mitt liv i ditt perspektiv.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2023)
>>


pepp

Hej mina vänner och förlåt för den dåliga uppdateringen.
Just nu är det mycket planer i min hjärna och jag är för pepp på allt. De som känner mig vet hur allt bruka sluta när jag är just för pepp. HEHE!

Jag ska i alla fall på peace and love med mina tjejer, sen åker jag och mina bästa vän till tallinn och gör en favorit i repris. (och det ska bli sjukt kul) Sen så på skolavslutningen bär det av till Söderhamn och övernatta i Fridas stuga. Hela mitt liv är upptaget av allt pepp, men lika lycklig är jag för det.

Nu ska jag ta och gå ut till bussen och åka iväg till skolan.. (ett glädjeskutt) Jag hoppas även att min vän Evelina sitter på bussen så att jag har lite sällskap i alla fall..

puss så länge / m
21 April 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
stockholm

Hej mina vänner.
Nu är det äntligen påsklov och det känns himla skönt. Fast på ett sätt så är det ändå inte som ett lov, för nu precis innan lovet så fick vi hur mycket som helst att göra över lovet. (Tack skolan, tack för att vi får allt nu och inte förut, tack!!)

Nu sitter jag bara här i min ensamhet, jag tror att det är på tiden att jag skaffar min en sambo. Så kanske jag inte känner mig lika ensam om kvällarna.

Nu ikväll har jag varit uppe hos Maija och spelat spel och myst. Jätte trevligt. Vi har även bestämt oss för att åka på peace and love, och jag längtar för mycket. Jag är redan pepp och det är trots allt 74 dagar kvar. Jag vet att jag är skum, men jag bjuder på de.

Imorgon bär det av till Stockholm med världens bästa Josefin och det kommer bli hur kul som helst, shoppa, festa och sova. Mitt lov är räddat.

puss så länge / m
9 April 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
hsand och gudföräldrar

Hej mina vänner.
Idag har jag hunnit med mycket, nästan för mycket för att ta in allting skoj man varit med om. Jag pratade i alla fall med Frida imorse och både hade svin tråkigt, pga det dåliga vädret vi har här just nu. Så vi bestämde oss för att åka upp till Härnösand och kolla lite och äta lite mat.

Sen på vägen hem så kom jag på den briljanta idén att åka in och träffa mina gudföräldrar som bor i Västansjö som ligger utanför Söråker, och vi var nästan där tre timmar, jag älskar min pappa för att han valde just Lasse och Lena till mina gudpäron, så himla underbara.

Jag ska snart ut dit igen på påsklovet och hälsa på lammen som kommer. Lasse hade döpt ett lamm till Madeleine förra året då han fick lamm, men henne sålde han. Så i år ska han döpa en till Madeleine och behålla henne. Jag lovar att det kommer vara världens finaste lamm. :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och sen sova..

puss så länge / m
5 April 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
sjuk sjuk sjuk

Eller alltså inte sjuk.. utan jag håller på att kvävas av min egna hosta, och hur trevligt är det? Jag hostar mig igenom nätterna, och pappa är väl den som får ta mest stryk stackarn. Man hör ifrån hans rum "men nu får du fan ta och ge dig, det låter ju som om du håller på att dö där inne" och det är nästan så.. Det är verkligen sjukt jobbigt, men nu ska jag snart på vårdcentralen och få lite medicin, och det ska bli skönt.. Så kanske jag kan sova inatt.

Imorgon ska ju linn ha sitt superparty och jag hoppas på att det blir kul och att det inte slutar i kaos.. Men det vet man ju inte förrän det händer, och det är de som är det tråkiga med just party.

Ikväll ska jag spendera min kväll med Kajsa, Ida och Hanna. HAHA, det känns så kul att vi har börjat umgås tillsammans. För annars är det bara jag och Kajsa.. Ida och Hanna som är med varandra.. Och det ser så fult ut, för Kajsa och Hanna går i samma klass och är med varandra i klassen precis som jag och Ida. Så nu är det slut på det, nu är vi tillsammans vi fyra i stället och det är kul.

Nej, nu måste jag springa till bussen.. Varför tar jag inte pärlan idag? Jag måste fundera på saken ;p

puss så länge / m
27 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
hell yeah

Nu kikade jag runt lite på bloggar och vad hittar jag. En super tävling. Längesen jag såg ett par sådana snygga skor, fast jag kommer aldrig att vinna för det gör jag aldrig.. Otur måste det vara.

Jag älskar skor.. och jag verkligen avgudar dessa skor. Jag skulle passa så sjukt bra i dem, en svart halv långklänning och dessa skor.. Hur snyggt skulle inte det vara? Jag tror på att det skulle bli en hit.
25 Mars 2009  | Länk | min vardag | 2 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & madeleine vikberg                                             Skaffa en gratis hemsida