Startsidan Blogg Fotoalbum Mopsträff Vänner Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


Sommar 09

Jag, paps och mams, har alla varit väldigt dåliga på att uppdatera noggen nu under somamren, men det kan faktiskt bero på att det händer så mycket hela tiden att vi faktiskt inte riktigt hunnit med det. Men idag är paps ledig, och han hade tänkt att ge sig ut och cykla ett par mil, men vaknade med feber och halsont, så när jag uffade på honom lovade han att hjälpa mig.

Senast vi skrev var strax efter vår stora ”Mopsträff Småland 09” som vi tycker belv en succé!

 

Sen började sommaren…


Och den började med att mams och paps tog med mig till Uppsala för att träffa mina syskon, och min mopsmamma. Sen efter det hade de fixat så att vi skulle få sova över i Stockholm, i pussel-paps övernattningslägenhet. Och där träffade vi på mILLe mAnza’s-mams som bjöd över oss på kaffe (eller mams & paps). Men i vilket fall som helst så fick jag ju träffa maffians kanske kändaste storsnackare, mILLe… Och ojojoj, om jag såg till att busa med alla hans gamla dammiga leksaker… Han var nog riktigt glad när jag gick senare den eftermiddagen.

Bild: Syskon


Efter det fick både mams och paps massor av jobb att göra, så jag hade dagmatte varje dag, och det vet ni att det innebär massor av extra gotter. Men mitt i den här vevan var det dags för vaccin, jag har ju faktiskt fyllt 1-år. Och när jag skulle få denna vaccinering var det också dags att väga mig, och gissa..! Jag vägde faktiskt 8,3kg vilket tydligen är en jättebra vikt.

Några dagar gick, och några dagar kom, vi gick på långa kvällspromenader och åkte då och då till Ramkvilla för att busa med de små hundarna som finns där. Och sen en dag började paps och mams att packa… OOONEJ! Det här har jag varit med om förut, ni får INTE åka ifrån mig igen… NEJNEJ!
Men så när de bar ner alla sakerna till bilen så greppade paps tag om mig, la in mig i min bilkoja, som var mjukare bäddad en någonsin tidigare. Då gick det upp för mig, att jag skulle få följa med. Så hakade vi på något som kan beskrivas som ett litet hus bak på bilen och åkte mot något som kallades Smögen…!?

Smögen var fint, det fans massor av klippor att busa på, mams och paps började kalla mig för ”bergs-mops” vad nu det betyder…!?? Och jag fick bada i havet, kallt som kylskåpet och inte alls kul, men tydligen bra för mig…!

 

Bild: Smögen

 

När vi kom hem från detta Smögen fick mams och paps en dag ”rycket” fort som bara den slängde in mig i bilen och gasade ut ur staden. Jag kände igen kurvorna och förstod att vi var på väg till PUSSel-slottet. Yippie…! Och jag hade rätt, men ojdå!? PUSSel hade krympt…
Hon kom utspringande i värsta mini-formatet… Hm, lukten kände jag inte heller igen…
Osså sa hon att hon hette Pixie… Sen kom PUSSel utspringande och uffande… Men hallå!?
Om PUSSel ska få ett syskon vill jag också ha ett uffade jag till mams och paps, men de verkar inte riktigt bry sig om vad jag tycker!

Jahopp, detta har varit min braiga sommar, nu ska vi vara lite bättre på att skriva och uppdatera bildarkivet.

Osså en sak till.
Planerna inför ”Mopsträff Småland 10” börjar snart! Du kommer väl?

30 Juli 2009  | Länk | Homers Blogg | 6 kommentarer
Mopsträff Smålanda -09

Oj vilken helg!!!

Redan i Onsdags började det stora äventyret, då kom min mopsmamma till min koja sent sent på kvällen. Hennes familj skulle sova på hotell i stan och fick inte ha med sig hud i det rummet, så då fick hon sova hos mig!!  Vilket jag tyckte var toppen!

På torsdagen åkte vi ut till Ramkvilla, där träffade vi Robinson-Erik, lekte och spelade golf… efter ett tag rullade en husbil in fylld med mopsar! Det var Daisy, Smulan och Korven, så då lekte vi lite till!

Sen åkte vi tillbaka till stugbyn där Bella och hennes familj skull sova de andra nätterna.

I Fredags när vi kom ut efter mams och paps jobb, då hade Allis och Zelda trillat in och senare kom Nybro gänget med Princess, Pumba, Ozzy och Nelly! Ni kan ju tänka er att det blev mer bus!  Jag fastnade dock mest för stora Zelda (Bernen sennen).  

 

Nu säger mams att hon måste gå till jobbet!!! Så ni får kika in sen igen så får ni läsa om fortsatta äventyr!

27 Maj 2009  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Mopsträff dag 2, imorgon smäller det!

Nu sitter vi hemma hos ”farmo” och ”farfa”, vi har precis varit i stugbyn och hälsat på Allis, Sessan, Pumba och Ozzy. Sen var det två andra stora hundar där också… Asså, jag ville inte åka där ifrån, men mams och paps var tvungna att hålla på med massa annat så jag var tvungen.

Snart ska mams och paps åka och sätta upp massa lappar på vägen så att alla vet vart de ska åka, men de vill att jag ska stanna hemma. Sen ska de tydligen åka och sätta upp tipspromenaden i stugbyn också.

Det kommer bli så kul imorgon då det kommer massor av mopsar och 2-beningarna kommer ha fullt upp med mat så de kommer inte springa och tjöta en massa på oss.

Nä nu ska jag hjälpa mams och paps med frågorna till tipspromenaden, hoppas bara att vädret blir underbart imorgon också!
22 Maj 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Nu har det börjat: Mopsträff Småland 09

Ja idag satte det igång, de första mopsarna anlände till ”Mopsträff Småland 2009”.
Det började med att Bella (min mopsmamma) kom ner till Vetlanda igår natt,
hon fick sova här medan hennes familj tog in på Centralhotellet i Vetlanda.
Vi busade massor under natten och morgonen, och när väl morgonen kom åkte mams och paps ner till hotellet och åt frukost med Bellas familj…!!

Strax efter det var det dags att åka ut mot stugbyn där de skall bo ända till Söndag, då följde även Buster med oss. Väl ute i stugbyn var det massor av busande som gällde för mig, Bella och Buster, 2-beningarna fick dock hålla sig till fixande och donande inför träffen..!

När vi hade Busat ett tag åkte Buster och hans familj hem, och då fick Bellas paps prova på att köra fyrhjulingen, och strax efter det åkte vi till Ramkvilla då vi visste att det skulle anlända en familj dit under dagen.

Men där fanns inte en endaste mops…?
Så då gick vi till lekplatsen en sväng, men när Bellas lillmams hade tröttnat på det gick paps upp till Erik Blomqvist som jobbar på golfbanan och frågade om han fick låna ett par klubbor av honom, och det fick han..! Så då fick Bellas mams och lillmams för första gången prova på att slå några golfutslag, och även Bellas paps, men han hade provat förut!
Sen gick paps och Bellas paps och pratade med Erik om världens coolaste golfsko, den skall tydligen vara helt unik i sitt slag.
Och precis då, när de gjorde det rullade det in en husbil med 3st mopsar till, det var Daisy, Smulan och Korven som anlände inför Mopsträff Småland 2009.
Och imorgon anländer Allis också… Resten av mopsarna kommer på Lördag.

Ja det ska verkligen bli megakul med en såhär stor mopsträff, och så mycket god mat för både och mopsar och för 2-beningarna!

P.s. om ni vill se den där golfskon som vi pratade om klicka er in på http://www.erikblomqvist.se
21 Maj 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Allmänt+ VMK-Träff

Ojoj nu var det länge sedan jag uffade här senast! Men det är faktiskt inte bara mitt fel! Mams och paps säger att de inte haft tid att hjälpa mig, och om jag ska vara ärlig så kan jag inte riktigt klura ut hur den här burken funkar utan lite hjälp.

Här i kojan planeras det just nu för fullt inför den STORA mopsträffen här i Småland. Om ni har missat att anmäla er så gör det nu! Ni kan läsa mer om det under Mopsträff, längst upp på sidan.

 

I söndags var jag i Nye ute hos Jambo tillsammans med de andra Vetlanda mopsarna! Det var jätte kul! Här ser ni Jambo

Mopsen jambo

 

Han hade massa sådana här hemma hos sig

får

 

Jag har faktiskt sett sådana förut, men kanske inte så många samtidigt.. Inte så konstigt då kanske att jag satt och stirrade så här ett tag?

mopsen homer

 

Samlingsbild på alla oss förutom Malte

vetlanda mopsarna

 

Han brukar hänga runt 2-beningarna i fall det skulle dyka upp nått gotter ur deras fickor

Mopsen malte

 

PUSSel brukar också smita iväg  ibland när hon blir trött på oss grabbar.

mopsen pussel

 

7 Maj 2009  | Länk | Homers Blogg | 5 kommentarer
R.I.P

Hur ska man börja... Veckan och helgen och har varit jätte bra, min lille vän Malte har varit på besök i solskenet, det lilla livet är ett riktigt busfrö.
I Lördgs gjorde vi stan och charmade alla vi mötte. Vi mötte även gammle Sumos husse och matte, men han var inte med dem?!
De sa att han hade gått bort, var tänkte jag och fortsatte att leta efter honom. Men han hade gått till mopshimmlen och skulle inte komma tillbaka. :´( Usch, det var så ledsamt att höra. Men han hade ett 14år långt och härligt liv och är nu väldigt saknad!!
Sen vill jag passa på att beklaga sorgen till Anna som förlorat båda sina prinsar lilleman & Beppe på så kort tid..
Det är så hemskt att tänka på att det finns ett slut.
22 April 2009  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Senaste nytt!

Blää i dag är det regn utanför fönstret, då vill jag helst inte gå upp över huvud taget. När mams frågade om vi skulle gå ut så möttes hon av den här blicken. Jag menar vad tror hon?

Ne jag vill hellre sova och drömma om de senaste dagarnas äventyr...

Dagarna med sol har jag  varit noga med att utnytja till max, i söndags var jag på VMK träff hos PUSSel. Det var kul även om inte min bästis Buster kunde komma, vi fikade lite

Längstbort ser ni nytillskottet Jambo sen är det jag, Helge, PUSSel och Malte.  Jag fick ett egokort på coolingen Jambo också

Tuffing va?

I går var jag en sväng i Jönköping, då besökte jag alla djur i Stadsparken och de va så snälla alla djuren så jag pussade några. Men när jag skulle pussa en stooor pålle fnös den bara åt mig o stack sin kos, väldigt otervliga de där stora djuren. Men fåren tyckte jag om de kunde jag stå och pussas med jätte mycket.

När jag inte har haft fullt upp har jag passat på att lapa sol på uteplatsen, det har också varit riktigt härligt!

 

Nu väckte mams mig igen! Det är tydligen dags att vakna och gå ut i rusket.

8 April 2009  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Mitt busliv!

Å vad det är härligt med sol! Jag får vara ute hur mycket som helst, och busa med massa 4 och 2-beningar. Det är sååå härligt!!

I går till exempel så hade jag en liten buse på besök här, han var 4månader gammal och en blandning mellan tibbe å pekingese. I början var han ganska rädd för mig!!? Konstigt!?.
Men mams sa att det inte var så konstigt för jag är en vild buse som väger mer än dubbelt så mycket än vad han gör!
Men efter ett tag blev de liv i den lille Malte, han började rusa och busa och han slutade aaaldrig!! Här är en bild på den lille hårbollen! Söt va?!
Och i dag, då fick jag träffa Malte igen en sväng på morgonen och efter lunch så var jag och mams på promenad med min bästis Buster och Josse! Men jag var ganska trött då, så det blev inte jätte mycket bus :( Men det var kul i alla fall!
Och jag får ju träffa honom på Söndag!! =) Då har VMK träff hos PUSSel, det kommer att bli jätte spänande för VMK har fått två nya mopsar! En hane; Jambo, och en tik som jag inte har koll på vad hon heter!

TREVLIG HELG ÖNSKAR HOMMER KOJAN!!
3 April 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Mopsträff på Spåralinas

I går var jag på mopsträff i Nybro på Spåralinas!

Wooow vad lajbans det var.

22 mopsar tror jag mams och paps snackade om!!

Jag träffade massa kompisar, och visst fanns det en och annan pingla som jag la ögonen på.

Men jag försöker lära mig att vara en gentleman, så jag lät pinglorna vara i fred ibland och pussade bara lite i deras öron..  

Det var dock en snygging som jag inte kunde låta bli helt och fult det var Tyra.

En så söööt tjeja!! Henne har jag drömt en massa om i natt!

Och hon kommer antagligen att komma till Mopsträffen i maj!!

Vad jag längtar!

 

Mams och paps fick berätta för alla mopsarnas mams och paps att de arrangerar en mopsträff 23-24 maj och det verkade som att alla skulle komma!!! Alla kanske inte skulle stanna över natten eftersom att de hade så nära men de ville komma på dagen i all fall. I så fall är det över 40 mopsar som kommer!!  Mopsträff nybro

 Alla utom 4 mopsar (tror jag) som var med på träffen

 

Vet ni vad som hände alldeles nu då! Jag stod och kollade ut genom fönstret och så började jag uffa, vilket är väldigt ovanligt. Så mams tittade också ut, då går det en mops utanför!! Tyvärr hann vi inte ner i tid för när vi kom ner var de väck!?  Detta är nu ett stort mysterium, för det kan ha varit Buster hans ”moffa” och ”momo” bor nämligen i närheten, eller så var det en ny mops! Nu är vi 7 mopsar i stan vad vi vet.. kan det finnas ännu en?

30 Mars 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Bara jag och papzen...

Mamzen har åkt till alperna igen...!!!
Det tycker jag är oerhört dumt, men denna gången stannade iaf. papzen hemma! Han tycker också att det var dumt av mamzen att åka till Italien!

Men vi har hunnit med massor, vi busar och leker tar långa prommenader, ser på fotboll, skidor och hockey... Och hockey... Och hockey... Näää jag har inte hängt upp mig, pappa säger hela tiden "Ska vi se på hockey?"... Men det är ganska roligt för han brukar busa med mig i avblåsningarna!
Och en kväll kom papz kusin, Kristin hit för att titta på Hockey, men då blev jag så uppspelt och busig så jag fick vara i köket i typ 20min men sen fick jag komma och gosa... (Lite elakt tycker jag men jag var verkligen jätte jättebusig så jag har viss förståelse för det också...)

Vi har haft det bra hittils, fast vi saknar mamz jättemycket!
17 Mars 2009  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Vår snart?

Nu är nästan all snö borta i vår stad, mams hoppas att det inte kommer någon ny nu. Jag förstår inte riktigt vad hon menar..?! Ska snön försvinna? vad är vår? Jag älskar ju snö, det är roligt att leka i och gott att äta! Vad har våren att erbjuda.?!

I förgår var jag och mina kompisar i tidningen! Jag hamnade på förstasidan och på 2 bilder inne i tidningen. tyvärr är inte mams lika duktig som PUSSels 2-beningar så har ni inte läst artiklen får ni läsa den på hennes nogg http://www.nogg.se/pussel . Det handlade om våran klubb VMK (Vetlanda mopsklubb) och om den stora rikstäckande mopsträffen i maj.

I trorsdags förra veckan var jag ute och gick med Malte & Helge, har glömmt att skriva det, här är en bild!

mopsat, Homer, Malte, Helge

 

Jag har blivit utmanad med 20 frågor

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18,rad 4. Vad står det?
" Att skapa ett personligt inbjudningskort är inte bara roligt, det är också ett sätt att visa gästerna hur välkomna de är" FEST -Om svar anhålles. Micael Bindefeld

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan,vad rör du vid ?
- Homer som ligger och soveer bredvid mig i soffan

3. Vad såg du senast på tv ?
- Gosip Girl.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är ?
 17.20(fel 17.27)

5. Bortsett från datan,vad hör du just nu ?
- Homer snarka och bilarna utanför.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då ?
- Fikade och shoppade lite.

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökning ?
- Gosip Girls.

8. Drömde du något i natt ?
- Ja, undra vad det var.?? Något konstigt men verklighetstroget tror jag.

9. När skrattade du senast ?
- Inte så länge sedan.. kommer inte ihåg åt vad dock?

10. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu ?
- 2 hemma gjorda tavlor och 4 "väggkuber".

11. Har du sett något konstigt på sista tiden ?
- Homer sitta på rumpan med bakbenen utsträkta och framtassarna i vädret lutande mot soffan.. (som en människa)

12. Vad tycker du om den här utmaningen ?
- ganska kul

13. Vilken var den senaste filmen du såg?
- Bedtime storys  


14. Om du blev multimiljonär vad skulle du köpa då ?
- Oooo mycket!! Ett hus i köpenhamn en resa till New York, eller varför inte en lägenhet där! Det är så mycket!!


15. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
- Kommer inte på något nu, i en liten stad vet alla allt om alla.

 
16. Tycker du om att dansa ?
- Nej

17. George Bush ?
- Nej


18. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands ?
- Självklart!! Det är målet!

19. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
- Du kan vända ;)

20. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor.
- Har alla inet redan fått detta innan oss?! Kankse PUSSel m. fam. Bomiblogg. kan inte komma på.?! Alla som vill tycker jag ska svara!

10 Mars 2009  | Länk | Homers Blogg | 7 kommentarer
Mopsträff!

I dag har jag varit på mopsträff igen med Vetlanda Mopsklubb! I början var lokaltidningen med och tog lite kort på oss, och frågade 2-beningarna en massa frågor! Vi passade också på att marknadsföra vår rikstäckande mopsträff (läs om den i blogg inlägget från 15/2).

Men sen fick vi äntligen busa!

Mops bus

PUSSel, Homer och Helge på bild

 

Maltes fina mule

Sen bar det hem på fika, skönt att komma in i värmen igen. Och det blev inte mindre bus för det ;) Jag fick även upp ögonen för pinglan PUSSel här hemma, himmlans vad gott hon luktar! Så några pussar i örat blev det!

Mopsar, Homer&Pussel

8 Mars 2009  | Länk | Homers Blogg | 8 kommentarer
Träff med gammelmops!

I lördags var jag och besökte en gammelmops! Det var så himla kul! Han var den största mops jag sett på hela 11kg!!
Han heter Sumo och är 14 år gammal!!!!
Det är ett tag kvar innan jag blir 14 år säger mams och paps!
Men han var inte så busig av sig..?!?! och blev lite irriterad på mig när jag ville busa med honom..
Men det är kanske inte så konstigt?
Har man busat i 14 år så är man kanske man är lite trött på det.. Fast det tror inte jag att jag kommer att bli.. För jag ÄLSKAR bus!!

Sumo var iaf en rolig prick ändå (fast han inte gillade bus). Han har bott i Malmö förr men bytte familj och flyttade till Kalmar, det är min mams jobbarkompis mams som är sumos mams nu..! Hängde ni med?
Så I helgen när han var i Vetlanda så passade jag på att träffa honom.
Så här såg det ut!!


Och förresten idag var jag på min första lydnadskurs!!
Det gick jätte bra! Jag kom in två lektioner senare men imponerade ändå på kursledaren ..!! Så nu är jag så rak i ryggen och stolt så!!
23 Februari 2009  | Länk | Homers Blogg | 6 kommentarer
Mopsträff Småland

Nu är ni alla välkomna till vårat Småland och en rikstäckande mopsträff.

Träffen kommer att äga rum den 23-24:e maj,

det är Kristi himmelsfärdshelgen. Vi har valt den helgen för att det kommer att vara 2 utställningar i närheten så alla som vill dansa där kommer att få möjlighet till det.

Vi har bokat en idyllisk stugby långt från stora vägar, där alla fyrbeningar kan springa lösa och busa.   

 

Plats:

Slageryd, mitt i Småland, 3 mil från Vetlanda mitt emellan Jönköping och Växjö.

 

Platsen där vi bokat upp en stugby omgiven av flera små dammar. Stugbyn innehåller flera övernattningsstugor samt en storstuga, WC och dusch.

 

Kostnad:

Vuxna:

250:- per person (övernattning, middag och frukost ingår)

100:- per person (mat ingår, ingen övernattning)

Barn:

100:- per barn (övernattning, middag och frukost ingår)

0:- per barn (mat, ingen övernattning)

 

Anmälan:

Boka plats gör ni via mail eller telefon:

m.h.eriksson@hotmail.com eller 0383 - 27 90 08, ring gärna mellan kl. 19-22

Dessa två sätt funkar också jätte bra vid ev. frågor.

 

De flesta stugor är för 4 till 6 personer så om ni har önskemål att bo med några andra,
framför gärna det vid bokningen, vi vill ju kunna fylla alla stugorna!

 

Om det blir fullt men ni vill komma:

Vi kommer att hjälpa er att få boende så gott vi kan, i själva storstugan kommer det finnas plats så att det räcker. Det finns utrymme för att sätta upp tält i stugbyn, vill man ha med sig husvagn finns det en jättefin camping 8km bort.

 

Utställningar:

Den 21:a maj är det en inofficiell utställning i Åseda som ligger 5mil bort och den 24:e maj är det också inofficiell utställning denna gången i Växjö som även det ligger 5mil bort.

Källa: http://rytterling.se/inofficiella09.html

Ni kan kontakta oss om ni vill ha förslag på boende mellan 21:a till 23:e.

 

Tänk på:

Det är Kristi himmelsfärdshelgen, så passa på att ta ledigt klämdagen och besök Småland, gillar du golf är det helt klart campingen i Ramkvilla du ska besöka (8km från mopsträffen har du blivande Robinson-Erik som greenkeeper) och annars kanske ni ska låta era mopsar dansa i Åseda eller Växjö!

 

Med vänlig hälsning

Vetlanda Mopsklubb.

15 Februari 2009  | Länk | Homers Blogg | 5 kommentarer
Hockey

I kväll ska jag och Prinsessan PUSSel på hockey igen!!
Det ska bli jätte kul! Vi är Boro VHC´s största fans nu, eller de minsta?
Tyvärr kunde inte Buster följa med för hans mams är i gbg!
Men Busters paps är där, för han spelar i Boro så det är han vi ska hejja på!
Vi har inte hunnit komma på någon hejjaramsa än, men om vi kommer på en så lovar jag att skriva den här. PUSSel och Jag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Mer skriver jag sen efter hockeyn!

 

Nu är vi tillbaka efter hockeyn!

Vårt lag vann med 5-1. Det blev inga hejjaramsor uffade i dag men nästa gång är det inte helt omöjligt! Det var jätte kul att träffa PUSSel igen. Men hon är inte jättebusig av sig den där pinglan så särskilt mycke bus blev det inte. Hennes mams hade gjort jättefina tröjor till oss, så vi såg ut som riktiga supporters!! De var klockrena och hade nummer 10 på ryggen precis som Busters paps har när han spelar! Klantmams hade som vanligt glömmt kameran så det blev tyvärr inga bilder från hockeyn men PUSSels paps tog nog några.?! Här är i alla fall en bild på mig i tröjan från när jag kom hem!

Jag i hockeytröja

8 Februari 2009  | Länk | Homers Blogg | 6 kommentarer
Tillbaks till det normala!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga att en helt normal lördag är bland det bästa som finns, men efter den senaste veckans besvär har jag ändrat mig..!
Idag har paps varit ledig och vi har sysslat med lite allt möjligt, tvättat, busat i snön och ätit korjv. Vi gick över till papsbror och fikade och sen gick vi ner till mams som jobbade i skobutiken idag och efter det fick paps bära mig hela vägen hem för jag var helt slut..!

Än så länge en helt normal lördag som varit helt underbar och snart kommer mams hem och då ska jag tigga en korjv till..!

Ikväll får vi se vad som händer, paps och mams var ute en sväng igår så de har sagt att de ska ta det lugnt ikväll, kanske se på film eller så blir det melodifestivalen, vad nu det är..!??
Sen snackar de om att klippa mina klor, men det ska vi nog bli 3 om..!!!
7 Februari 2009  | Länk | Homers Blogg | 5 kommentarer
Frisk igen!!

Hej igen mina kära vänner!!
Nu är jag pigg och kry igen!!
Jag har låtit mams och paps skriva åt mig i några dagar eftersom jag inte har mått riktigt bra!
Men idag när läkarna ringde från djursjukhuset i Jönköping sa de att de inte hittade någon infektion i blodet, som de hade gjort i mitt första blodprov! Och redan i går började jag känna mig bra igen! Men läkarna visste inte vad det kan ha varit som gjorde att jag inte mådde bra, så det lär vi aldrig få reda på..?!
På dessa 4 dagar har jag varit hos vetten 3 gånger, så det har blivit mycket bilåkande för min del. Och jag har fått mycket gotter också eftersom att jag inte varit särskilt intresserad av maten.
Men i dag vaknade jag på rätt sida, jag fick ligga o dra mig i sängen jätte länge. Jag har blivit väldigt bortskämd med det nu för det är nästan allt jag har gjort, sovit alltså. Så jag gick inte min morgonpromenix förens efter kl.09.oo, Sen fick jag sova lite till, men efter det har jag busat!! Jag har busat med nästan allt inte minst med mams och paps!
Mina tvåbeningar har berättat för mig att alla mina mopskompisar och deras tvåbeningar + många andra har varit jätte snälla och brytt sig om mig jätte mycket, och det blev jag jätte glad för..!!!
Tack snälla!!
5 Februari 2009  | Länk | Homers Blogg | 5 kommentarer
Inga svar än

Vi har inte fått några besked än, vilket är jätte jobbigt!
Homer verkar iaf må bättre nu för han är mycket piggare
än vad han har varit de senaste dagarna och det är ju
ett gott tecken tycker vi! Nu tex. kom vår lille buse in med
en leksak i munnen och det var ett bra tag sedan han gjorde det!

I dag på morgonen var vi uppe i Jkpg på djursjukhuset igen för att ta fler blodprov!
De hittade ju tecken på en infektion i förra blodprovet och behövde därför
ta fler tester, men det var allt! Så efter det fick vi åka hem igen!
Och nu väntar vi på att de ska ringa och säga vad det kan vara för något.
För även om Homer är piggare nu så vaknade vi i natt av att han hade
en jätte attack och den höll på väldigt länge!
Attackerna tycker vi påminner om inåtdragningar men det är ju så många fler symptom.
Så nu hoppas vi nästan på att det ska vara en halsinfektion, det förklarar ju varför han inte har varit intresserad av maten också och känt sig hängig.
Men han har inte haft någon feber, det har vi kollat några gånger.

Så nu är det väll antagligen bara att vänta! De har inte hört av sig idag så de
Ringer förhoppningsvis i morgon. Tack alla för erat stöd !!!
4 Februari 2009  | Länk | Homers Blogg | 8 kommentarer
Sjuk :(

I går var det ingen rolig dag, vi var hos veterinären nästan hela dagen.
Det började i söndags kväll efter mopsträffen och hockeyn, då det blev väldigt svårt att andas för Homer och det kom konstiga ljud när han försökte. Det var väldigt otäckt men vi tänkte att vi skulle avvakta lite och ringa vetten morgonen efter.

Natten gick hyfsat bra men med några attacker, så vi ringde direkt på morgonen och vi fick komma in på en gång. De var väldigt duktiga men kunde tyvärr inte säga vad andningssvårigheterna kunde bero på, utan skickade oss vidare till Jönköpings djursjukhus där de kunde söva honom och därför kolla lite noggrannare.

Så vi begav oss till Jönköping, men innan dess var vi hemma en sväng och då passade Homer på att äta! Vi blev jätte glada eftersom att han inte hade visat något intresse för maten verken på morgonen eller kvällen innan, så vi lät honom äta. Och på vägen började han även bli lite piggare! När vi kom fram så märktes det nästan inte alls att Homer hade haft svårt att andas, så en akut tid kändes inte jätte aktuell men vi var ju ändå där. Väl inne hos vetten fick vi reda på att han inte kunde sövas eftersom att han hade ätit! Klantigt av oss att inte tänka på det! Men de tog lite blodprov iaf, men sa inte mycket alls utan bad oss bara boka en ny tid för röntgen. Så någon vidare information fick vi inte.

Så fort vi var på väg hem igen så börjar Homers andning självklart låta väldigt ansträngd igen och han är inte alls så glad, nyfiken, sprallig och busig som han brukar vara. Nu vill ha bara sov och går och lägger sig under stolar och sådant som inte alls är likt honom. Han vill inte heller ta ett steg när vi ska ta en promenad.

Men nu har de ringt från djursjukhuset och vi ska upp i morgon igen och ta fler prover, blodprovet visade tydligen en infektion eller något liknande. Och nästa vecka blir det antagligen tid till röntgen!

Sen fick vi reda på att det antagligen inte blir några Homer Jr =( Det ligger ju inte i planerna den närmsta tiden men någon gång hade det kanske varit trevligt.. Det känns också lite tråkigt.

Men nu handlar det bara om att Homer ska bli pigg igen!!!!!
3 Februari 2009  | Länk | Homers Blogg | 12 kommentarer
Mopsträff!

I går var jag på mopsträff i det fina men mycket kalla vädret! Det var kanon kul, nu är vi fem stycken mopsar i Vetlanda Mopskulbb (VMK). Det är jag, PUSSel, Buster, Malte och Helge, Malte och Helge bor i samma koja.

Ni ser vilken kaos det blev när alla skulle sätta igång att hälsa på varandra.

Sen gick vi på en promenad i solskenet, jag, Buster och Helge var busigast så vi sprang runt och busade hela den långa promenaden som bland annat innehöll ett mammagris rejs. Första rejset blandade jag och Buster ihop våra mamsar, men det vara bara för att retas för de hade blandat ihop oss några gånger..!?!! Men andra rejset fick en vinnare och det blev Helge som var mest mammagris!

Homer, Helge och Buster där bak, PUSSel och Malte där framme

På bilden är det jag, Helge och Buster som sitter lite längre bak. PUSSel och Malte som sitter där framme.

Det var en kanon dag som inte slutade förräns sent på kvällen för jag och PUSSel åkte och kollade på Busters husse som skulle spela hockey. Men då var vi jätte trötta båda två.

Nu ska jag iväg till vetten :( Jag har haft lite svårt att andas under natten. Men jag återkommer om hur det går.

2 Februari 2009  | Länk | Homers Blogg | 6 kommentarer
Mamsen läser för oss!

Ni som känner mig vet redan att jag aldrig fått sova i mamsens och papsens säng, utan att jag har min egna säng i vardagsrummet.
Men ända sedan mams och paps kom hem från sin alpresa har de velat ha mig i sängen..! Antagligen har de saknat mig jätte-jättemycket..!
Så nu mera går vi alla och lägger oss samtidigt, och mamsen läser mig och paps till sömns. Paps tycker att det är så avslappnande att höra mams röst så han har bett henne att läsa sin bok högt..! Och jag njuter också av det, jag ligger och lyssnar och tuggar på en leksak.

Idag bestämde också mams och paps ett preliminärt datum för den jättemopsträffen som de ska ordna i sommar. Men det återkommer jag snart till igen, vi har verken fått reda på hur mycket det kommer att kosta eller hur många övernattningsplatser det finns, men jag lovar att snart höra av mig om det igen. Ni på maffian kan också följa det hela under tråden mopsträff i Småland.

Men imorgon skall vi ha våran Vetlandaträff som vi har en gång i månaden, och för första gången skall vi vara hela 5 stycken mopsar..! Bilder lär komma upp imorgon kväll!
31 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 9 kommentarer
Mops på TV

Här ligger jag i soffan och paps håller i mitt tuggben precis som det ska vara!
Så plötsligt börjar de gorma, mams och paps..
Konstigt att de aldrig kan vara lugna?
Så till slut tittar jag upp och kollar vad det är de
tycker är så kul. Gissa vad jag ser..?!
En mops!! PÅ TVn inte undra på att jag får spelet!
Vad gör den där?! Hur hamnade den i TVn?
Ja, jag till och med började uffa.. Och det mina vänner,
det händer inte ofta! Jag har fortfarande inte taggat ner.
Såg ni det också kanske? Det var en mops med JÄTTE lång tunga som slickade på en isglass, det var i Americas Funniest Home vidios.

Nu ska jag fortsätta tugga på mitt ben, och vet ni?
På söndag ska jag på mopsrus!!!
30 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 5 kommentarer
FÅNIGT!

Det här är ju ur dumt ju!! Jag ser ut som Pippi långstrump!!
Mams och Paps säger att jag har börjat att likna en franskbulldog!!
Och att mina öron står lika högt upp som en hares!
Men jag tycker inte att de borde klaga, jag hör ju dem bättre då ju ?!
Jaja.. mams har hört sig för och hon tyckte att vi skulle testa att
tejpa mina öron i alla fall och se om de blir någon skillnad!
Men ärligt talat hon har ju noll koll på vad hon håller på med!
Så här kan det ju inte se ut ju!!

Annars har allt varit väldigt lugnt sedan mams och paps kom hem,
mams var så klantig att hon bröt ett revben när de var iväg, så nu
klagar hon så fort vi bara går en ynka lite kissepromenad!!
Hoppas att det blir bättre snart, för jag har en massa spring i benen!!
29 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 8 kommentarer
Nu är de hemma igen..

..Mina ansvarslösa tvåbeningar!
Men jag har haft det jättebra i mitt tillfälliga hem!
Två små tvåbeningar och två stora, så det var dubbelt så mycket uppmärksamhet än vad jag har här hemma. Och jag har varit precis så snäll som mams och paps sa åt mig att vara. Så nu vill de som har vaktat mig ha en Homer junior!
Då blir det ännu en mops i vår lilla stad!!


Kommer ni ihåg att jag sa att innan mams och paps åkte så fjäskade de jätte mycket för mig och jag fick träffa massor av kompisar. På torsdagen innan de åkte så träffade jag Malte och Helge och gick en lång skogspromenad med dem!
De är 2 och 7år gammla och jätte fina mopsar! Och de vill också vara med i vår lilla mopsförening!! Kul va! Så de ska jag träffa igen på söndag tillsammans med PUSSel och Buster! Här är en bild på mig, Malte och Helge precis innan vi sa hejdå!
26 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 5 kommentarer
Vad händer.?!

jag är helt förvirrad..!!
Det är massor av väskor i hallen, mams och paps springer runt som galningar.
Inget är som det ska!!
Mams och paps säger att de ska lämna bort mig i morgon,
och åka i väg utan mig :( !!
De ska vara bort i hela 10 dagar!
Är det verkligen lagligt att göra så?
Så nu demonstrerar jag genom att sitta på deras snowboardfodral!!
Och här har jag planerat att sitta ett bra tag!!

Fast i morgon ska jag och mams ut o gå med
Malte och Helge..! Det är två mopsar som bor här,
inte så långt från oss som jag aldrig har träffat!!
Det ska bli jätte lajbans!
Jag har hafte en kanon vecka, om jag får räkna med söndagen!
För i söndags var PUSSel här och hälsade på vilket var jätte mysigt,
i tisdags var jag och Buster o lekte i en park!!
Och i morgon ska jag träffa 2mopsar till!!
Om jag tänker efter så är det kanske inte helt fel när mams
och paps åker i väg en sväng om de ska fjäska så här mycket
varje gång..! Jag tycker bara inte att de behöver vara iväg så länge!
14 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 8 kommentarer
Busdag med Buster

I dag har jag haft en busdag tillsammans med Buster!!
Han är fortafarnde inte med i maffian men både jag och PUSSel har tjatat på honom så förhoppningsvis så blir han snart en av oss*.
I alla fall så är Buster min mopskompis och han är 2månader äldre än mig vilket han ständigt ska göra klart för mig!!
Busters mamma sa i dag att hon trodde att vi var kusiner i alla fall. Häftigt va?! Om jag inte minns fel så är han från en kennel i Norrköping, eller var det Nyköping?!? Jag får återkomma med det.
Vi är väldigt lika tycker våra mamsar för vi är lika busiga och trotsiga båda två.
Idag gick vi ut på den tunna isen fast vi inte fick och min mams höll på att svimma sa hon jag tror att Busters mams nästan gjorde det också för gud vad de började stoja!!!
Efter 1 timmes bus var det dags att gå hem.. men jag var så trött då att mams fick bära mig nästan hela vägen hem.. 15min med mig i famnen genom hela stan.
Så när vi kom hem var vi båda så trötta att vi somnade.
13 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 6 kommentarer
Besök av PUSSel

I går (söndag) hade jag PUSSEel på besök här i kojan! Det var lajbans..!!
jag blev så glad och uppspelt att jag bara sprang runt runt runt... tillslut tröttnade nog PUSSel lite på mig, men jag var ju bara så glad att äntligen fick träffa en så fin pingla. Och hon var snäll mot mig och lät mig leka av mig, men jag tror att hon var ganska nöjd när jag blev så trött att jag bara orkade ligga och titta på vad som hände runt omkring. Sen fick jag jättefina presenter av PUSSels "lillmamsor", det var en mopsmagnet och en jätte fin teckning. som nu sitter på kylskåpet. Det var en kanondag!!

Nu har jag precis varit ute på en långpromenad så nu är jag jätte trött!
12 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Kvällspromenaden igår

Igår när jag var på min långa kvällspromenad med mams och paps så gick vi en liten anorlunda väg än vad vi brukar, det var så himmlans halt överallt på grund av tövädret, så vi valde att gå en grusad väg längsmed Vetlandabäcken. Det var facktiskt ganska spännande för ån var full av massa änder och jag älskar att jaga änder..! Sen fick vi möte av en av de vackraste skapelserna jag har sett, en 3årig bulldog på 25kg hon hette Saga och hon var verkligen fin som en saga!! Vi hälsade på varandra och pussades lite. Gissa om det var svårt att få mig därifrån sen..?!?! Men hemvägen gick i alla fall fort sen... för jag hade tankarna någon helt annanstans.
10 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 4 kommentarer
Handslag

I dag gjorde jag något riktigt moget! Jag tog i hand med paps och lovade att jag skulle bli mer lydig. Mams och paps har tjatat så länge om att jag är så trotsig. Jag var för liten när alla valpkurser runt om i stan drog igång, men nu till våren ska mams se till att vi kommer in på en kurs. Det ska bli kul att träffa massa andra hundar, jag kan inte skryta med att jag är jätte duktig på att bry mig om mams och paps när jag ser något som är roligare.. Men jag är inte olydig för det, mams säger att jga ändå är väldigt duktig, men med viss tendens till konsentrationssvårigheter.
8 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Back to Basic

Nu är de stora helgerna över och det börjar bli som vanligt här i kojan.
Mitt första nyår gick jätte bra!! Jag var jätte tuff och katig som vanligt och var absolut tvungen att vara med öööverallt..
Jag fick fira tillsammans med "momo" "mofa" "fammo" och "faffa" och de var jätte snälla mot mig och tog ut mig strax innan 00.00 så jag fick vara med när det hände.
Men nu har det varit lugnt ett par dagar utan något farande. Det är ganska skönt det, vi har roat oss med långpromenader i det fina vädret och busat massor.
Önskar er nu en fantastisk start på det nya året!!
4 Januari 2009  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Gott nytt uff-år!

Gott nytt år alla vänner!
Detta blir mitt första nyår, jag är ju bara lite drygt sex månader! Men en hel del har jag hunnit med under 2008! Min mamz och papz köpte mig i sommras och vi blev medlemmar i maffian under sensommaren, d.v.s. i www.mopsmaffian.se.
I sensommras gick jag också en modevisning för City Herr som är en herrbutik i Vetlanda, det var papz som skulle gå modell och då fick jag sitta i en Fred Perry väska. Jag blev rumsren fort och hade lite magproblem, men de är som bortblåsta nu.

Senare på hösten lärde sig mamz och papz att torkad korv är mitt favorit-godis och de började lita så mycket på mig att jag får springa lös så fort vi kommer till skogen. Det var även på hösten som jag fick min första tröja, jag vägrade ju gå de kalla morgornarna.

Sen var det vinter och massor utav bus i snön, och den andra advent bjöd Pussel in oss på Mops träff á la Vetlanda. Det blev senare en VMK (Vetlanda Mopsklubb).
På första träffen var vi tre mopsar, Jag, Pussel och Buster men nu har vi fått kontakt med två Vetlanda-mopsar till! Malte och Helge, de vill också jättegärna vara med, så nu är vi fem stycken i denna lilla hålan.
På julafton fick jag mina första paket, det var en jätte fin väst/tröja som ni kan se i mitt fotoalbum. Och jag fick även bajspåsar.

Jag skulle vilja ge ett par tack för 2008,
Tack till mina uppfödare som var jätte snälla och bra, mamz och papz säger att ni var bäst!
Tack även till "mormor" för att du har hjälpt till att ta hand om mig när mamz och papz jobbat lite för mycket.
Tack till övriga familjemedlemmar och vänner för allt bus och stoj, kramar och pussar.
Tack till Djurkompaniet för att ni alltid är så gulliga mot mig, ger mig gottgott och busar med mig när jag kommer på min shoppingrunda!
Och Tack till maffianerna, ni är jätteroliga hela bunten, och maffian är det bästa stället för en sådan som mig!

Till sist, tack alla ni andra, som tittar in här, skriver till mig och "följer" mitt liv.

GOTT NYTT UFF-ÅR
ÖNSKAR
HOMER & FAMILJ!
31 December 2008  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Lugn söndag

Vilken jul jag haft och nu är jag helt slut!! Så i dag har det varit skönt att vara med mams och paps och bara tagit det lugnt. Vi gick på en långpromenad i solen upp till djuraffären, min favorit sysselsättning på söndagar, förutom den söndagen jag träffade PUSSel och Buster!
Jag hade på mig min nya väst upp till djuraffären som jag fick av "moster" i julklapp, och jag var så stolt. Det finns bild på mig när jag har den på mig på julbilder i galleriet!
Och så har jag ju gjort min cyberkoja nyårsfin!!!
28 December 2008  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Homer at You Tube!

Today Homer made his debut at youtube.com with an “picture-movie”.
We welcome all you guys that found this side by seen his movie.
If you want to se more picture just click at the link “fotoalbum” at the top of this site!

Idag gjorde jag debut på youtube.com!

Idag la jag upp en bild-film på You Yube! Jag och papszen satt hela eftermiddagen för att sätta ihop filmen så som jag ville ha den! ;)
Klicka bara på denna länken för att se den:
http://uk.youtube.com/watch?v=9zq1Gtf6no0

Visst blev den bra?? Och Mamzen vet inget ännu, men hon kommer snart hem från Jönköping så då får vi se vad hon säger!

Papzen har lovat mig att lägga upp en riktig film på mig en dag också!
Men han säger att han är trött idag :(
Men vi får väl hålla tummarna att han håller vad han lovar!

Rösta gärna på filmen också!


GOTT NYTT UFF-ÅR!
27 December 2008  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
God, God, God Jul

Idag är det Julafton! Weee*
Detta är min första jul och jag hoppas nog att få sniffa upp en och annan korv!
Vi är i Bäckaby hos "farmor" & "farfar" idag, med i kväll ska vi vara hos "mormor" & "morfar" istället. Det blir mycket farande för imorgon ska vi vara i Bäckaby igen! Då ska vi till Nelly-familjen, och då vet ni att det blir bus!

Nu vill jag egentligen bara passa på att hälsa alla världens bästa jul!
Så ska jag ladda upp massa mysiga bilder när helgen är över!
24 December 2008  | Länk | Homers Blogg | 1 kommentar
Superdag hos Pussel

Igår var mamz och papz ute och slirade, papzens jobb hade julbord så jag fick vara med "morfar" och busa. Men jag fick min hämd idag på morgonen när jag väckte dem tidigt, och vad jag kan förstå hade de nästan precis kommit hem då!? Knasigt...

Sen åkte vi iväg, och jag fattade ingenting! Vi åkte på vägar som jag aldrig åkt på förrut och när vi kom fram vid ett jätte stort hus ute i skogen började jag undra vad som komma skall! Då öppnades dörren och där stod hon! Den finaste mopsen man bara kan drömma om, men hon hade nog inte drömmt om mig!? Sen efter en stund kom det en mops till! Asså fatta läget!?
Jag som tidigare bara täffat två mopsar lite snabbt fick nu springa runt i skogen med två nya kompisar! Pussel, denna svarta vackra mopsen och Buster en riktig rejäl och tuff kille! Jag hade verkligen den bästa dagen man bara kan tänka sig!

Vi busade och pussades, käkade korv och busade igen! Sen fick jag en liten leksaksmops av Pussel... Ja ni hör ju! Dagen var perfekt!
Nu ska jag kolla på alpina skidor med papzen och sova hela kvällen!

Hoppas ni andra mopsar också haft en jätte bra dag!
7 December 2008  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Snö i Smålanda

Nu har vi snö här i Småland igen! Och jag har varit ute på en långpromenad med både mams och paps. Det var jätte härligt, jag sprang lös och busade en massa! Vi gick förbi en bäck med massor av ankor i som inte ville hälsa på mig!! Sen såg vi en ekorre, men den var inte heller sen med att försvinna. Men jag hade ju iaf mams och paps med mig, mams brukar ju vara med mig, men i dag är paps också ledig =).
Så i dag ska vi upp till djuraffären och köpa något gott och hitta på en massa kul saker!
4 December 2008  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Julskyltning

I dag har jag, mamz, "moster", "morfar" och "mormor" varit på julskyltningen.
Det var jätte kul och jag hälsade på massor av hundar i alla storlekar. Helt plötsligt när vi stod utanför en butik och tittade på de stora hästarna så dyker det upp en mops!! Den 2a mopsen jag någonsin träffat sedan jag flyttade från min mamma Bella och alla mina syskon. Mamzen blev hyper, så man får skämmas. Den andra mopsen var 1 1/2 år gammal och bor en bit utanför Vetlanda.
Sen gick vi runt och hälsade på alla tomtar, jag sa till en av tomtarna att jag önskade mig snö. Det har varit en jätte bra dag med massor av uppmärksamhet, och jag älskar när alla vill busa med mig!
30 November 2008  | Länk | Homers Blogg | 4 kommentarer
Snön faller...

... här i Småland och jag kunde inte vara lyckligare!
Jag får använda min snygga tröja och jag njuter av att springa runt i snön.
I går var vi ute och gick i skogen och då fick jag springa lös för första gången!
Då kände jag mig som en stora machomops!
Jag brukar inte få springa lös för att vi bor mitt i stan, men i går gick vi ut i skogen och då fick jag bevisa för mamz och papz att jag är duktig och facktiskt kan lyssna på dem när de säger att jag ska komma!
Å vilken lycka det var att få springa lös i skogen när det snöade!

Så här trött var jag efter våran skogspromenad
24 November 2008  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Efter helgen

Om jag var trött i går..!
Jag sov och sov nästan hela dagen.
Jag var och skulle titta på utställning i söndags i Mjölby, jag har aldrig träffat några andra mopsar sedan jag flyttade till Vetlanda så mamzn och papzen tyckte att det var klokt att ta med mig dit så jag skulle få hälsa på lite andra coolingar. Plus att mamzen och papzen aldrig varit på hundutställning förr så de va lite nyfikna på att se hur det går till.
Men som sagt de har ju aldrig varit på utställning förr så klant papz hade inte med sig mitt vacsinations bevis!!! Så dumt! Jaha, vad fanns det då att göra, vi tänkte åka hem på engång men efter en stunds fundering tyckte de att det var nog bäst att de gick in utan mig i fall att det var något annat de behövde tänka på till nästa gång. Dessutom var ju gammel-matte med så de kunde ju turas om med att hälsa på mig i bilen.
Och vilken tur att de gick in, för där träffade de ju Ior, en av mopsarna på maffian!! Så efter att Ior var klar i ringen fick jag hälsa på honom! Å vad vi lekte!!
Så de blev en lyckad utflyckt i alla fall!!!

I dag har jag och matte varit hos moster och haft det mysigt!
18 November 2008  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Fredags fin

Idag har det varit "take care of Homie dagen", jag har fått vila massa och busa jätte mycket. Det har ju tyvärr inte varit något väder att vara ute i så då har vi fått göra det bästa av situationen och bara springa ut på smårundor.
Precis nu håller jag på att torka efter det mysiga badet som jag nyss fick...
Dock så skulle husse och matte klippa klorna på mig sen, vilket inte är en favvo. Men med lite godis efteråt så blev jag på topp igen.
På söndag ska vi på utflyckt till Mjölby och titta på hundutställning, jag ska inte vara med men jag måste ju se hur de funkar och hälsa på Ior från Maffian och de andra mopsarna! Såklart!
14 November 2008  | Länk | Homers Blogg | 1 kommentar
Ny blogg för Homie

Efter en tid på blogspot.com har vi nu gått över till nogg.se för Homers blogg.
Välkomna hit, både ni som är nya besökare och ni som följt efter från blogspot.com!

//Husse
12 November 2008  | Länk | Homers Blogg | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Homer Bodsgård, Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida