Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2023)
>>


Jag har flyttat...

till en ny bloggadress!
Nu hittar ni mig på
http://asod.blogg.se
Jag testar det ett tag och ser om jag stannar där eller kommer tillbaka hit!
Hoppas ni följer med i flytten!!
Kram
15 December 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Skithickad!

Hej hej!
Nu är jag hemma igen! Gårdagen var som jag hade tänkt mej, helt underbar! Det var så härligt att träffa mina gamla klasskompisar...love ya!!! Vi åt lunch o sen gick vi o fika! Snart ska vi träffas igen =)
Sen åkte jag till A och fick köra hennes bil för första gången!!! Hela vägen till Rimi!!! Kl.19 var det ett underbart ungdomsråd.. det var längesen jag skratta så mkt. Polisongen på loftet!!!! =)
Resten av kvällen bestod av godis o mys med lillsyrran o A...
Vaknade vid 10 i morse o bestämde mej för att gå upp. Jag o A åt en lugn o härlig frukost o läste tidningen. Sen jobbade vi lite på varsit håll och efter det bar det iväg på mattjakt!! Det är riktigt jobbigt att köpa matta...puh... 3 mattor fick vi med oss hem iaf, vi åt o provade runt dom! Blev faktiskt riktigt bra!! Vid 18 fick jag skuts hem av L och L-O... En helt underbar dag!! Tack....
Om ni har funderat över titeln så var det en historia som A berättade om att det var en som skulle säga"Jag är hitskickad..." men sa "Jag är skithickad..." ha ha ha!!!! Så hysteriskt roligt! Snacka om att man nu är rädd för att säga fel!!!
Än en gång tack....
Nu blir det tv o Ben&Jerrys!
Kram
10 December 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Bla bla

Hejsan svejsan!
Saker o ting rullar på som vanligt. Jag har blivit förkyld igen...suck.. är riktigt hes o låter hur fånig som helst när jag skrattar. Så idag blev det ingen opera..tråkigt... Annars var helgen fullspäckad. I lördags var det först julklappsshopping med C och sen åkte jag, E, C och I till H&A på 30års fest! Riktigt trevligt men sent blev det. Kom hem vid 01.30 och på söndagen var det julkonsert! Vädigt fint.
I veckan är det ganska blandat. Ser framemot morgondagen som först kommer innebära lite skola men sen blir det lunch med gamla klasskompisar och em och kvällen kommer jag tillbringa med min goda vän A! Så det blir mysigt! Ska sova hos henne oxå vilket alltid är lika mysigt!!! Resten av veckan vet jag inte så mkt om... tar dagarna lite som dom kommer o hoppas bli frisk snart!
På bilden ser ni hur svårt det kan vara att spela det här spelet, vet inte vad det heter, men man har ett torn med klossar o ska dra ut en o en.
Hepp så länge!
8 December 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Vilken dag är det idag?

Hej hej!
Idag har jag gått hela dagen o trott att det varit måndag! Sen kom jag o A tillsammans på att det var tisdag! Snacka om hög intelligenskvot =) Ja, ja, dagen har varit lång men innehållit mkt bra! Lämnade in min tenta i morse så nu är det bara att vänta på resultatet...hoppas jag klarar det... Annars har dagen innehållit städning, lunch med A, härliga samtal och lite tid med M....tack....
Mycket ligger framför oss. En hel jul och sen ska kyrkan min vara med i TV! Spännande men mycket jobb! Så full rulle är nog ordet!
Funderar mkt just nu på det här med att tillhöra en församling. Vad det innebär i tid och engagemang och hur olika det ser ut för oss. Hur olika vi prioriterar församlingen och det arbete som bedrivs. Har också insett att jag lever ett ganska speciellt liv för att vara 22 men det är nog bara att acceptera och se det possitiva i det!! Lär mig saker varje dag och mina dagar är oftast stressiga men fyllda av mer eller mindre meningsfulla samtal vilket jag älskar. Jag älskar verkligen att prata och disskutera! Det behöver inte alltid vara så smarta grejer men bara det enkla samtalet mellan 2 människor kan göra så mycket har jag kommit på. O det älskar jag....
Det var lite av dagens tankar!
Nu ska jag fortsätta att se c/o Segemyr, gammal härlig serie som jag hyrt!!!
Kram o hej så länge!
2 December 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Tenta o stress...

Hejsan hoppsan!
Just nu är jag mitt uppe i min hemtenta som jag skriver. Den heter "Ord tar längre tid att läka än blåmärken - en sociologisk studie över psykisk misshandel av barn" Erkänn snyggt!!! Men lätt är det inte. Ska skriva ett PM för ett projektarbete...puh... Så svårt med alla metoder, metodologier, intervjuer, etik, sociologiska teorier och begrepp..... Listan är lång.
Idag var det julmarknad i kyrkan! mysigt o trevligt!! Tack C och L-O för ett härligt samtal o C jag ser framemot en fortsättning... Väldigt intressant!
Sen bar det sakta hemåt, plugga o nu ska jag faktiskt gå en promenad.
I morgon är det 1a advent. Tänk... redan 1a advent... Helt tokigt!
Nu blev det inte så djupa tankar skrivna men dom hamnar för tillfälligt i hemtentan!
Till sist klämmer jag dock in ett: "Ifrågasätt auktoriteterna"
Den du!!!
Krams krams
29 November 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Anna Söderhjelm                                             Skaffa en gratis hemsida