datorer att bevittna det på...För det talas OM SLÄCKA LAMPOR som något "ljusvhuvve" sa och inte STÄNGA AV STRÖMMEN på allt med elektricitet...:)
Inte så lätt "fatta" för alla med små händer..*L*
Tänk om folket kunde slå ett slag för VÄRLDSFREDEN och köra en timme mys under täckena i kramar på en gång :)....
Eller varför inte svälta sig en vecka o leva på vatten som en fin handling MOT VÄRLDENS SVÄLTANDE.....idespruta det är jag dä!!
Verkar ju som massorna lockas av att göra saker samtidigt menar jag.60 minuter i 900 städer med start på Nya Zeeland i deras tidszon.
WWF startade detta i Australien 2007.Fokus klimatförändringar.Denna väntas bli den största.2000 städer och 83 länder deltar.


Lördagen so far


En dag att hämta kraft på .En dag att fixa hemma och göra "BRASAKER" för hemmet och familjen inkl Druttplutt.
Att vakna med brickan på sängen vid 11 och en smoothie special med bla nektarin i ,samt ananasskiva hängande på kanten gjorde starten superb.
Storhandlat har älsklingen gjort som ytterligare en kärlekshandling.
Kontrade med att baka en god kaka med grädde och smyga upp med till honom där travet kikas på.
Flisan gjorde den och jag hjälpte till bäst tillägga.
Sonen hemma och vänt .Innebandy väntade sen vill ska han och se Sverige matchen hos kompisar......
Nu en stund av promenad och sen läsa Aftonbladet och softa vidare.
Älskar denna dag so far.
Peter lovat göra nån hemlig maträtt till kvällen ...
P o jag ska även ta tag i en sak sen som leder mig framåt på många plan!!!Photobucket

För läsa äldre inlägg klicka blogg ovan och så på kalender.
28 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 5 kommentarer
Fredagslyft
Photobucket


Fredag

Härlig jobbedag med både Seasalt choklad,nötblandning,gula körsbärstomater,vindruvor och sharonfrukter inne på vår expedition.Sånt gör ett stort lyft våra fredag just den kollegan o jag jobbar.Hoppas vi kan fortsätta den traditionen då hon snart slutar snyft.
Hade ett kul värdinnemöte ala nutrition samt hygien idag.Även det lyfte.
Makens sms för dagen var även det ett lyft.BRA JOBBAT ÅSA DU HAR ARBETAT IHOP EN SUPERBRA LÖN vi reder oss tack vare det....*klappar mig själv på huvvet *
Sedan hem efter att ha SKOTTAT bort 10 kg blötsnö från bilen!!!livsfarligt köra hem.
Raskt fixa sig till boxen.Båda benen i komprelanlindor för vänster ben har idag haft värk i sig pga överansträngning av allt kryckande på just det.
Kändes toppen hela passet:)Tror några var rätt förvånade se mig.
Härligt härligt och nu som en ny kvinna för hunnit färga håret samt avnjutit supergod pastarätt med kycklingfile,banan,ananas,purjolök o grädde i bla .

Puss på min make som fixat så gott.Nu stundar godisskålen samt japanskmix o cashewnötter.Mumsfilibabba...lets relax.Först ska Flisan ringa None och tacka för den superfina Bratzen o pärlorna hon öppnade helt uberglad.Hennes helg räddad.Lekt på boxen tom med den dockan .
VAE VARE JA SAE???HAN ÄE JY "BEST"
*23.07*

Okej måste ju få agera nöjesjournalist så här efter ruset*S* av...LETS DANCE finalen.
Ja inte behöver nån undra mer över hur mina dagböcker bör läsas.Bara minnas dialekten på DANSMUSKELPAKETET MAGNUS numera ägare av stor sko och hans partner en liten..de andra flög liksom till New York:).
Hans ÖSTGÖTSKA är ju lite mer Kisamål men tycker nog när jag hör oss prata att vi liksom har samma U o I osv *ASG*...schnyggt vettja.*rysligt töntigt men charmigt*

Så ja vad säga .Ståpäls när Laila svävade likt en vit älva i sitt shownummer och jag kika mest på bringan likt en cornflakesflinga utan ett uns fett på magen*L*.Me oj så vackert det numret var .Riktigt vinnande.

Sen kom så då farsan BALOO och jag skratta gott där jag låg i soffan.Riktigt Jenagott med tårar som rann.Peter o jag bara kika på varandra o så bröt det ut skratt igen.
Ett riktigt spexnummer och helt rätt för ODJURET.

Vilka konstraster till varandra liksom.
Så väntan som är totalbäng för alla TRÖTTA barn.Tycker synd om Flisan varje vecka som fått vakna på lördan o höra vem som vann.Hon röstade en röst på dem var återigen.Solidarisk som alltid.

Stort grattis till Magnus och tröstpriset har du ju redan Laila....LOVE LOVE LOVE i Nicke min idol från filmen G*minns*

Nu stundar en movie....kan förhoppningsvis bli nåt bra..Leonardo di Caprio är ju nice se på om inte annat...Lite kvällsro te till och sen tror jag att jag somnar gott vare sig med film eller inte.Good night.Photobucket

Ha en go helg


Gårdagens blogg får vila kvar......
Photobucket


HL

Som rubriken visar så har denna torsdag varit riktigt hopplös ...
Började med att få en superskön sovmorgon...Lite skallebank kunde maken raskt avhjälpa:).
Sedan ut i solen efter spisat lite lätt frukost.Såååååå skönt ute .Kallt ,hög luft kort sagt en senvinterdag man njuter av.Upptäckte så att jag ju kunde GÅ UTAN ATT HA ONT!!!Kastade kryckorna i ett hörn och jublade.

Photobucket

Sex dagar pip sen var förHOPPNINGSvis tiden hoppandes över ...

Testade träningscykla och det funkade oxå.Bara lägga till plussidan.
Kort var det njutfulla för snart dags för åka jobbet ...


Kronlös...

Arbetspasset där gått finfint.Nya boende och en del pyssla med i pappersväg osv.
Sett fram emot mitt mellis o min måltid jag hade med mig och åt med god aptit salladen med räkorna jag skalade igårkväll .
Syndade lite också men men det gör jag ofta och det märks inte ändå så vad gör väl det bara synda på :)

Fick vaden lindad ändå från foten och upp till knäet från min ssk kollega.MYCKET skönt o stabilt blev det.Bättre o helt klart ett lyft.

Fick vara nöjd kort stund i den den lilla tillvaron tills jag fick kul sms där det visar sig bli en HOPPLÖS månad ekonomisk som jag befarade tack vare Peters sjukskrivning och där DJÄVLA FEBRUARI bara har 28 dgr Hmffffff.

Som tur är jobbar jag extra utöver mina 100 % så det ska nog hjälpa upp det hela lite grand.Orkade inte riktigt ta in det hela utan tänkte mer ja det blir till o svälta:)
Kommer ju se ut som en tarm till sommaren ....till allas glädje:)
Nu börjar ju Peter jobba på måndag igen ..50 % så det blir nog bra.
Jag tänkt o va mammaledig en massa i MAJ/JUNI så ja bara som sagt rätta mun efter matsäcken framöver.LEDIGT är gött och jag ska njuta som få dessa veckor hon och jag och Drutt har zusammen.Sen brinner ju hennes dagar inne till skolavslutningen...Oxå en sketen regel..borde va hela deras 8 e år det gäller.


Photobucket


Äggad...

Så skoj bege mig hem idag för jag hade en sväng till min bonusmor att göra .Väl där väntade ägg från min egna bygd faktiskt samt en påse till Flisan där paket från Toys Rus väntar henne få öppna imorgon kväll.LOVE YOU NONE och så glad du finns och glad att du kämpar i dessa strålande tider.


Photobucket


Comeback...


Nu så stundar fredagen min alldeles BÄSTA DAG på hela veckan!!!!


Photobucket

Tror alla har en dag de särskilt gillar och just fredagar är min nr 1.Förra fredagens slut var liksom ingen hit med den brustna vaden ...denna fredag får bli min comeback...som BOXARE!!!
Hur jag ska klara det?? Det är väl inte med vaden jag slåss kommer svaret bli...hehehe.Näe jag ska dit o värma upp på mitt vis utan löp o hopp o skutt o sen kan jag göra allt utom just ben.Rygg,armar,raka slag,krokar,uppercuts,mage,axlar ...kort sagt allt går tom jag numera och så tänker jag göra .

Om jag är ENVIS???
Lite :)

Men bara jag känner kroppen och vet vad knoppen behöver så är det.
Denna vecka har jag fått riktigt bra styrketräning för kroppen ..fått o fått jag har gett den det.
Saknar inte löpet mer än min löpkompis *ASG*...
Blev ju box i måndags ala Å & M och så blev det Pilates i tisdags,onsdags mage o armar..och gångträning och provcykling 5 min idag på den ska viloträningsdagen.(som blev ca 7000 steg)
Nöjd är jag .Armarna jag har som mål att forma till börjar bli riktigt snygga.Inge häng där mera....
Vet jag inspirerar en del och retar gallfeber på andra genom skriva detta men who care?
Näe ingen läpp att hänga o deppa över här är det bara framåt som gäller i livet för vår familj.


Photobucket


Fredagskvällen blir ju i Lets Dance finalens tecken ...där jag givetvis sätter HOPPET PÅ VÅR ÖSTGÖTSKE MAGNUS.

Tror fanken folket tycker densamma även om Laila klart är bäst så har han varit den som utvecklats mest!!!


Helgen....åhhhh den ska bli alldeles ljuvligt underbara och efterlängtad och från hopplös till hoppfull!!!

Först en jobbedag efter skön sömn..Har ju Uffe Lundells bok Värmen som väntar som sängfösare....ÄLSKAR hans sätt skriva längtar till få läsa...hörde han ska nu bli dramatiker och skrivit 6 pjäser...Häftigt.Han är KULT en man som kommer bli blir störst efter sitt liv tror jag.Folket inte fattat än.Inte massorna iallafall.
27 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 1 kommentar
Hopplös torsdag....


Photobucket


HL

Som rubriken visar så har denna torsdag varit riktigt hopplös ...
Började med att få en superskön sovmorgon...Lite skallebank kunde maken raskt avhjälpa:).
Sedan ut i solen efter spisat lite lätt frukost.Såååååå skönt ute .Kallt ,hög luft kort sagt en senvinterdag man njuter av.Upptäckte så att jag ju kunde GÅ UTAN ATT HA ONT!!!Kastade kryckorna i ett hörn och jublade.

Photobucket

Sex dagar pip sen var förHOPPNINGSvis tiden hoppandes över ...

Testade träningscykla och det funkade oxå.Bara lägga till plussidan.
Kort var det njutfulla för snart dags för åka jobbet ...


Kronlös...

Arbetspasset där gått finfint.Nya boende och en del pyssla med i pappersväg osv.
Sett fram emot mitt mellis o min måltid jag hade med mig och åt med god aptit salladen med räkorna jag skalade igårkväll .
Syndade lite också men men det gör jag ofta och det märks inte ändå så vad gör väl det bara synda på :)

Fick vaden lindad ändå från foten och upp till knäet från min ssk kollega.MYCKET skönt o stabilt blev det.Bättre o helt klart ett lyft.

Fick vara nöjd kort stund i den den lilla tillvaron tills jag fick kul sms där det visar sig bli en HOPPLÖS månad ekonomisk som jag befarade tack vare Peters sjukskrivning och där DJÄVLA FEBRUARI bara har 28 dgr Hmffffff.

Som tur är jobbar jag extra utöver mina 100 % så det ska nog hjälpa upp det hela lite grand.Orkade inte riktigt ta in det hela utan tänkte mer ja det blir till o svälta:)
Kommer ju se ut som en tarm till sommaren ....till allas glädje:)
Nu börjar ju Peter jobba på måndag igen ..50 % så det blir nog bra.
Jag tänkt o va mammaledig en massa i MAJ/JUNI så ja bara som sagt rätta mun efter matsäcken framöver.LEDIGT är gött och jag ska njuta som få dessa veckor hon och jag och Drutt har zusammen.Sen brinner ju hennes dagar inne till skolavslutningen...Oxå en sketen regel..borde va hela deras 8 e år det gäller.


Photobucket


Äggad...

Så skoj bege mig hem idag för jag hade en sväng till min bonusmor att göra .Väl där väntade ägg från min egna bygd faktiskt samt en påse till Flisan där paket från Toys Rus väntar henne få öppna imorgon kväll.LOVE YOU NONE och så glad du finns och glad att du kämpar i dessa strålande tider.


Photobucket


Comeback...


Nu så stundar fredagen min alldeles BÄSTA DAG på hela veckan!!!!


Photobucket

Tror alla har en dag de särskilt gillar och just fredagar är min nr 1.Förra fredagens slut var liksom ingen hit med den brustna vaden ...denna fredag får bli min comeback...som BOXARE!!!
Hur jag ska klara det?? Det är väl inte med vaden jag slåss kommer svaret bli...hehehe.Näe jag ska dit o värma upp på mitt vis utan löp o hopp o skutt o sen kan jag göra allt utom just ben.Rygg,armar,raka slag,krokar,uppercuts,mage,axlar ...kort sagt allt går tom jag numera och så tänker jag göra .

Om jag är ENVIS???
Lite :)

Men bara jag känner kroppen och vet vad knoppen behöver så är det.
Denna vecka har jag fått riktigt bra styrketräning för kroppen ..fått o fått jag har gett den det.
Saknar inte löpet mer än min löpkompis *ASG*...
Blev ju box i måndags ala Å & M och så blev det Pilates i tisdags,onsdags mage o armar..och gångträning och provcykling 5 min idag på den ska viloträningsdagen.(som blev ca 7000 steg)
Nöjd är jag .Armarna jag har som mål att forma till börjar bli riktigt snygga.Inge häng där mera....
Vet jag inspirerar en del och retar gallfeber på andra genom skriva detta men who care?
Näe ingen läpp att hänga o deppa över här är det bara framåt som gäller i livet för vår familj.


Photobucket


Fredagskvällen blir ju i Lets Dance finalens tecken ...där jag givetvis sätter HOPPET PÅ VÅR ÖSTGÖTSKE MAGNUS.

Tror fanken folket tycker densamma även om Laila klart är bäst så har han varit den som utvecklats mest!!!


Helgen....åhhhh den ska bli alldeles ljuvligt underbara och efterlängtad och från hopplös till hoppfull!!!

Först en jobbedag efter skön sömn..Har ju Uffe Lundells bok Värmen som väntar som sängfösare....ÄLSKAR hans sätt skriva längtar till få läsa...hörde han ska nu bli dramatiker och skrivit 6 pjäser...Häftigt.Han är KULT en man som kommer bli blir störst efter sitt liv tror jag.Folket inte fattat än.Inte massorna iallafall.

Önskar dig en skön helg.


26 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 4 kommentarer
Våffeldagen i regnbågensfärger


Allt går

Ja allt går idag inklusive min vad .Mest på halvfart men klarat krycka med endast en styck.
Rondat och hade en trevlig rond idag .Mycket positivt från både doktorn och de boende som sken likt solen ute.


Tid

Klockan rusat iväg och vips hade 6.45 -16 passet nåt sitt slut.Åkte för att hämta Drutt och fastnade lite framför tvn hos mamma där Caesar visade lite bra tips.
Åkte sen för att handla lite och valde City Gross då jag tänkt ha lite glutenfritt och där har de störst sortiment.
TÄNKTE dock inte på att det är MEGASTORT där och det ledde till jag fick traska på ordentligt på bara en krycka och en korg i den andra..TUNG korg och långt mellan alla ting jag inte ens hittade då jag ej handlar där annars men till slut blev jag klar efter en timme ...*ASG*...Tid är pengar blev en dyr handling kan man säga...


Gröna våfflor

Ja snart blir här variation på resten av våffelsmeten hos fam Mupp.
Ska bli både vanliga till kidsen och GRÖNA TILL PÄRONEN:)
Spenat i och så vips blev de gröna...
Creme Fraiche och rödlök och så röd stenbitsrom och räkor till ...så är det klart .

Kul variera sig lite .Nästa gång ska jag ha chocklad bitar i smeten går variera i oändlighet .

Varit en riktigt skön dag på alla sätt .Maken ringde och ortopedläkarens ord till honom idag kan göra att jag kan ELDA UPP HANS IDROTTSKADEBOK ikväll....och fira att hypokondrins tid är över :)

Här hemma körs det mesta i kronisk sjukdom nu kan vi snart stryka en av 3 diagnoser på min älskade...Nynnar huvud ...axlar,knä och tå i en anna version...


Här blir inga våfflor gjorda:)

Näe nu dags grädda vidare ....blir visst en trollsaga skriva och hjälpa Flisan med sen.De har en vandrande saga som barnen får hem en kväll och själva hitta på fortsättningen till.Synd hon är så hängig och förkyld bara hade varit bättre en annan kväll men men...PÅT BARA ..PÅHITTIG SOM JAG ÄR SEN JAG VARIT IGÅNG NONSTOP I 12 timmar...så härligt arbetslivet/fritiden är !!!!!!
Grå är den inte snarare nyansrik.//SO LONG och hoppas du fick en våffla eller två idag denna våffeldag.Kikar på förra årets bilder jag tog och de är ju bara superfina*tycka*

25 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 3 kommentarer
Hoppedag
Näe vad har du gjort nu ÅSA???

Ungefär så här snyggt har jag tagit mig fram idag .En attans massa steg kunde stegräknaren tala om jag jobbat mig till idag.Tog dock hissen när jag växlade mellan våningarna.

Hade maken med mig från start innan han gick mot sitt öde för att se om hans hjärta fanns där eller som Elaka Måns sa..hallå det har ju Åsa stulit för 9 år sen...
Det satt där det skulle och en rätt mör och hes man fick jag språka med innan en sjuktaxi tog honom hem igen.

Dagen idag gått väldans fort och det gör det när man har trevligt medans man jobbar.Speglingsamtal hade jag på min avdelning och det är intressant få se vad som kommer ur dessa dagliga tömningar av bra o mindre bra under ett pass.

Frågorna har förstås haglat och ja då jag fått frågan .Jaha!!!och detta går du och jobbar med då några svarat .Då har jag naturligt svarat...Eh ja det är ju inte i hjärnan det har brustit nåt!!!Ryggsäcken åkte på i morse när jag gick runt för ta prover .Funka fint ta dem o sen bära dem i ryggan upp igen för att lämnas till lab osv.
Några som inte frågade måste va synska konstaterade jag eller så var det så att någon redan skvallrat:).Kanske så att det inte var lika viktigt fråga om sånt synligt som kryckor och haltande. Viktigare skvallra om skitsaker likt bantning o viktnedgångar osv.


Nu så hämtat liten Drutt hos mamma som blev jätteglad för väskan GK!!!TACK så hemskt mycket sa hon o ville vidarebefodra.Dessutom visade det sig vara hål i hennes gamla...
Drutt glad han också men mamma undrade vad han i hela friden ätit då han var skapligt lös i magen mot annars .....VISST JA glömde jag säga.MÄRGBEN!!!
Ehhh ja han bajsa ju vitt sa mor.Jag tvätta rumpan på han över tvättstället efteråt för jag ville ju inte han skulle slicka sig där o sen PÅ MIG SOM HAN JU TVÄTTAR *ASG*...

Leende begav jag mig därifrån och så för att hämta sonen.Prima tillfälle prata under tiden med vännen.Så gav jag mig hem för att laga mat .
Peter sovandes.Sonen hungrig.

Blev lax i ugnen och till det råris och sallad med massa bönor och kikärtor ,gurka ,tomat ,ostkuberosv .Det ska jag avnjuta efter mitt PILATESPASS som startar kl 19.
Fick ju lov prova det för doktorn och jag så glad för det.Benet funkat linka på idag.
De styrkeövningarna som görs på Pilatates är inte prio vader så ska se hur det funkar.Härligt få relaxa o andas ut där o göra dessa undergörande moves som det är med boll osv.Hmm kanske var det med stor boll denna gång får se hur det går men men dit ska jag o känna efter.

Sedan är det ju min allra bästa dag tv mässigt för kl 21 bänkar vi oss för se 2000 talets bästa serie DESPERATE HOUSWIFE!!!!Photobucket


So long.
24 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 3 kommentarer
Frikort....

Hopp

Sicket ironins ord..HOPP...just höga knä-hopp som gjorde bristningen i vaden i fredags.

Allt har sin tid idag mer eller mindre passe i min hjärna mot gårdagens depp.

Tillbringat min förmiddag med först sovmorgon och sedan läkarbesök med väntan i oändlighet.

Tur jag hade Ulf Lundells bok Värmen med mig.Hann långt i den ...Sen är jag sjukt intresserad av folk och att studera människor.Hade mycket tankar som for kors o tvärs genom alla som passerade väntrummet under 3 timmar.

Nu ska jag lyssna på min kropp och vad den vill och vet du vad Åsa....jag VILL TRÄNA SKRIKER DEN!!!

Dämpar oljudet med en bit mörk Seasalt choklad...och fortsätter skriva...
El doctore log när läsning journal gjorts och sa att jag ser inget hinder för att du är fit for fight snart igen..du har ju kommit igen förr:)Just den meningen gav hopp...hope....

Fick order om att rulla på foten i stegen och att nu börja belasta så smått fast ta emot med kryckorna.AJ säger jag för det känns ....
Jorå bröstmusklerna/armarna blir ju sketsnygga alltid nåt*L*

Ska nanna kudde ett slag och avnjuta av min sk lediga dag som jag borde gjort...den enda 3 ledigheten på 6 veckor hade jag velat tillbringa lite annorlunda men ej försent ändra på det.
God vän bjudit mig till sig senare och vem vet vad vi hittar på :)

Nu blir devisen allt löser sig sa han som sket i handfatet mitt nya motto igen.....
Voltaren i 10 dgr ...kryckor ja minst 2 v...svårt säga ...bara hoppa vidare mot nya HOPP med jobbevecka som väntar på kryckor!!!!
Finns värre ting oroa sig för för imorgon ska de gå ner med kamera i strupen på Peter för undersöka hans hjärta från insidan...hujeda mig ryser vid tanken men försökt inte oroa honom....


Nu ropar han för god mat väntar.Pasta med olika starka korvar,rivet citronskal samt parmesan ,oliver,tomater,olivolja ..persilja ..kryddor kort sagt superdupergott vet jag ...


Photobucket

Kväller kom fort och marken vit här fortfarande.Lika mycket snö som till jul:)
Varit hos goa vännen och hämtat kraft:)Tack goa Rödtoppen love you.
Som en GOMMIBOLL kommer jag tillbaks igen ..komsi komsi...hur f-- kom den låten in i skallen helt plötsligt...


Photobucket

23 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 3 kommentarer
Det gör ont när knoppar brister.....Undrar om man kan bli vän med såna här?


Tänk om planerna för denna helgen aldrig hade ändrats...Tänk om....
Ja då hade jag åkt till Malmö efter jobbet igår....och i skrivande stund sett på när Tjalle sprang runt i hundringen.


Bristning djupt inne i hö vad


Ja det leder till att jag har BEGRAVNINGSÖL FÖR MITT GÖTEBORGSVARV.

Lite fakta jag hitta "stå på":)


Symtom:
En plötslig smärta och direkt får du svårigheter att gå och stödja på vaden.
Svullnad.
Smärta när du trycker över området där bristningen sitter.
I vissa fall kan det höras/kännas ett knäppljud just vid skadetillfället.

Exakt detta hände igår kl 17.50 igår på boxpasset i en cirkel då höga knähopp mot mitsar utfördes.Kändes som om nån sköt mig i vaden.Sen ett helvete ta mig hem o få hjälp av maken som vid detta laget är rätt kunnig i idrottskador då hans läsbibel varit denna boken i snart 2 månader.


Hur skadan kan ha uppkommit:

Känsligheten ökar vid maxningar så som 100 procentig löpning eller kraftiga upphopp. Vanligtvis brister muskeln i fästet mellan senan och muskulaturen. I vaden sitter detta skifte en bit upp, närmare bestämt mitt på vaden.

Vad du kan göra åt det:

Behandla så fort som möjligt med kyla, tryckförband och högläge. Beroende på hur stor bristningen är kan du efter några dagar påbörja rörelsträning. Nästa steg är lätt styrketräning och försiktig stretching. Återgå gradvis till full träning men var noggrann med uppvärmning och se till att muskeln har återfått full rörlighet innan du maxtränar, annars är risken stor för återfall.


Allt inte moll???


Är inte den som brukar gräva ner mig för saker .Allt i vår familj är för det mesta relaterat till hjärnskador eller andra dödliga sjukdomar .Flisan var före mig i sina tankar igår.Hon var med på boxen o med hem.Undrade mest hur i hela friden jag GICK när jag haltade hem.Sen tog det nån minut där jag låg i soffan o Peter band isklampar runt vaden som hon stod vid toadörren gråtande.Jag bad henne komma .Då säger hon.
"Mamma hela fredagkvällen är ju förstörd".Ja allt är förstört nu kan du ju inte träna mera och göra det du tycker så mycket om och inte springa det där varvet i Göteborg du tränat för".Sen sprutade tårarna på henne.
Behöver inte säga att jag grät ikapp med henne eller?

Hennes empati för människor är så utvecklad så man får gåshud ofta.


Hoppas nu mest på klara gå på mitt ben inom sinom tid igen.
Det är huvudmålet.
Delmål har jag redan som den sjuksköterska jag är .OMVÅRDNADEN av mig idag är att glädja andra från sängen alt här med benet i vädret:)

Börjar med att ringa min älskade Hasse tillika den far jag har som bryr sig i vått o torrt och GRATTA HONOM PÅ HANS FÖDELSEDAG...

Sen ska jag ta och ringa till AnnaPanna och GRATTA HENNE PÅ HENNES FÖDELSEDAG och berätta hur fina våra töser var när de skjutsades till busfabriken på kalas av Peter.

När det är klart ringa till Rödtoppen förvarna henne om att nu djäklar ser det ut som hon ska slippa söka ticket till Göteborgsvarvet på Blocket.Kan bli så hon får heta ÅSA i MAJ o löpa FÖR mig på alla vis!!!!!

När det är gjort ska jag dra täcket över huvvet o hoppas jag vaknar i ett bättre liv i en bättre värld där inte fan är lös o går emot hela tiden.

EN SJUK SKÖTERSKA SOM HATAR SJUK-------DOMAR.Thats my name.

När jag vaknatt upp och insett att det blir som jag tar det så ska jag hoppa på rumpan ner för trappan för jag vägrar vingla på kryckorna där och in i en dusch o tvätta av svetten från igår och sen ska jag likt kanin hoppa bort snyggare än snyggast till just ANNA PANNA för där bli bjudna på middag o lite god stämning med ett nytt par vi aldrig umgåtts med.....


Kort sagt denna Robinsonkväll blir nog ett bra äventyr även om jag är SOM EN KNOPP OM VÅREN BRUSTEN och uberledsen inombords...LÄPPAR KAN ALLTID LE ÄNDÅ.


21 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 4 kommentarer
Onsdag med känslor!!Vårkänslor

Photobucket

Vilken fantastisk dag!!!

Solen skiner och jag med den...Attans alltså.Jag brukar inte orda om just vädret för jag finner oss svenskar rätt vädertöntiga och tjötiga om just vädret men idag har tom jag blivit SOLSTINGAD på min lerrunda som gjorde ca 5000 löp.steg på ett bräde.Tungt men kändes nyttigt få sakna Rödtoppen o inse hur mycket det gör vara två i kämpandet.

Väckte Kickan kl 07 och se henne JUBLA över att det var jag som kom smygande det gjorde mig bara så pigg och glad trots att filmen SLUMDOGMILLONAIRE höll oss vakna länge.

SÄGER BARA SE DEN!!!!!HELT OTROLIGT SUPERDUPERBRA.

Sen åt jag lite frulle och gick och la mig igen bredvid min snusande make.Han sover så tyst så man vill nästan gå nära för höra att han lever.
Somnade om vaknade av dörrklockan kl 09 men ingen av oss sugna att öppna.
Visade sig senare vara CHOKLADOGRAMBUD IGEN...från hans jobbkompisar.Chokladcigarrer o mera whiskeychoklad.Är de goa eller...*impad*Tänk på det alla som har sjuka arbetskamrater eller dylikt.

Nu återstår inte mycket av tiden här hemma .EFFEKTIV ska den blir....sen bär det iväg till arbetslägret och ja det blir lååååååååååååååååååååååååååång dag imorgon.

Mattes klokord idag blir efter mycket tänkning:

Photobucket


*22.08*

Vårkänslor kan betyda mycket...VÅRTRÖTT är just nu ordet .Jobbat 13-21.30 och det gått i ett men haft ett bra pass.Gött lösa av de tre trötta hönorna som arbetat rondpasset.
Fanns mat här nu vid hemkomst.Sen tid spisa men när magen KURRAR tar jag mig en Snickers eller hur gick reklamen?Blev rotfrukter o panerade kycklingbitar.
Ska nog nalla liten choklad av gubbens askar oxå som kvällsfösare.Bäst ladda som inför ett långlopp ..morgondagen är ju rätt dubbelt i passen:)
Nu väntar sängen rätt pronto ska bara svida ihop en lunch till imorgon.Tog fram alla bönor jag har o en burk med tonfisk sen sallad ,majs o keso o kokta ägg VOILA en god lunch.

Ses fredag möjligen efter det dagpasset o sen box mm.

DRUTTEN HÄLSAR SLÄPP LÖPTIKARNA LOSS DET ÄR VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR !!!!
Gonattkramen
18 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 4 kommentarer
Måndag jobbig tisdag ledig?!Kära måndagsdagbok


Work done för denna helgomgången...

Måndag är alltid måndag inom vården= massa mer jobb än vanligt.

Rasten gick i vårsolens tecken med en prommis och ett samtal jag kände behövdes.

Resten av dagen gått av bara farten.

Glad

Insåg att mitt BMI äntligen i hamn på 23 preciiiiiiis i mitten för normalt.Like IT.Bättre vara normalviktig än skitviktig!!
5 månaders färdväg från sängbunden av diskbråck till löpandes mot snart ett halvmaraton.Bra kämpat Åsa.Måluppfyllelse när den känns som bäst.Näsan i vädret.Tänk så många näsor som involverats och nosat och glatt sig ....
Drutt saknar mattes mjuka mage ligga på:)

Nu vila en stund på sängen innan nästa gärning.
Så himelskt skönt med ledig tisdag.....har ett kuligt besök att göra bla och en skön dag med maken.
Drutten hälsar att det luktar så gott med det som kommer fram i tö:)
Att tala är silver och nosa är GULD!!!!
Photobucket

Se ya

Photobucket

http://www.markazits.com/diet/bmi.php


Sida för er som undrar om BMI Body Mass Index.
Kära tisdagsdagbok

Photobucket

Ibland känner jag mig som en seriefigur:)


#Sovmorgon ala lång till klockan 11.

*12.30-18.00*

#Druttprommis i mobbesamtalets tecken.
#Biltur till stan med farthållare som hakade sig = leder till en bil som gasar i 110 km/h utan att man kan göra NÅT för stoppa det..verkstan pronto.Fixa sladd ...så gick den köra igen...samt flytta ner våra hjärtan från halsgropen!!!!
#Mot konstapeln o kopiera o vidimera.Gött ett steg längre...mot sommarhistorian:)
Samtal i mobben där som ledde en bit på väg...
#Mot makens jobb o droppa av honom på ett besök.
#Mot en kemtvätt där karln var crazy...tur jag inte gick nuts.
#Mot mitt besök till efterlängtad destination för en fika.
#Promenad ihop med henne o Drutten ledde till en kram av Andrina o ett leende av Basse .
#Åkte därifrån rätt bejackad.Två skitsnygga jackor.En skinn o en i tyg båda midjekorta samt en kort jeanskjol...kosta typ gratis!!
#Mot HC för lite handling av mat o dyl.
#Mot hämtning av maken i vårsolen.
#Mot Maxi och lite födelsdagsshopping till åtminstone tre som fyller år i helgen.Hittade Jens Lampenius uppföljare rykande inkommen som pocket.Puma tröja till brorsonen som fyller i helgen och hemlis till vännen Anna som tillika hon fyller i helgen.
#Ja sen bar det iväg hem mot bygden igen och väl här planeras Druttprommis o sen matlagning samt annat kuligt i form av Pilates.

Kikar upp .Rätt kul spalta upp stegen för en dag så här.Verkligen en dagbok...soft ledig dag med lite kul planerat som gav massor o så nyttigheter uträtta.Kort sagt en rätt ordinär ledig dag ....förstår varför jag tycker jobba är simpelt.
Tror alla kan få till en liknande dagbok fast i andra göromål och så tycker man att man bara varit ledig:)

#Kvällen är i Mästarnas mästare samt Desperate Houswifes tecken och ett kusinsamtal väntas för idag fyller min älskade kusin Carina 38 år...fasiken alltid steget bakom mig ...hela livet.

LOVE YOU" KUSINWITAMIN"!!!!*21.37*

#Pilatat mig o av de tre ting jag tränar är detta BÄST för kropp o själ. Attans så stark man blir dessutom utan svett helt märkligt.
#Sedan sett Elofsson klå Malin*Surar*
# Sonen nu skjutsad till sin pappa för en ny vecka.
#Mätt av det mesta:)
#Bulgursallad med crabfish blev kvällsmålet o nu tänkte jag avrunda med lite yougurt o musli att lägga som nattlock.Tror vi kör en movienight..Börjar ju sent imorgon som tur är.Två sovmorgnar jo man tackar!!!
Nu kom maken o just köpt lite ost o kex...härligt då blir det nog ett glas rött av lägga som lock haha.Inte druckit nån % på länge så varför inte fira det som firas kan på en tisdag!!!

Sanningens sötma!
Photobucket

För läsa äldre blogginlägg klicka blogg o sen kalender.17 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 2 kommentarer
BLOGGSÄKER DATOR IGEN.Veckan & helgen som gått .
Fruktsallad

*Tisdag*


Det är supergott tycker jag och tydligen är min smak mer åt det hållet än jag trott.
Sonen o hans pappa varit Finland ett par dagar o hälsat på släkt o sålt fina Chryslern som vi lånade i somras då de var utomlands.Saknar den redan :)
Hur som helst .Efter jobbedag i med systrar i 3 tal plus elev = trångt på alla sätt så avslutades passet med att ha avdelningsmöte.Mycket bra möte blev det och kändes så supergott åka hem och ha vårdplanerat dem alla enligt den metod
som jag tycker funkar bäst.

Sonen ringde o villle bli hämtad hos pappa.Han var ekiperad upp till tänderna.Nya skor ,ny jacka,nya byxor mm mm.
De hade haft mycket nice ihop och ätit så restaurangen nog fick fylla på sina förråd sa han o log .Riktigt skön snackstund lyckades jag få i bilen hem.Rätt ovanligt med tonåringar som har en on/off knapp vad gäller prata med föräldrar.
Så glad för hans skull.
Då jag står i hallen hos exet så säger han .Hörru här o lyfter fram en påse med parfym.Var det inte för kvinnodagen du köpte den Fredde till mamma?Ehh näe till hennes födelsedag..Ja visst ja...märks det var -95 vi slutade fira varandra:)
Påminde han om hans 40 årsdag i augusti(som jag råka minnas) o tyckte han skulle börja träna lite o få bort *peka på begynnande magen*
Hehehe.Skönt få rets tillbaks nu såsom han retat mig förr.
Då säger han .Hörru hur kan du gilla en parfym som LUKTAR FRUKTSALLAD!!!
Ja du säger jag hur kan jag det ....tänk att smaken är som baken....

Hinner tänka ja vad säga om min nuvarande livspartner ungefär lika olika exet som just melon o päron *ASG*..

Som sagt parfymen är bara helt lovely.Älskar den o kände den själv på en tjej och var tvungen fråga om vad det var.Så annorlunda och bara ÅSA!!=gudomlig haha.

Nämligen denna :

Midnight Fantasy med ingen mindre än Britney Spears som logga.


Hur som den matchar min andra favorit Meditteranean av Elisabeth Arden.Är inte mycket för parfymer o hittar jag nån då kan jag använda den till leda sen tröttnar jag och då är det kört:)

Stor tack till sonen för att mamma får lukta gott*fruktsallad*Som avrundning då jag lämnade texten för en timmes Pilates så var passet annorlunda .Detta för att älskade Felicia fick följa med.
Rödtoppens dotter magsjuk så de kunde ju inte vara o leka idag .MEN så skoj det var .Hon sa inte ett knyst på hela passet o hör här hon DELTOG PÅ EGEN MATTA I JUST HELA PASSET på en timma.
Tunga svåra kordinationer o jag fick bara va så stolt över henne.Tunga bollar ,gummiband som skulle snos hit o dit,o en mjuk stor boll som man förde hit o dit.
Ledaren frågade då vi avslutat hur gammal hon var.
Hon svarade blygt 7 år...
Kort sagt IMPADE var alla .Tanterna var nog mer viskiga o småpratandes så ja det var kvällens andra lyft.

Första lyften får nog summeras Flisans o Freddes syskonkärlek när de återsågs.GLÄDJE var ordet o han gjorde henne nuts av glädje
då han o hans pappa som vanligt tänkt på henne och köpt Kinderäggpåse o 600 m tuggummi osv.

Så ja nu börjar veckan som jag älskar nämligen den då jag är just tvåbarnsmor med allt vad det innebär.LOVE IT.

Blev lite fulliskratt då jag fått kommentar om min sk födelsedag att OJ SÅ NI FIRAR .För jag hade ju inte ens TÄNKT FIRA den.Ville fira LIVET o då med andemening makens tillfriskande från sin hjärninflammation.

Men så innerligt glad för vännerna jag har .Att bli ihågkommen som jag blev i alla former kan inte annat än göra en glad.
Fick även en så fin blomma från en vovveist då vi sågs för att en "injektion".
Blev även glad idag då ordet släkten är värst fick annan innebörd.Mina svärisar skickat kort som kom idag o i det obligatoriska pengen köpa ex en flaska vin för .*glad*

Har inte så mycket mer att skriva om .Har mycket i huvvet just nu o det rör runt.
Rätt vettigt som kommer fram och tänks så man får ju klappa sig på trät o vara glad det fungerar runt där bland cellerna.
Jobbar på vara rak och säga direkt om jag bär något överst.Inte alltid det faller i god jord för alla har inte lärt sig hantera det men jag tycker i längden själv om människor utan krusiduller.Hoppas jag aldrig förändras oavsett beslut jag tagit eller vilken roll jag tror jag hamnat i.

Nu stundar en onsdag morgon med ett rondpass.Start 8-16.15 pip.
Mamma ringde o BAD få ha Drutten inte illa.Så han blir där och även torsdag då jag skickat Peter för att "arbetsplatshälsapå".Vet av erfarenhet
det är jätteviktigt gå dit o hälsa på regelbundet när man sjukskriven.
Ser raskt veckan gå vidare o onsdagen ska avslutas med Boxpass är det tänkt.Torsdagen start i ottan till 16 o sen klappåderar jag för det en LEDIG ÄLSKLINGSDAG som väntar pga att jag sen jobbar helg!!Helgött.Torsdagkväll blir fredagkväll o fredag blir en liten lördag så tänker jag .

Vinke vink o ja nu är det slllllllllllllllut som i fem myror ...tutar ut.
DET BÄSTA AV DET BÄSTA BÖRJAR NÄMLIGEN!!!!DESPERATE HOUSWIFE alltså HUR BRA KAN DET VA!!!VÄRLDSBÄST.Ja från tisdag blev det kortblogg 12/3 o nu SÖNDAGSBOK pga ett datahaveri...Haft en riktigt bra jobbehelg i mina mått mätt.Rätt ström i ärenden ta tag i.Lite nervöst då jag inte ville bli smittad av en viss sjukdom men får säga peppar peppar nu och ta trä*klappa mig på huvvet* att jag har fixat hygienrutiner som sig bör.
Fick jobba över en timma söndag så jag stämplade inte ut förräns 17.10 ca och ja skönt veta att jag fixat till ett tillstånd så pass bra.Fick upp andra syrran som tagit över så jag äntligen kunde åka hem.
Haft ett så gott skratt denna afton .Jeezes att folk orkar.Roar mig iallafall.

Ett systerligt tack till min bästis för "dukar" o annat "gott" vi fått idag.LOVE IT ALL.


Photobucket

Boxträningen gick prima .Supertufft är det men det gör susen på en trött hjärna.Pigg som en mört kom jag hem och redo för laga iordning lite Lindöentrecote=blodpudding.Flisan och jag älskar det så vi mumsade som andra just äter entrecote haha.
Vi såg programmet dagen efter Melodifestivalen och vår lilla after ...Malena med den darka rösten kan nog antingen skrälla
eller blir Sveriges genom tidernas flopp.Får se vad folket i Europa kan tycka...Tycker hon är djäkligt skön som person efter sett henne i detta program.ELITTRÄNAD:) är ordet och självsäkerhet varvat med ödmjukhet kort sagt skön personlighet.

Själv röstade jag på Sarah därifrån jobbet.Vi fick en myskväll med några boende och jag hjälpte till göra varma mackor osv.
Flisan storgrät då jag vid 22 stannat kvar för se slutet o hon var så ledsen för EMD skull men hon gillade vinnaren snyftade hon.Gullet.
Sonen han skratta så han tjöt.Attans mammma SchNÄLLA SCHNÄLLA o OPERA AFTER DARK är ju dem jag drivit med hela tiden o så går de o blir 1a o 2a.


Ja nu stundar en måndagdag ytterligare sen är det nån sorts "fredag" igen med en dags tisdagsledighet.Gött.
Denna vecka blir mastig men bäst planera in lite elitträning;) så man har lite morotar se fram emot o planera in vänskap och annat trevligt.

Så mycket tänkning idag då min bonusfars arbetskamrat sen 35 år dog i en arbetsplatsolycka de tom sände om på tvn.Dessutom stod exakt min styvfars namn som dödsannons igår.Rös då jag läste den o idag rös vi alla då det var samma ålder på dessa två.Kunde lika gärna varit vår stöttepelare.
Som tur var hade han tänkt till o messat o varit här så vi slapp oroa oss.Fy så hemskt.Sänder tankar till Motalafamiljen.

So long nice vara vid tangentbordet är hemma igen.Datahaveri bra men få BLOGGA BÄTTRE !!!

Maken börjat känna sig krasslig=förkyld.Ja vad säga nån gång ska vi väl däcka här inkl mig själv.Då har jag snart fått alla smittor som går på mig denna helg.Sätter pansar runt o går o läser klart min bok jag plöjt sen i torsdags.Blogga bra men läsa är attans så skönt kunna ligga o njuta av :)


Photobucket
15 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 5 kommentarer
Datahaveri leder till blogg från vändator

Man kan ju tror jag är kunglig och firat mig i dagarna snart 6*L*
Men näe bloggtorkan beror på att Windows bara lagt av och vi väntar på vår datahacker förhoppningsvis fredag.Sen vet man aldrig om det går laga eller inte.ME MED I HATA DATORERKLUBBEN....fast det är hatkärlek för när de funkar är ju livet prima.
Dagarna går och jag med dem.Tagit mig raskt mot ledig fredag och stundande jobbelördag där vi planerat schlagermys på min avdelning:)
Boxpasset igår var så skoj och brandmanstypen jag slogs mot gjorde passet ändå roligare:)Attans vad rumpan värker idag .Men ej så jobbigt pass som jag trodde.Kondisen min är superduper.*skryter vitt o brett*
Sonen hemma börjat löpträna tror han rädd vara slöare än mig stackarn.Hade ikväll kommit på en andra plats i sitt fotbollslag.Sprang lite över milen på 49 min.*duktig kille*Han borde med mig o springa Göteborgsvarvet.
Skrattade så där så tårana rann idag då han skrev ett sms till mig om hur han upplevde köra ett FRISKIS & SVETTIS pass tillsammans med ca 50 tjejer o helt själv.Som jag fick kramp i kinderna.Men som sagt nu kommer han def aldrig mer köra nåt sånt på en friluftsdag.Tur vi skulle till badhuset efteråt suckade han då jag hämtade upp han senare idag.

Mamma hade köpte en så fin bukett idag till Peter med orange liljor o kvistar o andra små ting i .Superfint o Peter blev mycket glad .En söt gest från henne att muntra upp honom med.Jag ville glädja nån idag sa hon.Tyvärr höll jag på få anfall av hennes nytända cigarett så jag begav mig rätt snabbt därifrån.Avskyr ciggrök helt enkelt.Synd för annars hade det varit gott stanna lite .
Drutten varit där i onsdag och torsdag .Onsdag för hon saknade honom o torsdag för att Peter skulle till sitt jobb o hälsa på .

Kom på att i kraschade datorn ligger en påbörjad dagbok från måndag o tisdag får väl se om en o de kort jag inte hunnit lägga backup på finns kvar..*hoppas*

Ser mörkt ut för min nästkommande helg och söderutresan.Finns en möjlighet att åka kl 03 sen på utställning på fm o sen hem igen...Den andra är åka ner fre sova över men sen hem efter utställningen alternativt tåget...
Får se hur jag gör .Känns som det blir så mycket resa för så lite.....Inte som jag planerat o tänkt mig om jag säger så.Kan kanske ändras med tiden men som sagat ovisst är orden.*surar*

Hur som nu ta torsdagkväll o njuta av friheten.En skön zusammenförmiddag stundar o sen lite löp o ett boxpass på kvällen.

Ciao!!!!o tack goa Annapanna för lånet av El Datore...vet vem jag kan fira nästa helg om jag stannar hemma nämligen dig!!!!
12 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 5 kommentarer
Födelsedagsmorgon jag aldrig kommer glömmaFira livet fest o vakna med Tuppen.....o avsluta med Gulasch o snöbollskrig


Börjar med lördagskvällen som gick i temat Fira livet.
Här satt vi länge och åt och drack och hade en så där trevlig kväll man bara kan få i goda vänners lag.
Herr Mupp ej vän med min kamera men han lyckades ta en hel hoper suddiga bilder !!!Här får jag så fint handgjort armband av Felicia.
De andra töserna hade också gjort så egna fina presenter .Jag älskar sånt .Minns själv när man suttit o pärlat o mamma blev alltid så glad för vad jag än hade pysslat ihop.
Inte bara de små töserna som gjort något hemmagjort...
Fick en stoooor burk med Rödtoppens & co LYXMUSLI.Attans det som inte finns i det är inte värt att nämna hahaha.Stod på kortet .GJORT MED KÄRLEK till en god vän.Ett stort tack Marie .Med denna blandning i magarna kommer vi kuta Göteborgsvarvet på rekordtid!!!Till detta då min favorit SEASALT choklad.Perfekt.

Fick så då LONGRUN strumpor av Anna & Co.Stått o hållt i liknande men blev för snål.Sååå perfekt det också o med tanke bakom.Till det då supergod Petit choklad i 4 valörer.Prima för mig som är en glus:)

Tanke bakom hade vi oxå som bjöd på fördrink med Blåbärsoppa lite lätt spetsad.Vår ena gäst hade ju gjort Vasaloppet förra lördagen så temat inte svårt hitta.På vår dörr stod det:Everstberg 47 km...nu är det bara upploppet kvar..Blåbärsdricka.

Vi hade paj o sallad o bröd att frossa i.Efterätt med Italiensk glass o varm hallonsås.Rödvinet special till den rätt starka pajen.Jättegott tyckte alla.


Så började Del-finalen och ja det fanns ju bara en stjärna för mig o det var Sarah Dawhnfiner.Ger mig sjutton på det kommer stå mellan henne EMD & Lili & Sussi .
JAG TROR PÅ SARAH!!!

Peter hade köpt årets största godispåse till det chips o nötter sen var man mer än proppmätt .Drack endast två glas rött o en ny supegod cider med Passion/Jasmine.
Den brainskadade tyckte hans hjärna kunde tåla mer än så:)


Blev inte ubersent utan nannade kudden i riktigt skaplig tid.
Peter skulle upp o åka på fotbollsträningen så han varnat mig med att sovmorgon kanske inte var riktigt denna födelsedagstema....


Söndag 8 mars att vakna med tuppen förlåt STRUTSEN!!


Ehhhh NÄE !!!Den 8 mars 2009 kommer jag nog minnas bäst uppvaknandemässigt!!!
Peter går upp och ner där nere.Jag ligger kvar.Känner mig jättekissnödig.Så där så jag drömmer att det skvalar.Ropar till honom att jag måste gå upp o kissa.
(Vi har tradition ge frukost på sängen till den som fyller o då får inte den komma o va nyfiken)Nu när vi har läcka från rören uppifrån måste toa därnere användas.
Jag får som svar på mitt rop GÅ UPP NU DÅ med rätt barsk ton.Tänker ..ja godmorgon hjärtat o grattis på födelsedagen.Då jag inte svarar direkt säger han GÅ UPP NU DÅ igen.
Ehh ja säger jag fromt som ett lamm.Går ner helt nuden för att tömma den stora blåsan .Smyger försynt upp igen förbi den stängda köksdörren o dottern helt inne i sin Bolibompa.
Landar i sängen o bara slocknar o somnar om igen.Vaknar av ljudet av att de går i trappan o hinner tänka vi brukar väl ändå sjunga hela vägen upp.Så börjar sången.
Orkar inte lyfta bort armen som ligger över hela ansiktet riktigt utan njuter av den TVÅ STÄMMIGA sången som jag tycker låter misstänkt FYRSTÄMD i samma ögonblick.
Tittar upp o JO JAG HÖLL PÅ SVIMMA .Gunilla ser jag .Okej den toka, min bonusmor kan jag ju förstå hittar på galenskaper men bakom henne ser jag en krycka o det är vår URFADER Bengt.Druttens uppfödare tillika Gunillas storebror.Attans att jag blev överraskad o så glad.Det kan syns på dessa bilder.
De visste ju inte klädkoden på min fest sa de så den ena hade då klätt sig i KOSTYM o den andra i SIDENPYJAMAS *ASG*..Kunde det ju inte bli fel mena dem.
Näe ehh sa jag o fick vackert ligga kvar för jag gillar INTE SOVA I KLÄDER.
Ja vad ska man säga .Nog blev jag klarvaken och fylld av positiv energi av dessa människor jag älskar så mycket .TACK TILL GUNILLA(Elaka Måns) för din goda ide o TACK till Bengt för du kom.*efterlängtad*
De fattat att ska de fira min nästa års 40 årsdag skulle man just passa på idag ...*ASG*....vilken text vilket kort!!!

Strutslampan är en önskan sen lång tid .Sen jag såg en sån när Drutten var valp för snart år sen.Så fin i vårt fönster.De kunde ju inte låt bli skoja när jag tog upp den och undrade om jag hade ÄGGLOSSNING!!!!
Rosen jag fick såg ut som en vanlig tygros.TRODDE JAG JA..tygros fnys det var en lila TROSROS !!!

Så fick jag då på mig en mysdress o ner i köket.Dessa människor HADE MINSANN ätit frukost så kaffe ja det ville de ha.Svårtrugade.Jag som våga vägra tårta i år :)


När de åkt vid 11 snåret så körde Drutten o jag en löprunda i geggan.
Nya hörlurarna man ej kan tappa vid löpning ,köpte för min peng jag fått o så nya SKOILÄGGEN jag köpt för densamma.Ja det var DET jag önskat mig mest.
En plattång..fick från barnen o maken.Skoilägg o så hörlurar .Done .Sååå nöjd.
Då jag aktar mig noga för halka när jag springer gick jag en bit inne i naturreservatet.Halkar till o får så tag i ett TÖRNESNÅR.Tog 1 mikrosek så blödde det fin fint från 4 stick på olika ställen i handen.Såg nog rätt läskigt ut för farbrorna jag möter stannar .Där brukar man normalt sätt inte möta NÅN.
Han letar i fickorna efter nåt torka med.Jag säger äsch det löser sig springer hem o fixar det.Ehh du måste ha långt hem ju säger han så skiljs vi åt.

Så där springer jag med ingen BOT på min födelsedag i år men som Lotta på Bråkmakargatan säger BLOD PÅ MIN FÖDELSEDAG !!!hahaha.Men attans så det dunka o sved.
Hör då farbrorn ropa : DU JAG HITTA SERVETTER.Jag vänder om o han har så ett helt paket med fina näsdukar.Sicken gentleman.

Fick sen veta av min bästis när vi hade vårt prat att de är giftiga o gör skitont sticka sig på.

Dagen som följer så som jag vill ha den.Soft i myskläder o fika med Flisan o Peter.(sonen i Finland) o sen superträning med Box ikväll o bra film som avslut med K Winslett.Detta blev raskt ändrat då fler vänner annonserar vilja komma hit o vi blev raskt bortbjudna på äkta hemlagad ungersk Gulaschsoppa rakt över gatan.
Ja säger då det....

Drutten hälsar att coacha matte som PT kräver sitt i lervälling.Han så lerig nu i två dagar att Flisan fick näven fulla av grus och bad få duscha honom.Sagt o gjort nu är jag äckligt ren och inte har de fattat att jag måste belönas för detta så jag svansar efter bäst jag kan för se om jag kan få smaka nåt gott idag också.
Ni ser ju hur jag hade det imorse.....Titta sa Flisan vilket fint HÅR Drutten har ..borde få minst ett grisöra för detta.

Veckan som kommer är mest jobb som syns i sikte...tom helgen ser rätt jobblik ut.
Helgen efter den ser rätt sydlig ut*L* .
En dag i taget o glöm inte PhotobucketPhotobucket


Spontan bjudning i Gulasch ,öppen spis och snöbollskrig

Peter o Flisan fixade eftermiddagsfika....

Sedan ringde vännen Anna o ville komma över o ta en kopp hon oxå.

Fick då denna otroliga skapelse.
Som den Thailandsfreak jag är så tyckte hon detta kunde passa fin fint!!INSTÄMMER!!!Inte svårt veta VEM som blir första gästen bjuda ur något i den kokboken*L*

Så ringde våra goa grannar tillika vänner och undrade om Flisan vile leka med deras dotter..Vi småpratade lite o så säger hon förresten vill inte ni komma över på lite nylagad Gulaschsoppa...Ehh jooo svarar jag och så ändrades planen åka o boxas.Goa vänner /grannar skulle jag aldrig säga nej till inte när det var ett sånt härligt erbjudande.
Så här fint var det dukat när vi kom en 45 min senare.Såååå gott att ja .Man måste ha en riktig Ungerska till laga detta .Klimp var det i oxå bara det!!!Älskar ju LÄTTÖL o nästa steg i min ölsmak är SUPERMÖRK..konstigt va.

Vi avslutade med sitta här i deras softroom .Lyssna på elden som spraka från björkarna de sågat ner o så prata vi böcker o annat intressant.Kikade på olika hus osv på nätet.Tjejerna de pysslade o gjorde egna muggar som blev riktiga skapelser.
Vi avslutade med se nya programmet Wheapout med Soffipropp.Rätt fånigt men ändå kul se dom flyga som vantar i vatten o lera.
Nära hem i mörkret o snön den bara faller o faller .Härligt.Avslut med lite snöbollskrig!!!


Gunilla lämnade denna att ha ifall jag skulle tappa andan idag ...kan bara säga att ENERGI O SYRE har denna 39 e födelsedag fått så det räcker ett helt år fram kan jag lova TACK ALLA GOA MÄNSKOR för ni finns förgylla tillvaron.Min cybervän SANCHA hade lagt denna som länk i sin blogg .Supertack till dig.Besök gärna hennes fantastiska blogg som jag läser dagligen.

För läsa tidigare dagböcker klicka blogg ovan o skrålla !!!
8 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 8 kommentarer
Fira livetfestPrecis så är temat på den schlagerkväll vi ska med goda vänner lördag.

Dagarna som gått har flugit fram .Onsdagen var en jobbekväll med en skön förmiddag som start o sedan gick den i rätt intensivt tempo.
Märklig doktor som skulle på lunch tog exakt 35 sek på sig undersöka Fredrik!!REKORD...Han fick återbesökstid..Jag sa ha en trevlig lunch o blinkade åt den äldre snart pensionsduglige doktorn o så drog vi vidare till ett utvecklingsamtal med ny lärare som knappt känner Fredde.Men efter det samtalet kände hon hans föräldrar *ASG*.Hoppas inte vi var allt för "pinsamma".Styrde sen direkt kosan för en jobbekväll.Rätt trött hemfärd vid 22 för att landa i soffan och se Desperate Housewifereprisen.LOVE IT.Peter gillar det oxå så kul skratta o förfasa sig ihop.

Klockan ställd tidigt torsdagmorgon o upp för att åka till Linköping o deras Konsert o Kongress o det årliga Palliativa forumet.En heldag med massa föreläsningar o massa massa god mat .Minns nog bäst KAKBUFFEN.Attans har inte nallat så mycket goda kakor i hela mitt liv.
Intressant det vi fick lyssna på och eftertänksamt .Finns nu massa kunna dela med mig med mina jobbarkompisar att jobba efter eller att bara till sig.

Dagen där tog slut 16.25 !!!Jag lovat jobba ytterligare en kväll efter detta så jag styrde direkt med telefonrapport i mobilen tillbaks till Norrköping.Jobbekvällen gick mycket snabbt o jag försökte tänka att jag gjorde detta xtra pass för den goda LÄCKANS skull:)Känns gott veta att jag jobbat ihop till en del av summan rätt raskt.Även om 100 % plus kan kännas tufft.
Väl hemkommen 22 så var jag trött och la mig direkt.Tvingade äkta hälften gå o lägga sig han med så jag säkert skulle få sova till 06 ostört.
Vaknade rätt seg imorse.Styrde kosan nästan på autopilot milen mot jobbet igen.
Möttes där av arbetskamrat som missat att denne hade sovmorgon...hade suttit fint med den han jag tänka.Sånt är livet.Dagen funkat finfint.Mycket gjort och avslut med syrramöte.Åt lite för mycket av den goda kycklinglådan med stekt potatis o avslut semletårta.Magknip.
När klockan var 16 då styrde jag så färden hemåt igen och kände bara ÄNTLIGEN FREDAGSFEELING.

Möttes av Kickan o hennes kompis.Svidade om för boxpasset och gick direkt dit.
Ny boxad och tröttheten nu ändrad och känns bättre.Det tunga trötta ur skallen är väck.Nu mer skönt trött.
Nu stundar att maken ska komma hem som varit o handlat allt inför vår FIRA LIVETFEST imorgon som jag döpt kvällen till.Fira min födelsedag det gör vi på söndag på kvinnodagen men jag inte mycket för fira sånt längre.Glad bara av få umgås med folk vid ex lite party.
Ojämnt dessutom så det kan typ glömmas.Bara jag får frukost på sängen o lite sång som väckning sen är jag happy.Tänker INTE åka o köpa nån tårta alls jag minns förra året då jag fick mitt livs första FORTKÖRNINGBOT just på min födelsedag.Den tårtan se ovan blev dyr o den var dessutom inte frisk då vi kräktes både här o där senare.Jeezes vilket minne.Näe denna söndag blir tårtfri/kakfri o bara en dag att göra vad jag vill på...Underbart.

Bästa minnena förra året var ändå bästisen Martina o hennes makes besök den kvällen.

Fick så fin blomma i hjärtvas som fortfarande lever av Gunilla.Hjärtgodis av Anna L.Choklad o blommor mm från Martina


Underbar bukett rosor av maken o barnen o kameran Nikon jag sedan tappade på sommaren o hade sönder..Suck..

Kort sagt firad blev jag då vare sig jag ville eller inte och trots boten var den dagen fantastisk.
Vet att jag vill starta lördagen med lite extra sömnetimmar följt av en långtur löpning runt 14 tiden ihop med Rödtoppen.Förberedelser med mat blir det oxå o dukning inför kvällen.
Känns gött få ränna av sig efter denna vecka.Först box sen löp o så söndag box.Prima prima.

Ska nog även dra en repa in till stan o handla något fint för en peng jag fått.Något fint hahah det ska jag fota o visa nån dag:)


Det var allt att blogga.Kände inte alls för skriva en stavelse idag .Fingrarna så darriga sen boxen men tam tam tam sen var det en bloggskrift klar.

Önskar dig som läste en riktigt trevlig helg & internationellt är den 8 mars lika stor som vår MORSDAG känns finfint ha ploppat ut just den dagen med rumpan först:)

//Kram snart 39....
Photobucket6 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 8 kommentarer
Dan efter 8 åriga bröllopsdagen...Onsdag 4 mars


Receptet för långvarig kärlek hämtat ur Aftonbladet just 3/3 -08 vår bröllopsdag!!Sex tre gånger i veckan och två års åldersskillnad – det är några av ingredienserna för att kärleken ska hålla, enligt en brittisk bröllopssajt.

– Det här visar hur många komponenter som behövs för ett lyckat äktenskap, säger de bakom undersökningen.

Att mötas genom vänner och att gifta sig efter tre och ett halvt år tillsammans.

Det ingår i receptet för ett lyckat äktenskap, enligt en brittisk bröllopssajt. Där fick 3000 par som varit gifta länge svara på hemligheten bakom att hålla ihop, skriver Daily mail.

Mysa i soffan


Bland andra ingredienser för långvarig kärlek ingår också en åldersskillnad på två år och två gemensamma hobbies. Paret ska dessutom säga ”jag älskar dig” till varandra minst en gång om dagen, och ha sex tre gånger i veckan. Andra viktiga punkter enligt sajten är:

Två romantiska middagar ute varje månad.

Att mysa i soffan tre kvällar i veckan.

Tre telefonsamtal, mejl eller sms på jobbet.

Gemensamma hobbys är bra, men det också viktigt att bibehålla sitt oberoende. Därför är två kvällar ute med vännerna i månaden önskvärt.

Vänta två år och två månader med att få barn.Ja vad säga...

4 år mellan oss...förlovade oss efter 2 månader,gifte oss efter 10 månader 3 mars 2001 o fick barn efter 1 år nästan exakt i Maj 2001.
Tror alla hittar något som kvalar i deras äktenskap ...Vi jobbar på romantisk middag ikväll ....
Säga jag älskar dig kvalar vi in på.Mysa soffan garanterat.Jobbsamtal jo där oxå även om det kan irritera få telefonsamtal så jag föredrar dem offjobb.
Gemensamma hobbies jo det har vi också.Ex träning tillsammans.
Framför allt att bygga på ömsesidig respekt är viktigt.Att inte fånga den andra i en fälla utan låta kärleken o människan bakom få känna frihet.
Kloka ord men ack så svårt att följa.

Bröllopsdagen 2009

Vi satsade då igår på att göra något tillsammans.Romantisk middag ute.
Blev superlyckad o så god.Åt Biff Greta.Sting av dijonsenap o så mättande att vi båda satt o bara stirrade på tallriken efter hälften.
Till efterätt tog jag en chockladmousse o Peter en skogsbärspanacotta.Jag drack lättöl o Peter en stor stark.
Salig slutsumma på Salige Munken dit vi begett oss för första gången.MYCKET PRISVÄRD MAT o nice stämning med pianospel varje tisdag.
Vi log då han spelade vår inmarch i kyrkan .*märkligt sammanträffande*.
Hade en liten surprice till Peter som uppmuntran .Han behöver gå göra nåt kul så det har jag planerat fram i maj.Jag planerar ju mina kuligheter ändå.
Där satt vi o tjötade lite och så dags gå till bion.
MÄN SOM HATAR KVINNOR har båda längtat efter sen det sa att de skulle filmatisera Stieg Larssons böcker.
Den får mycket högt betyg av oss båda filmen.Längesen 2,5 timmar kändes korta på en biofilm.
Tycker att filmen inte skulle varit densamma utan Lisbeth Salanders tolkare Rapapou.
Den andra i rollistan jag tyckte var som klippt o skuren var Taube och Peter Andersson var också helt som jag tänkt mig ur boken.

Någon jag hade svårt se i rollen var Peter Haber och Endre kan inte vara Erika för mig men så är det ibland .Svårt när man besätter allt med
kändisar man sett i har stark förknippelse ur andra filmer.

Kort sagt tänker inte avslöja mer än så.SE DEN PÅ BIO!!!!Där gör den sig rättvisa .


Vi hade så goa ungar hemmavid.Fredde var kvar en dag extra som barnvakt hos oss.Kickan ville vara själv en stund när han gick på fotbollsträning.
Vi ringde till henne från restaurangen o underhöll henne lite .Hon hade gjort pärltavla till oss innan vi for.
Båda var så glada att vi hade bröllopsdag.De hade sen spelat in Desperate Houswife åt oss osv.
Vi landade vid midnatt mer än trötta.Hade ju gått upp kl 5.20 så ögonen gick i kors.

Litet bildspel från igårkväll:
Onsdagmorgon har nu varit .Sovmorgon fick jag .Jätteskönt verkligen.Sedan telefonsamtal som lyfte och skapade förväntningar.
Hoppas nu ingen tänker sätta käppar i hjulet av ren skadegläde för mig nu .Skulle ärligt inte förvåna mig ett dugg.*Van*
Hur som ledigheter planeras in och det med råge!!

Nu åka med sonen till läkarbesök och sen utvecklingsamtal och så direkt till arbetet för en kvällstur.

So long!!!

4 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 3 kommentarer
Dan före 8 åriga bröllopsdagen....
*20.39*

Måndag var det hääääääääääär.Superbra väder tycker jag .Älskar snön o det SKA snöa så här idag .Sån dejavu.Inför vår stundande bröllopsdag imorgon så BAD vi om snö....o den kom just den 2 mars och så strålade solen den 3:e precis som vi önskat.*drömmer mig bort*


Jobbedag idag ....gått i bra tempo.Massa nya direktiv om vårdplaner för larm.
Gick bort till sjukan på lunchen o köpte sallad för två dagar.Så prisvärt o supergott få blanda vad jag gillar o frossa i massa olika ting.Hade med mig keso o frysta hallon o blåbär som mellis.Fick dessutom knapra morot då wawa hade med sig det *tack*

Jobbade 8-16.15 o styrde sen för att tanka.
Hem och hälsa på familjen.Kramas en stund med äkta hälften.Skönt få varva ner lite o prata en stund.
Sedan upp med Flisan till Rödtoppen o vi ut och gjorde spår i snön:)
Mjölken kom sur till slut i rumpa o lår och vi som små snögubbar nypratade o härligt nyjoggade.
Nu stundar ensamträning till på fredag *saknar redan goa Rödtoppen*
Fick jättegod fruktsallad av henne som avslut o tjejerna åt densamma plus plättar i lass.

Hem och höra än det ena än det andra från sonen.Inte kul för honom ha beställt luvhood för 300 kr från skolan .Specialgjord med deras namnteckningar osv tryckt på o så är TRÖJJÄVELN FÖR LITEN..Näe de fick inte prova nån innan utan bara skriva upp L osv...
"!(#/=#/"=¤(/#%#%(?!"#("?#=( skit också o inte får han lämna den åter.Tycker skitsynd om honom.

Sen säger han att de nu ska sälja NEWBODY underkläder osv o jag JUST KÖPT AV EN TJEJ PÅ JOBBET...trodde jag skulle explodera.Ringde henne o hon snäll o köper trosorna jag köpt så jag får köpa resten av Fredde.
Skitbra grejer så inte svårt sälja men så surt just ha handlat .Kunde de väl hasplat ut sig i ett veckoinfo från skolan att de ska börja med...*tycka*
Ja ja inte hela världen men nog så irriterande.

Nu nyduschad och fått gå till affären då sonen plötsligt behövde pengar till klipptid bokad imorgon..framförhållning vad är det??
Blev dock glad över det besöket då jag FICK GRATIS NATURELL YOUGURT O LÄTTFIL av handlaren.Så gött bo i en liten bygd.Datum som höll på gå ut så TACK!!!
Köpte mig en påse NÖTTER som belöning för denna måndag så som äntligen ser sitt slut.
Konstigt nog väldans PIGG mot vad jag brukar känna mig .Märks helgen var lugn o fylld av energi.

Nu ser jag på familjer som har häcken full jag menar de har krystat ut en hel del kids o jag är så IMPAD över dem .
Räcker så bra med två känner jag .
Flisan så härlig just nu o Fredde också i bra ålder om än rätt trulig då o då men inge som inte går hantera.Gillar hans sätt att vara o så go mot mig.Fick en så varm kram då han kom in från sin snöjoggingrunda.Märks vi alla använder motionen till att få bort frustrationer o FRISKA blir vi på köpet *märks denna vinter*

Photobucket

Ikväll blir det early nattning av fru Jena.Inge bra va uppe för sent ska ju fira vår 8 åriga bröllopsdag imorgon med start efter jobbet.
Ska bli himlans skoj.Nu läsa en go tidning jag köpte .Just ätit en bit kolsvart choklad.Satt fint som godnattgodis:)


Lite bildspel..tänk om man onsdag landat i Thailand...drömmer mig ett år framåt för DET SKA BLI VERKLIGHET ingen dröm!!!!40 årsdag i Thailand sitter lika fint som en kokosnöt drucken ur ett skal...först bara jobba ihop till resan..peanut..bare jag får åka o dra lite Norgeskämt:)Måste även lägga låten som satt sig ...JANET LEONS Debutsingel.Det gjorde ni bra Baggar...


So long pling plong.
2 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 2 kommentarer
Melodifestivalslördagskväll & Vasaloppssöndag vs Kvällsboxpass

Lördag*20.55*

Melodifestival i Skauneland här kommer våra röster:

1 Sarah Down Finer med fina hyllan *tycker Peter*

2 Higher *fina piloter(designers/koreografer) tycker Åsa*

3 Sahlene o norskan...*söta tjejer tycker Flisan*

Svagt fält ikväll *tycker vi här i Norrköpingsoffan*

Åhhh gud sa vi båda då Darin kom in och räddade alltihop!!Flisan grät av glädje.VI LOVE DARIN!!!
Jan Johansen LOVE YOU TO!!...se på mig när ljuset blir till mörker...eh jag där o aldrig lämnar jag diiiiiiiiiiiiiig!!!!!

*21.34*

För en gång skull gilla jag internationella juryn.
OperaMalena fick mig bitvis tro Krister Lindarv var på scen....
Agnes..henne gillar jag annars i det mesta men inte ikväll.Gilla inte låten helt enkelt.

TUR de får komma o sjunga häcken av sig här i Peking nästa helg:)HEJA HEJA HEJA.

Nu ska Flisabert o jag upp o hon ska läsa bok för mig har hon lovat..
Maken lovat Rally sen...det ni!!

So long i citronvatten.


Söndag

*14.25**1 MARS KATTMÅNADEN HÄR*

IDAG var sovmorgon och starten perfekt.
Vasaloppet att titta på.
Vår bröllopsdag infinner ju sig den 3 mars.Då för 8 år sen var just vår morgon uppvaknande i sviten på Vildmarskhotellet en sådan här söndag.Soligt ,snöigt och så Vasaloppet att se på *fint minne*
Nästa söndag då vet jag att väckning av mig inte får generera bitchJena *S*

Just hemkomna från långpromenad jag o maken.Nu laga lite mat till småkickorna som sitter och pratar lite.
Deras mammor dvs Rödtoppen o jag ska kl 18 boxas för kung o fosterland.
Sonen uppkörd från datorn till sitt rum för att plugga inför andra världskrigetprovet på tisdag.Hämtade honom lydigt kl 1.30 inatt där han var .Nya tider hämta o lämna.Men det gör jag så gärna för han är skötsam och så go hela han.

Upptäckte just att MUSEN ÄR SÖNDER!!!!Men det går köra med den ändå .Fick just en snuskig tanke om mitt knappen där man skrållar som just är ur funktion ..men den bespar jag er :)

Däremellan soft söndag....

Photobucket*19.48*

Attans vad jag är nöjd!!!Ett halvår sen jag beträdde megatuffa boxpasset på annan ort.Attans vad jag är vältränad.*konstatera*Förr var jag medvetslös då jag hade varit där.Idag okej svett men inte klipp slut.IM ALIVE!
Nu trycka i mig tallrik med fiberhavregrynsgröt med frysta blåbär,skivad sharonfrukt på o så sojamjölk till det....Ikväll blir det Patrik 1.5 som movie.

Det som gav mest detta pass var nog vänskapspratet med Rödtoppen.
Hon tänker så roliga saker o roar mig alltid med sina kommentarer.Vi kan verkligen PRATA OM ALLT.
Planerat in roligheter framåt i fyrtal.Ser fram emot det o hoppas det blir av.
Kort sagt .Attans vad glad jag är för mina vänner .Nya som gamla.

Idag var det DU DARLING som lyfte min kväll o slog skiten ur mig *ASG*
Säger som du ropade när jag körde så det sved i axlarna.THAILANDSBEACH 2010 here we come!!!

Ska nu bjuda på låten vi jag körde stenhårt till för jag bara ÄLSKAR DEN.
HÅRDROCK när det är som bäst...
Höj din volym....

När jag anlände hem stod så Flisan ropandes glatt.Mamma jag o storebror har sprungit.Han jogga o jag sprang ett varv runt XX.
Ehhh är det sant frågade jag dem?
JA!!!
Husse i huset i färd gå sin runda med Druttpojken.Lider med han men vet då jag hade mitt diskbråck o annat skit genom åren har jag fått ligga i träda o sett när han gått iväg o tränat.VET HUR DET KÄNNS O LIDER MED DIG HJÄRTAT..men med din grundkondis är du snabbt FIT FOR FIGHT när detta är över .PROMISE .Det bästa av allt är att då är din fru lika snygg o musklig hehe.

Nu mot 5 dagarsarbetsvecka mot de 39..planerat in träningspassen för annars risk de inte blir av...börjar med måndag o tisdag dag...

Kram fisken Åsa1 Mars 2009  | Länk | Dagbok | 6 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida