mitt liv i ditt perspektiv.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


pepp

Hej mina vänner och förlåt för den dåliga uppdateringen.
Just nu är det mycket planer i min hjärna och jag är för pepp på allt. De som känner mig vet hur allt bruka sluta när jag är just för pepp. HEHE!

Jag ska i alla fall på peace and love med mina tjejer, sen åker jag och mina bästa vän till tallinn och gör en favorit i repris. (och det ska bli sjukt kul) Sen så på skolavslutningen bär det av till Söderhamn och övernatta i Fridas stuga. Hela mitt liv är upptaget av allt pepp, men lika lycklig är jag för det.

Nu ska jag ta och gå ut till bussen och åka iväg till skolan.. (ett glädjeskutt) Jag hoppas även att min vän Evelina sitter på bussen så att jag har lite sällskap i alla fall..

puss så länge / m
21 April 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
stockholm

Hej mina vänner.
Nu är det äntligen påsklov och det känns himla skönt. Fast på ett sätt så är det ändå inte som ett lov, för nu precis innan lovet så fick vi hur mycket som helst att göra över lovet. (Tack skolan, tack för att vi får allt nu och inte förut, tack!!)

Nu sitter jag bara här i min ensamhet, jag tror att det är på tiden att jag skaffar min en sambo. Så kanske jag inte känner mig lika ensam om kvällarna.

Nu ikväll har jag varit uppe hos Maija och spelat spel och myst. Jätte trevligt. Vi har även bestämt oss för att åka på peace and love, och jag längtar för mycket. Jag är redan pepp och det är trots allt 74 dagar kvar. Jag vet att jag är skum, men jag bjuder på de.

Imorgon bär det av till Stockholm med världens bästa Josefin och det kommer bli hur kul som helst, shoppa, festa och sova. Mitt lov är räddat.

puss så länge / m
9 April 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
hsand och gudföräldrar

Hej mina vänner.
Idag har jag hunnit med mycket, nästan för mycket för att ta in allting skoj man varit med om. Jag pratade i alla fall med Frida imorse och både hade svin tråkigt, pga det dåliga vädret vi har här just nu. Så vi bestämde oss för att åka upp till Härnösand och kolla lite och äta lite mat.

Sen på vägen hem så kom jag på den briljanta idén att åka in och träffa mina gudföräldrar som bor i Västansjö som ligger utanför Söråker, och vi var nästan där tre timmar, jag älskar min pappa för att han valde just Lasse och Lena till mina gudpäron, så himla underbara.

Jag ska snart ut dit igen på påsklovet och hälsa på lammen som kommer. Lasse hade döpt ett lamm till Madeleine förra året då han fick lamm, men henne sålde han. Så i år ska han döpa en till Madeleine och behålla henne. Jag lovar att det kommer vara världens finaste lamm. :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och sen sova..

puss så länge / m
5 April 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
sjuk sjuk sjuk

Eller alltså inte sjuk.. utan jag håller på att kvävas av min egna hosta, och hur trevligt är det? Jag hostar mig igenom nätterna, och pappa är väl den som får ta mest stryk stackarn. Man hör ifrån hans rum "men nu får du fan ta och ge dig, det låter ju som om du håller på att dö där inne" och det är nästan så.. Det är verkligen sjukt jobbigt, men nu ska jag snart på vårdcentralen och få lite medicin, och det ska bli skönt.. Så kanske jag kan sova inatt.

Imorgon ska ju linn ha sitt superparty och jag hoppas på att det blir kul och att det inte slutar i kaos.. Men det vet man ju inte förrän det händer, och det är de som är det tråkiga med just party.

Ikväll ska jag spendera min kväll med Kajsa, Ida och Hanna. HAHA, det känns så kul att vi har börjat umgås tillsammans. För annars är det bara jag och Kajsa.. Ida och Hanna som är med varandra.. Och det ser så fult ut, för Kajsa och Hanna går i samma klass och är med varandra i klassen precis som jag och Ida. Så nu är det slut på det, nu är vi tillsammans vi fyra i stället och det är kul.

Nej, nu måste jag springa till bussen.. Varför tar jag inte pärlan idag? Jag måste fundera på saken ;p

puss så länge / m
27 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
hell yeah

Nu kikade jag runt lite på bloggar och vad hittar jag. En super tävling. Längesen jag såg ett par sådana snygga skor, fast jag kommer aldrig att vinna för det gör jag aldrig.. Otur måste det vara.

Jag älskar skor.. och jag verkligen avgudar dessa skor. Jag skulle passa så sjukt bra i dem, en svart halv långklänning och dessa skor.. Hur snyggt skulle inte det vara? Jag tror på att det skulle bli en hit.
25 Mars 2009  | Länk | min vardag | 2 kommentarer
frågan på livet

Hej mina vänner.
Samma visa idag, jag är redan vaken.. Eller redan och redan, jag klev upp sju imorse också och min buss går inte förrän 09.38 så jävla onödigt. Blir så less på mig själv.

Idag är det skolan också.. Ett glädje skutt. Alltså jag förtjänar så ett lov nu, det är grymt jobbigt att gå i skolan, fast vi knappt gör någonting. Imorgon ska det komma en präst också, hur kul är det på en skala? Det enda vi kommer att få höra är "Gud välsigne dig" och det har jag hört för många gånger, tyvärr.

Sen så har vi fått pengarna från praktiken också, det är i alla fall grymt bra. Äntligen kan man spendera utan att det svider. Det är roligt faktiskt, men jag måste ju spara till Stockholm. Fast det gör ingenting, för Stockholms utbud är dubbelt så bra om man jämför med lilla, lilla Sundsvall.

Jag håller på att bli dagvild, seriöst. Man hinner ju knappt med någonting, och imorgon är det hitlerträning också, jag kommer dö.

Nej nu ska jag fixa det sista, sen hoppa på bussen där min vän Evelina redan sitter och väntar på mig. :D

puss så länge / m
25 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
tiden går så fort

Hej mina vänner.
Alltså, gud vad tiden går fort.. Man hinner knappt med att leva, vad är det för nått då? Snart är det sommarlov och visst är jag lycklig för det.. Men det känns som om man inte har hunnit med första delen av 2009.

Jag måste bara berätta att den 12 juni åker jag till England tillsammans med Isatou, då ska vi jobba och pengarna kommer att rulla in fint alltså. Det kommer bli så himla kul, vi har så mycket planer.. Kommer vi ens hinna med allt? Knappast, men en del i alla fall.
Sen den 12 september åker vi till Afrika, för att vara perfekt så åker vi till Dakar, och gör vårat projektarbete där. Hur häftigt är inte det? Varje dag jag vaknar så tänker jag, en dag närmare Afrika. Det kommer bli sjukt häftigt, ett minne för livet kan jag lova i alla fall.

Nu ska jag snart på skolan.. Alltså, jag har fått något fel, imorse klev jag upp alldeles för tidigt. Jag börjar tio och jag klev upp typ sju.. Klar vaken, vad är det då? Herregud, snart kommer man klaga på att man börjar för tidigt.

Efter skolan idag åker jag hem till min vän Ida och pluggar och äter tacopaj, mums!

puss så länge / m
24 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
HULTSFREDSFESTIVALEN

Hur grymt är det inte att vara på en sådan stor festival som Hultsfred? DET ÄR HUR GRYMT SOM HELST. Jag tänkte berätta lite om mina erfarenheter om just festivaler.

Det var sommaren 08 och vi packade väskorna och hoppade in i bilen och var på väg. VI VAR ÄNTLIGEN på väg. Det kändes som om man levde i en dröm, men nog var det sant. Vi skulle på Hultsfredsfestivalen och vi skulle vara fulla och galna. Det tog ju ett bra tag att komma ner så vi bestämde oss för att sova en natt på ett vandrarhem i utkanten av Stockholm. Redan då började vi känner nerverna komma. Vi satte på Lars Winnerbäck på högsta volymen och kände hur underbart det skulle vara och se honom igen. För vi var ju stammisar på hans konserter och det är vi nog inte ensamma om.

Dagen därpå bar det av, på riktigt denna gång. Ner mot Hultsfred. När vi väl var framme och skulle ställa till tälten och allt vad vi skulle göra, så slog de oss att vi kan ju inte jobba och hålla på utan musik. Varför är vi på en FESTIVAL utan musik? Vi gick över till grannarna och bad dem komma över med deras stereo och vips så gick allting så himla bra. Allt som man hör men Lasse blir man inspirerad av.

Vi började lite lätt med att dricka lite. Eller lätt och lätt? Jag gjorde i alla fall det, för vad är det för mening och vara så himla full och glömma hur fantastisk Lasse var. Ingen alls i min mening. Inte nog med att Lasse skulle dit, så skulle även Hello Saferide och Håkan Hellström dig. Alla mina idoler, kan det bli bättre, jag började faktiskt tvivla.

Hur som helst, så var det dags för Lars Winnerbäck, han var först på tur. Så fort jag fick syn på honom kom tårarna, det är som att vara förälskad och olycklig på en och samma gång. När första låten spelades var det fullt drag, ”Kom ihåg mig då” sen var det bara som om det blev ett vimmel allting var så bra. Han kom ut på scenen 4 gånger och körde extra nummer, att man kan vara så full av energi och få hela publiken att skriva ”LASSE, EN GÅNG TILL” Det är en fantastisk känsla. Jag skrek, hoppade och grinade om vart annat. Fast det är ju ingenting och skämmas över, för jag var långt ifrån ensam om det.

Sen var det dags för näste man för rakning. Ingen mindre en falsksångaren från Göteborg HÅKAN HELLSTRÖM. Vi har alla följt honom genom åren och han blir bara bättre och bättre. Vi stod längst fram och blev klämda och knuffade hit och dit. Och jag tänkte, nu dör jag lycklig i alla fall. Han kom ut med hela sitt band och man kan ju inte mer än att älska Daniel ”Hurricane” Gilbert. Han och Håkan är som ett radarpar som aldrig kommer skiljas åt. Vi hoppade och skrek, första låten ”Tro och tvivel” alla blev helt hysteriska och lika så vi. Det är magiskt att kolla på honom. Man får aldrig nog, jag skulle ha kunnat offra mitt liv för att bara få prata med honom och säga att jag verkligen älskar honom. Sista låten är alltid så sorlig för man vet att nu är det slut. ”Vi två, 17 år” och då fick jag en konstig känsla inom mig, jag blev så rörd att jag glömde alla runt omkring mig och i mina tankar fanns bara han, HÅKAN HELLSTRÖM min hjälte, min stjärna, mitt hjärta, mitt allt. Är det inte fantastiskt?

Man kan ju inte bara nöja sig med att kolla på karlar på en festival, även om den är lätt hänt. För der kryllar av dem. Så vi beslöt oss för att kolla på Hello Saferide och det var lätt värt det. När hon kommer ut och kör ”My best friend” så får man en sådan otrolig känsla av, varför ska det vara man och kvinna när det lika gärna kan vara kvinna och kvinna. Hennes ord eker i mitt huvud:
Damn! I wish I was a lesbian, Damn! I wish I was a lesbian,Damn! I wish I was, and that you were too. Det går inte att beskriva känslan. Det är bara att lyfta på hatten bocka och säga: TACK FÖR ATT NI UNDERBARA MÄNNISKOR UPPFYLLT MIN DRÖM!

Jag lovar och svär, att detta är garaneterat någonting som jag kommer att göra om tro mig, ingen vill missa denna chans. Man festar, man strular, man får se de absolut bästa artisterna som finns och det finns en hel äng av snygga karlar.

puss!!!
11 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
i belive i can fly

Hej mina vänner.
Nu är jag snart på väg till skolan och jag är faktiskt sjukt trött. Alltså jag bruka vara morgonpigg det kan man fråga vem som helst om, vad har hänt med mig? Buuuh! Idag har vi en ganska kort dag som jag förövrigt tycker är väldigt skönt. Sen när jag kommer hem ska jag skriva klart min läslogg och skicka in den, så slipper man stressa imorgon.

Ikväll spelar timrå också.. Jag hoppas, tror och vill att de ska vinna ikväll, tänk vilket tryck imorgon då, eller om de bara vinner en så är det en hemma match på lördag och det kan man ju inte missa. Eller vad säger ni?

Nej, jag skriver kanske mer när jag kommer hem.. Men glöm inte bort att större delen av kvällen är ju böckernas värld.

puss så länge / m
11 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
plugg

Hej mina vänner.
Det har faktiskt varit en mjukstart idag också och inte grinar jag över det. Men snart börjar väl helvetet och det orkar jag inte med. Det är ju inte aktuellt denna vecka i alla fall och det tackar vi gudarna för.

Igår var jag som sagt på hockey och jag tror att jag grina, skrek och hoppa om vart annat och visst är det roligt när man kan leva sig in i matcherna. Nu hoppas jag bara på en vinst imorgon och på torsdag också, men det känns lite tungt med två borta matcher. (en guldstjärna får lagkapten Pär Styf av mig)

Nu sitter eller jag ligger ner och pluggar. Jag skriver en läslogg det är typ som en blogg. Ganska töntigt, men det blir nog bra. Jag läser i alla fall boken Oliver Twist, ingen höjdare men det går.

Sen ska jag träna ikväll också på nordic, det ska bli riktigt skönt. Sen imorgon ska jag plugga så att allt är klart, sen ska jag titta på "låt den rätte komma in" hoppas att den är bra.

I helgen kanske det blir så att vi tjejer ska åka ut till juniskär i linas stuga, äta gott och dricka lite vin. Gud, vad stora vi blir tjejer.

puss så länge / m
10 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
skolan

Hej mina vänner.
Ja, idag var det första dagen på skolan för min del på hela sju veckor. Nog kan man säga att vi började med en mjukstart, jag var hemma klockan tio och jag var på skolan halv nio. Ganska skönt, fast det kändes jävligt onödigt att kliva upp för en lektion, men det är sådana smällar man få ta.

Nu har jag bara degat och kollat på one tree hill och gud vad bra denna serie är, man lever sig ju in i den precis som andra avenyn, det känns liksom som om man är med i serien själv. Fast nu har jag bara två avsnitt kvar, sen ska jag läsa min älskade bok oliver twist. Att man ens få skriva sådana dåliga bäcker, fast den kanske är bra. Bara det att jag inte gett den en ärlig chans.

Sen blir det förmodligen hockey ikväll, skönt! Fast jag är lite osäker på det där med seger. Fast man ska ju alltid hoppas, men ja. Jag är i alla fall osäker.

puss så länge / m
9 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
super

Hej mina vänner. (för andra gången idag)
Min dag har varit precis som jag skrev i det förra inlägget lugn och harmonsik, faktiskt väldigt skönt. Så är det alltid dagen innan man ska tillbaka till skolan, då är det lugnare än vanligt, i alla fall hemma hos mig.

Som sagt så har jag varit på bio idag "män som hatar kvinnor" och jag tycker att den var helt fantastisk. Vilken himla bra film. Näst intill första gången jag är nöjd efter att ha varit på bio. Så det var liksom en perfekt avslutning på mitt lov.

Nu sitter jag här och kollar läget lite. Snart ska jag slå på en rulle och sova sött. Tyvärr blir det inte Beck-filmen som går klockan nio, jag tror att jag har sätt den ett x antal för många gången.

Sen ska det bli skönt faktiskt att få in lite rutiner igen för nu när jag har haft min praktik har jag knappt hunnit leva, och det är ingen höjdare. Sen saknar jag min Kajsa så att det gör ont, så till helgen ska vi mysa.. (bara så att du vet!!)

puss så länge / m
8 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
krogen

Hej mina vänner.
Ida glömde bort mig igår och jag blev ganska besviken(fast det vet inte ida), men jag kom självklart på någonting annat jag skulle hitta på. Jag packade med mig ett par cider och åkte till Cilli där också Lina befann sig. Gud, vad stora vi börjar bli tjejer. Så vi började dricka lite, sen rörde vi oss neråt mot stan och vidare på krogen.
Alltså jag har sagt det förut att jag inte tycker att det inte är speciellt roligt på krogen, och det var det inte igår heller. Jag fattar liksom inte nöjet, fast jag antar att det blir vad man gör det till.

Idag ska jag bara ta det lugnt, läsa ut min bok och titta på lite kläder på birsta. Det känns så jävla jobbigt att skolan börjar imorgon, men det är sådan smällar man får ta.

puss så länge / m
8 Mars 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
aldrig mer

Hej min vänner.
Nu har jag varit i tallinn med min bästa vän också, och herregud nog hade vi kul alltså. Men gud så sliten man var igår, jag tror faktiskt aldrig att jag mått så dålig, men det är väl sådana smällar man få ta liksom.

Vi åkte på onsdag och då tog vi det ganska lugnt, på torsdag morgon var vi i tallinn och gick runt och kollade lite. Sen på kvällen det var då vi körde klackarna i taket, herregud. Längesen man ens fick i sig så där mycket, men allting går. Vi träffade även ett par väldigt sköna friends som bara bodde några hytter bortan för oss. Den bästa jag fann på båten var Jakob, så jävla skön kille. Han älskar Håkan och Lasse precis som jag.. Är inte det ment to be? Vi ska i alla fall på peace and love i sommar och fan vad det kommer att vara roligt.

Nu sitter jag här, och allting jävlas. Jag är så jävla less, pappa bara gnäller och nu sitter jag här. Jag ska i alla fall snart åka till Birsta så att jag slipper det här en stund. Ikväll ska jag till Ida och vi ska mysa och titta på melodifestivalen.

puss så länge / m
7 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
inte min dag

Hej mina vänner.
Min rubrik passar så bra idag, denna dagen ska härmed döpas till min otursdag. Det började imorse när jag och jennifer skulle växla pengar, för vi åker ju till tallinn på onsdag. Nej, då hade dem inga estniska pengar, så då var det bara att fara trodde jag alltså. Då är det någon jävla pappskalle som äger en hummer som har parkerat in mig så att jag inte kommer någonstans, väldigt roande, kände verkligen hur det kokade i mig alltså.

Sen åkte vi neråt huddik och så skulle vi gå in på dollar store, det första jag gör är att riva ner två grejer inom loppet av tre minuter.

Sen skulle jag tanka för första gången i hela mitt liv. Vad händer? Jo, automaten käkade upp min hundra lapp så jag fick bara tanka för 50, det var ju väldigt roande. Jag hade till och med åkt och tagit ut pengar enbart för att jag skulle kunna tanka. Herregud, jag har så less så hua.

Inte nog med allt detta som hänt mig idag, så är jag ensam hemma och hur roande är det? Inte speciellt, jag skulle verkligen behöva en sambo som kunde göra mig sällskap, men det får vänta.

puss så länge en elak / m
2 Mars 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
ingen vanlig dag

Grattis kajsa min älskade vän till körkortet.
Jag älskar dig. <3

puss så länge / m

27 Februari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
HÅKAN HELLSTRÖM

kan du älska mig?
som romeo älskar julia?
och som jag älskar dig?

16 Februari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
HÅKAN HELLSTRÖM

Hej mina vänner och kära läsare.
Förlåt igen för att jag inte har skrivit men det blir lätt så när man inte har någon dator, just nu sitter jag vid pappas tegelsten och det är ju ingen höjdare direkt, så jag längtar efter min pärla!

Igår spelade min absoluta favorit här i lilla lilla råthålet Sundsvall, vilken lycka att slippa åka någonstans.
Det går inte att beskriva hur bra han var, han är lika bra varje gång, och det förstår jag inte, men så är det och det är jag lycklig över.

Jag skulle kunna åka land och rike för denna karl, han är fantastisk. Herregud, tänk om alla karlar kunde se upp till Håkan vilken vackert och underbart samhälle vi skulle leva i då. En sak är säkert i alla fall. HÅKAN ÄR FANTASTISK!!!!!!

Ta mig till kärlek, Ta mig till dans.
Ge mig nått som ta mig någonstans.
FÖR JAG VILL VETA OM KÄRLEK FINNS.
 - Håkan Hellström

13 Februari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
lyckorus

Hej mina vänner och kära läsare.
Jag antar att ni är nyfikna på hur det gick igår på kaffet med Carl Bildth och hur min fika har varit idag med Linda Rosing. Igår gick det fantatiskt, jag hade det jätte trevligt och nu ska vi lansera en ny grej, jag och kalle.
Fikan med Linda Rosing idag var min stora räddning, så tack för det.

Nu har jag just kollat på Andra Avenyn och jag är sjukt less på den serien, det var kung förut när den gick tre gånger i veckan, nu är allt så jävla långdraget. Mycket onödigt.

För övrigt så har jag inte så mycket att säga förutom att jag inte har någon dator.. igen. Så nu sitter jag vid pappas tegelsten och den fungerar. Halleluljah moment! Men jag ska inte säga för mycket då dör den väl.

puss så länge / m
3 Februari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
lyckliga dagar

Hej mina vänner och kära läsare.
Det är nu jag igen i egen hög person. Känns skönt att kunna skriva igen, blivit lite dåligt på den fronten. Men nu är jag tillbaka. Varför jag inte har skrivit kanske inte är så lätt för er att veta men såhär ligger det till, att jag håller på att skaffa mig en ny blogg så att jag kan få dubbelt så mycket läsare och kanske bli kändis en dag. För vem kan få för mycket av Madeleine, som jag trodde.. INGEN!

Jag har hunnit med ganska mycket sen jag skrev sist, jag har fyllt 18 år och jag har gjort krogdebut. Sen har jag hunnit med en massa annat. Tex att börja min praktik på akutmottagningen, och det händer mycket och saker hela tiden. Jag lär mig en massa, men det går in igenom ena örat och ut igenom det andra. Men vad hade jag trott? Det är liksom akuten och vem har inte sett sjukhuset på tv, det kommer ju och går människor så att man blir helt snurrig.

Nog pratat om det, vad har mer hänt. Inte allt för mycket, men jag är ändå en väldigt upptagen kvinna, hur går det till? Ja, bra fråga. Imorgon ska jag på företagskaffé med självaste Carl Bildt och på tisdag ska jag på fika med Linda Rosing (som för övrigt är min stora idol och före bild), på onsdag ska jag träffa Paris Hilton som är på besök i stockholm. Ni ser ju hur mycket jag ska hinna med. Skämt och sido, men det skulle vara ganska kul om mitt liv skulle se ut såhär. Men jag sörjer inte för mitt vanliga svensson liv i Sundsvall..

puss på länge / m
1 Februari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Fredag den 30/1 - 2009

Ida som skriver:
Ja, ni har väl inte missat Madeleines förra rubrik.
Mer än så blev det inte. Tråkigt va?
Jag skulle hälsa att hennes dator är CP för tillfället. Eller datorn och datorn, bloggen för det mesta. Men i det stora hela är det väl datorns fel! Antar jag...

Och självklart får jag den stora äran att rätta till det lilla problemet genom att skriva några rader i hennes älskade blogg. Det är synd att det blir såhär eftersom Madeleine har så himla många läsare som blir besvikna när det inte finns någonting och läsa.

Ni sitter säkert där hemma och klickar och klickar på Madeleines blogg och tänker:
"Nästa gång, då kommer det finnas ett nytt inlägg."

Men visst är det typiskt att varenda gång ni gör det så kommer "FÖRLÅT MIG" upp.
 Det är väldigt irriterande!!!

Så då tänker ni: Jag skiter i det här för tillfället. Har bättre saker för mig! Hon skriver ju ändå aldrig.
Men ändå är ni tillbaka dagen därpå igen, eller kanske redan samma kväll och börjar trycka igen. Ni kan inte hålla er ifrån Madeleins blogg.
Vilket är jävligt sorligt alltså.

Jag tänker ge er ett råd jag tror Madeleine själv skulle ge er: 
Ut och lev livet. Det finns andra saker man kan göra istället för att sitta och häcka framför datorn. Madeleine kommer faktiskt att komma tillbaka. Var så säker!

Så ha det så bra så länge.. Och ett litet förslag ;)
Om ni har tråkigt... Besök:
Bloggen om Madeleines liv!

30 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
förlåt mig

26 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Lördag den 17/1 - 2009

Hej mina vänner.
Igår hade jag en trevlig kväll, jag åt uppe hos kajsa sen såg vi på lets dance och jag tycker fortfarande inte att blondinbella gjort några framsteg. Mitt i allt ringer filip och säger att han kommer och hämtar oss, då hade han tagit körkort och gud så kul. (grattis så mycket till dig)

Sen imorse så hjälpte kajsa mig med några byxor och gud så bra det blev. Henne kan man lita på.

Jag lovar att skriva mer sen,

puss så länge / m

17 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Fredag den 16/1 - 2009

Hej igen mina vänner.
Vet ni vad? Idag har jag klarat allt man behöver klara för att kunna göra teoriprovet och jag är grymt lycklig över det. Herregud, det är ganska svårt att lära in allt det man ska göra, men det blir ju jätte kul när man till slut klarar det och helst när man får sitt körkort i handen. (jag är en hysterisk människa, så jag kommer skratta och gråta på samma gång om jag nu klarar det!!)

På skolan idag hände inte inte så mycket. Ganska tråkigt faktiskt, som vanligt måste jag faktiskt säga. Det är tur att jag har mina pärlor som räddar mina mskoldagar. Vad skulle jag göra utan dem? (IDA, du är min största pärla!!)

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem så att han kan skjusa upp mig till kajsa där jag ska spendera mig kväll/natt och det ska bli mysigt, hon ska hjälpa mig med att lägga upp ett par byxor. Hon är grym på det, eller hon är grym på allt. Tur att hon är en av mina bästa vänner så att hon kan hjälpa mig med saker och ting. För grym det är bara förnamnet på henna, hon kan allt. Jag önskar ibland att jag också var sådär bra på allting, men inte då. Men ändå, då vore det ju inte jag. Och jag menar, vem klarar sig utan mig? Som jag trodde, ingen!!!

Det vankas även mat uppe hos kajsa, och jag börjar faktiskt att bli hungrig så det kommer inte att sitta fel.

puss så länge /m
16 Januari 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
Fredag den 16/1 - 2009

Hej mina vänner!
Nu är jag äntligen tillbaka efter mycket om och men. Men nu fungera min pärla som på nytt igen så det är bara för mig att lyfta på hatten och säga, tack emil för hjälpen!

Det har faktiskt inte hänt speciellt mycket dessa dagar när jag inte uppdaterat, jag har varit på körskolan, jag har varit med jennifer och typ ingenting mer. Skönt på något sätt.

På måndag går vi ut på praktik också och jag är dö nervös, jag som inte bruka vara sådär nervös, men nu är jag det. Fast man får ju hoppas att det går bra. Ni som läser denna blogg, under veckorna 4-9 så befinner jag mig på akutmottagningen, så om ni tittar förbi, kom och säg hej!

Jag skriver mer efter skolan.

puss så länge / m

16 Januari 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
Onsdagen den 14/1-2009

Hej Hopp! (Ida skriver)
Jag har fått i uppdrag av Madeleine att skriva lite här i hennes blogg eftersom hennes dator är hos mig!
Och varför är den då hos mig?:O
Jo för att min käre pojkvän har lovat att formatera om den.. Egentligen var det meningen att han skulle göra det igår men det blev aldrig av satt Madde blir utan dator någon dag till...sisådär... :)

Alldeles nyss när jag pratade med henne satt hon på körskolan och degade... HON HAR JU SNART UPPKÖRNING! =D
Även fastän jag är lite småsur för att jag inte får veta vilken dag det är... =/
Madde säger att det ger otur.. BULLSHIT.. Jag kan ju inte hålla tummarna då om jag inte vet vilken dag det är ju! =(
Menmen... det svider men jag får väl erkänna att hon klarar det oavsett om jag håller tummarna eller ej!

Ni läser väl min blogg med Madeleine i huvudrollen?!
Det tycker jag faktiskt att ni ska göra för att hon säger så roliga saker ibland att man undrar om hon tänkt över huvudtaget. Men hon är SÖT!

I alla fall så är Madde tillbaka så snart som möjligt.. Wihoooo=D
Tack för mig!
//IDA

 

14 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Söndag den 11/1 - 2009

Hej mina vänner.
Min dag började med att stressa iväg till träningen och inte nog med det. Så, jag tränar ju i bergsåker, då skulle vi springa därifrån till granlo. Det är ju dö jobbigt. Men allting går med lite jävlar anama. Eller vad säger ni?


 Jag var ju och såg denna film på bio igår. Nog trodde jag att den skulle vara sämre än vad den var. För jag menar varken linda eller stefan var ju med och det visste man ju sen innan. Men filmen var helt okej och det hände ganska mycket i den så man blev liksom fast när man satt där. Även om vi kanske inte hade dem bästa platersera så gick det.
Så jag tycker helt klart att den var värd pengarna, om någon av er har sätt den, skriv en kommentar med ditt omdöme.

Av mig får denna film:
3,9 av 5,0 -_-

puss så länge / m

11 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Lördag den 10/1 - 2008

Hej mina vänner.
Igår hade jag en fantastikst trevlig kväll tillsammans med min vän kajsa. Först gick vi ut och åt på "källarkrogen" två rätters middag, toast med krabba och räkor till förrätt och oxfilé och fläskfilé med stekta potatisar. Verkligen gott och jätte trevligt. Sen åkte vi vidare hem till mig och kikade på lets dance.

På tal om lets dance, så blev jag besviken på isabella "blondinbella" löwengrip, jag trodde att hon skulle vara jätte duktig men inte riktigt så var det. Utan lite mer träning och jävlar anama så ska det nog gå vägen. Eller man kan ju i alla fall hoppas på det.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket utan bara softat lite och kollat på film. Ganska skönt, nu ska jag snart i väg och möta upp jennifer och sedan vidare till bion för att kolla på den nya "wallander" filmen, och jag sätter en tia på att den är dålig. Jag känner det på mig, och då blir jag både besviken och lite halv fundersam. Jag menar, vad kan en wallander film vara utan stefan och linda? Jag tror faktiskt ingenting, och jag vet att ni håller med mig.

Jag tänkte lägga ut lite vintertips kläder och sånt smått och gott imorgon på förmiddagen så jag hoppas att ni är villiga att följa mig ett tag till i alla fall.

puss så länge / m

10 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Torsdag den 8/1 - 2009

Hej min vänner.
Förlåt att jag inte skrev någonting igår, men mitt internet försvann och jag vet inte vart det tog vägen. Så därför kunde jag inte uppdatera någonting. Men om man tänker i från den ljusa sidan så hände det inte så speciellt mycket igår. Första skoldagen och visst var det kul att träffa alla men endå drygt att komma tillbaka efter ett lov.

Så, nu till det som har hänt idag. Jag har varit på studiebesök med min klass på dialysen (det är för dem som har njurproblem) och det var jätte intressant, och jag tyckte så synd om kajsa. Hon svimmade mitt i allt och fick ligga i ett isolerings rum där de kollade blodtrycket stup i kvarten. Sen så gick jag till min praktikplats nämnligen akutmottagningen och fick lite information och arbetstider. Helt okej och jätte trevlig var hon som jag fick prata med.

Sen så kom vi tillbaka på skola och då började vi såklart att diskutera. Diskutera är vi tjejer experter på, undra varför. För jag skulle gärna vilja vet det faktiskt. Denna gång diskuterade vi om saudiarbien och att det landet hade flyttat på sig, då kom jag in på det där med att Alnö också bara är en ö. Alltså borde den jävla ön också kunna flyta iväg, så jag kom på att vi skulle ge alnö till Finland. Ingen protesterade, så varför inte? Säg hej till Finland Alnö!!

Sen en sak till, HÅKAN HELLSTRÖM fick pris för årets artist igår och jag blev så lycklig. Och gud, vad jag älskade vad han sa till Carolina Gynning är han inte stört skön så säg?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen eller så ska jag ta mig ett bad, jag har inte riktigt bestämt mig, och imorgon första lektionen är det boxning och vem vill göra det.. Nej, gud var jag blev sjuk nu..

På tal om det enda och det andra, GE MIG SOMMAR OCH SOL. Vem fan vill egentligen bo i Sverige? Så kallt och så ruggit. Nej, tacka vet jag Stockholm som slipper all snö. Det är ju det som är det värsta.


puss så länge / m

8 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Tisdag den 6/1 - 2009

Hej mina vänner.
Det var ju väldigt synd att det inte blev något guld inatt, men silver är inte fy skam det heller. Så ett stort grattis till våra svenska hjältar.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Var ute och kollade lite på birsta också har jag tränat. Gud, vad kul det är att spela fotboll igen. Känns verkligen som om man fått tillbaka glöden och verkligen vill det här. Också är det så skönt när man får spela på nordic (för er som inte vet så är det konst gräs inomhus här uppe i Sundsvall) så mer sånt vill jag allt ha.

Jag skulle behöva plugga både skolplugg och teoriplugg. Men varför gör jag det inte? Ja, det kan man faktiskt fråga sig. Det är faktiskt en ganska bra fråga. Man skjuter alltid upp allting till sista sekunden (eller i alla fall jag, ska inte dra alla över samma kam) men sån är väl jag antar jag.

Nu ska jag sysselsätta mig med något, jag har inte kommit på vad ännu. Lite senare på detta dygn kanske jag ska ner till josefin och prata massa skit och bara umgås. Väldigt mysigt.

puss så länge / m

6 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
måndag den 5/1 - 2009

Jag tänkte bara informera att ikväll/inatt så tycker jag att alla ska hålla sig vaken och heja fram våra juniorer kan ta VM-guld.


För visst vore det kul om de kunde vinna? Även om det är juniorer så är de fruktansvärt bra, alltså många av de unga är ju nästan bättre än de gamla och rutinerade. Visst att det där med rutin har mycket med hockey att göra. Men om ingen hade varit ung och spelat hockey och vuxit med hockeyn så skulle den svenska hockeyn inte att finnas länge till. Jag är också stolt över att så pass många elitserielag statsar på de unga, det är ju vi som är eran framtid.

Nu har jag bara en sak till att säga, HEJA TIMRÅ och HEJA SVERIGE!!!

puss så länge / m

5 Januari 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
måndag den 5/1 - 2009

Hej mina vänner.
Imorse klev jag upp i en hyffsad tid iaf, vid tio. Klädde på mig och käkade frukost, sen gick jag ner till nordic för träning. Det var så skönt att spela på gräs, nu när man är van att spela inomhusfotboll och helt plötsligt kan man göra någonting med bollen utan att den rullar iväg, en sådan fantastisk känsla.

Igår var jag som sakt hos Ida och vi skulle plugga. Ja, vi fick ju till en del, men jag tror inte att det blev som vi hade tänkt oss som vanligt när det gäller oss. Vi vill bara prata och ha oss, inte har vi tid att sitta och plugga när det var så längesen vi umgicks. Det kommer inte på frågan. Ni glömmer väl inte att läsa:
http://mdlesliv.blogg.se

Nu har jag precis kommit ut ifrån duschen och försöker få tag på pappa men det går inte speciellt bra, jag vet att han skulle till tandläkaren men det var ju klockan halv ett och nu är klockan snart halv tre. Hmm, han undviker nog mig.

Sen så ska jag åka ut till min släkting idag som fyller år. Så grattis säger vi idag till Anna-Karin och det ska bli mysigt att träffa mina lilla prins igen. Sen vill jag åka ut på hockeyn, men jag vet inte. Jennifer svarar inte på mitt sms, så jag vet inte ännu. Annars blir det plugg.

puss så länge / m

5 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Söndag den 4/1 - 2009

God morgon mina vänner.
Alltså gud så kallt det har blivit på bara några dagar i vårat lilla Sundsvall. Det är ju faktiskt lite halv läskigt att vädret kan slå om så mycket och så snabbt. För ett tag sen så kom pappa in och sa att det var 16 grader minus. Det är svin kallt. Nej, nu tycker jag att vi ska säga hej då till vintern och säga hej till sommaren och värmen. (jag vet att ni håller med mig)

Nu ligger jag här och kolla på lite resor och bloggar. Jag vill så gärna åka till Grekland innan jag dör. Helst skulle jag vilja sätta mig på ett plan nu och bara åka iväg, fast jag sitter och kolla på resor till sommarn. Jag tror faktiskt att jag ska köra en favorit i repris, jag var ju utomlands två gånger i sommras, och det skulle jag vilja göra i år igen. Jag ska ju redan till turkiet med jennifer så det vet jag ju, men Grekland, är det någon som är på att åka dit? Säg bara till för jag är verkligen på.

Idag ska jag faktiskt plugga tillsammans med Ida. Jag tror att det blir på eftermiddagen, och det ska bli trevligt att träffa henne, det var ju trots allt ett tag sen. Vi som är vana att träffas varje dag.

Nu ska jag snart kolla på blondinbella som ska vara med på nyhetsmorgon, sen ska jag nog klä på mig, plugga lite teori och sätta på en film.

puss så länge / m

4 Januari 2009  | Länk | min vardag | 1 kommentar
Lördag den 3/1 - 2009

Hej mina vänner.
Jag hade en väldigt trevlig kväll igår mycket skratt och allmänt trevligt. Så vi kom övernes om att detta skulle vi göra om, och det tro jag låter som en bra idé. För det är trevligt att bara kunna umgås och spela sällskapsspel.

Idag har jag varit på birsta med pappa och jag fick med mig ett par mjukisbyxor hem. Nu när jag bytt lag har allting blivit så jobbigt. Alla träningskläder jag äger står det antigen indal eller heffnersklubban på. Så jag var så gott som tvungen att köpa ett par som är helt orginella.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske traskar ner till F eller så ska jag be pappa köra in mig till stan så att jag kan hyra film och bara vara hemma.

Imorgon ska jag plugga tillsammans med Ida, vi ska göra ett PM om Frankenstain (ursäkta stavningen) sen ska jag hem och plugga teori som jag även ska göra idag om jag blir hemma, för det är inte alls långt kvar nu, så nu måste man ligga i.

puss så länge / m

3 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Fredag den 2/1 - 2009

Hej igen mina vänner!
Nu har jag nyss duschat och gud så skönt det var. Jag stod säkert en halvtimme med jätte varmt vatten. Är det inte det skönaste som finns när man ser hur vädret ser ut och hur kallt det faktiskt blivit i lilla Sundsvall.

Idag var jag på stan en snabbis. Jag skulle kolla om jag hittade någon jacka, men dock så gjorde jag inte det. Men äntligen fick jag med ett par jeans leggings hem,

Jag köpte mina på cubus (http://www.cubus.se) för 149 :- och visst är det värt pengarna? Det är trendigt och snyggt. När man väl har dem på sig så ser det ut som jeans och vem tycker om att klämma på sig ett par tighta jeans nu när det varit jul och nyår och hela kalaset. Då är det här en bra lösning på jeans problemet.

puss så länge / m

 

2 Januari 2009  | Länk | min vardag | 2 kommentarer
2/1 - 2008

God morgon mina vänner.
Tänk att nu är det bara 20 dagar kvar tills jag fyller 18. Kan ni förstå? Jag är alltså snart en vuxen ung kvinna.

Idag ska jag först och främst plugga både skolplugg och teoriplugg. Sen lovade jag pappa och städa så då är det bara att göra det så att man slipper en massa tjaffs. Sen senare ikväll ska jag vara med cecilia, frida och lina. Vi ska umgås spela lite spel (och jag är ju den självklara vinnaren) så det ska bli trevligt att träffa dem och umgås som på den gamla goda tiden.

Fast egentligen skulle jag vilja åka ut till birsta och kolla lite, fast jag har varit där grymt mycket. Jag vet inte varför, men det är bara så.

puss så länge / m

2 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
1/1 - 2009

Hej och välkommen 2009.
Jag hoppas att detta år blir något man aldrig kommer att glömma.
Jag har ganska mycket planerat detta år också, jag vet faktiskt inte hur jag ska hinna med mig.

Detta ska jag hinna med:
APU på akutmottagningen v.4-v.9
Fylla 18 år den 22/1
Teoriprov + uppkörning
Tallinn den 5/3 med bästa vän
Påsklov
Sommarlov
Åka utomlands 2 veckor med bästa vän
Leksand med bästa vän
Allsång på skansen och sommarkrysset med kajsa


Som ni ser så är mitt 2009 ganska fullspäckat. Det tycker jag är bra, så slipper man planera i sista minuten. Då vet man redan vad man ska göra.

Min nyårsafton var trevlig. Tre rätters middag med bästa vän, sen for vi på fest i korsta, sen hamnen. Helt okej. Men vilken hysteri, man tror ju att folk ska börja klättra på varandra som apor. Det var i alla fall kul att träffa alla människor och jag visste inte ens att det bodde sådär många människor i lilla Sundsvall. Kul att alla träffas på samma ställe och fira in det nya året, men lite överdrivet.

Ikväll ska jag nog vara med jennifer och vi ska väl ta det lugnt kan jag gissa på. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Men jag skulle behöva plugga lite teori så att jag inte glömmer bort allting nu innan teoriprovet. Vi får se hur min dag blir.

puss så länge / m

1 Januari 2009  | Länk | min vardag | 0 kommentar
årets lista

Årets vän - min bästa vän jennifer
Årets bästa - bulgarien, håkan och marmaris
Årets låt - håkan hellström - tro och tvivel
Årets minne - håkan hellström 19/7, 5/7 och 28/10
Årets köp - måste nog säga resan till marmaris
Årets roligaste - sommaren
Årets stjärnor - mina vänner
Årets saknad - ........
Årets "skulle gjort mer" - tagit för mig
Årets "skulle gjort mindre" - ja, haha.. jag vet inte.
Årets utmaning -
Årets coolaste - my dad
Årets skratt -
Årets kändis jag träffat - räknas det med att jag stod bredvid linda rosing i en kvart i stockholm?
Årets jobbigaste - jag vet inte riktigt
Årets skönaste - ledigheten
Årets godaste - min paj
Årets dummaste - jag är inte så smart så
Årets "aldrig klarat mig utan" - jennifer och pappa
Årets misstag - jag har inte gjort lika många i år som i fjol.
Årets borde - tränat mer
 
Gott nytt år mina vänner..
Jag älskar er!!!!


puss så länge / m
31 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Tisdag den 30/12 - 2008

Hej min vänner.
Nu sitter jag här och varva ner lite. Jag har nämnligen hållit på och jävlas med jordgubbar som skulle doppas i chocklad ett x antal minuter. Man hinner ju fan inte doppa gubbjävlarna innan chockladen har blivit hård.

Som ni kanske förstår så bli jag hemma i Sundsvall på nyår. Så det är bara att slå en pling om ni vill att pinglan ska komma och mingla. (där fick jag till det)

Idag har jag jobbat ett par timmar, hände väl inte så mycket. Skönt att se att man kan det fortarande med alla system och dylikt.

Sen nu ska jag bara ligga och glo på tv först nu:
19.00 Sing A Long
20.00 Simpsons
20.30 Simpsons
21.00 American Pie - the naked mile
23.10 South park

Ni ser jag har fullspäckat schema.
Jag slänger in ett inlägg imorgon och önskar er alla ett gott nytt år.

puss så länge / m

30 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
måndag den 29/12 - 2008

Hej och godeftermiddag mina vänner.
Igår hade jag en kanon trevlig kväll med min bästa vän. Vi såg på film den ena var "barnhemmet" och den andra var "utan spår", båda filmerna var väl lite halv tråkiga, men vi myste på sådär som bara vi kan. Sen så somnade jag ganska snabbt medan jennifer låg och kolla på "smekmånaden" om jag inte minns fel.

Imorse trodde jag att jag skulle kunna sova ut en stund, men inte då. Klockan 8 slog jag upp mina ögon och de ville inte blunda igen. Så jag klev upp jag och läste tidningen och fixa och hade mig medan jag lät jennifer sova en stund längre än vad jag gjorde.

Nu har vi i alla fall kommit överens om att vi blir hemma i vårt kära Sundsvall på nyår, och tro det eller ej. Så tycker jag att det ska bli rikigt skönt.

Allt med jul och nyår är så fruktansvärt överskattar på julafton är det vem som får flest och dyraste presenter och på nyår är det den som dricker mest. Jag förstår liksom mig inte på dessa två högtider. Helt onödigt och väldigt överskattat!!

Jag lovade ju att lägga ut mina fynd som jag gjort nu under mellandagsrean, men jag hinner knappt med mig själv. Jag känner mig som en studsboll, jag är aldrig still. Det kommer så småningom, jag lovar!

Nu ska jag plugga lite teori, vara trevlig och ringa min bästa vän.

puss så länge / m

29 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Lördag den 27/12 - 2008

Hej mina vänner.
Förlåt för dålig uppdatering, men det bli så i juletid. Det är så mycket man ska hinna med på så kort tid.

Nu är det ju full rulle med mellandagsrean, herregud! Kan det bli mer hysteri i ett varuhus? Jag börjar faktiskt tveka. Sundsvall, vi bor i en liten stad och vi beter oss som rena stockholmare under denna hysterin. Skärp er!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen är det snart nyår också, och jag vet fortfarnde inte vad jag ska göra. Eller jag vet ju att jag ska umgås med min bästa vän, men vad ska vi hitta på? Det är ju en annan femma. Jag är i alla fall helt säker på att det bli bra hur vi än gör. Det bruka vara så när vi är med varandra.

På tal om min bästa vän så kommer hon hem idag ifrån sveg och det tycker jag låter som en bra idé. Så jag hoppas på att få se en skymt av henna ikväll.

Tänkte faktiskt ta och lägga ut alla mina fynd som jag gjort under rean nu, imorgon eller kanske på måndag. Jag får se när jag har tid och ork.

puss så länge / m

27 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Torsdag den 25/12 - 2008

Hej min vänner.
Igår var det julafton, och som alla längtad och hysterin har flödat som aldrig förr. Hur var min julafton? Jo, tack helt okej. Nöjd med mina julklappar är jag i alla fall, så det kan jag ju inte klaga på. Det enda som finns att klaga på är JULMATEN. Jag fattar inte att det är en del som frossa i julmat, så fruktansvärt uttjatat.

Idag så har jag varit ner en stund till josefin och det var mysigt. Vi drack kaffe och pratade gamla minnen. Gud, det låter som att jag är 65+, men det var mysigt i alla fall.

Imorgon är det shopping för hela slanten, jag måste införskaffa mig en del nya saker.

puss så länge / m

25 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Tisdag den 23/12 - 2008

God eftermiddag mina läsare.
Jag har hunnit med så mycket idag, så jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Jag har dammsugit hela lägenheten och städat mitt rum. Det gjorde jag endast (obesvera endast) för att min pappa är jätte förkyld, och jag som har den ultimata turen har också fått en bit av hans förkyldning (med det menar jag, snor och hosta)

Nu ska jag börja klä på mig och fixa till mig för 13.16 bussen ska jag ta till Ida, så vi ska umgås några timmar och byta julklappar. Sen kommer min kära pappa och hämtar mig när han slutat och då ska jag färga mitt hår (och tro mig, det BEHÖVS)

puss så länge / m

23 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Måndag den 22/12 - 2008

God morgon!
Jag vet faktiskt inte vad det är för fel på mig, jag vaknade halv åtta imorse och nu har jag legat och kollat på tv. Är inte det här typiskt mig? När jag väl är ledig då stiger jag upp som om det vore skola. Herregud!

Idag lite senare på förmiddagen ska jag ut till birsta och bli klar med mina sista julklappar, hur än nu det kommer att gå. Jag har så fruktansvärt dålig fantasi. Förlåt pappa!

Sen innan jag ska möta upp jennifer så ska jag få hämta ut en sak. En tidig julklapp ifrån min farbror och min pappa. Vill ni veta vad det där?En håkan hellström biljett! Nu slipper man åka i flera timmar för att se honom, äntligen spelar han på hemmaplan.

puss så länge / m

22 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Söndag den 21/12 - 2008

God afton.
Nu är det inte alls många dagar kvar till julafton, det är nämnligen bara tre dagar. Jag som fortfarande inte har hittat någonting speciellt bra till min pappa, och ni är dåliga med att komma med förslag.

Mina dagar har inte varit så speciella sen jag skrev sist. Det är bara en sak jag är riktigt stolt över faktiskt, det är att jag klarat alla faser i teroin till körkortet. Så nu är jag nästan säker på att det inte blir några problem, utan det är själva uppkörningen.

Jag får faktiskt se hur mina dagar framöver ser ut och jag får se om jag har tid att lägga in ett par inlägg eller två.

puss så länge / m

21 December 2008  | Länk | min vardag | 1 kommentar
Tisdag den 16/12 - 2008

Hej min vänner.
Ledsen att det inte kom några tips på nyårsklänningar igår, men det kommer så småning om, jag lovar.

Det var så mycket igår, skulle plugga inför ett prov idag och nog fan hade jag pluggat, och vad hände? Prover var typ ett jeopardy (ursäkta stavningen) men iaf, svin konstigt och varje rätt svar man gav fick man en peppakaka eller julskum, alltså helt okej att ha det så, men det kändes fett onödningt att man pluggat som en gnu för en sådan liten grej.

Sen så har jag en massa dilemman och jag vet inte rikigt hur jag ska göra med nyår och allt vad det är. Vad ska ni själva göra? och har ni något förslag på vad jag ska göra? Ni förstår, jag är ÖPPEN för förslag.

Igår var jag även in på körskolan och vet ni vad? Jag fick min uppkörningen, och jag är redan nervös, om ni (och JAG) har tur så har jag körkortet i början på februari. Nog är jag lycklig över det, och jag hoppas jag klarar det utan att bli kuggad så att man måste göra om det.

Men iaf, mina tips kommer snart.

puss så länge / m

16 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Måndag den 15/12 - 2008

Hej min vänner.
Ledsen för dålig uppdatering. Men jag hade ingen ork igår, min ork gick till att plugga.

Sen hade jag träning igår och visst gick det bra, för mig iaf. Men jag fick en spark på höftbenen så halva min höft är ett blåmärke, men det går över som resten av alla fotbolls skador som finns.

Sen så har jag fortfarande inte fått något tips på en julklapp till min pappa, så ge mig förslag nu mina läsare.

Aja, jag tänkte kanske ge lite tips på nyårsklänningar när jag kommer hem om jag hinner. Ska hinna gå på körskolan efter jag slutat och prata med min chef och lite små saker.

puss så länge / m

15 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Lördag 13/12 - 2008

Hej och godnatt!
Vaknade ganska tidigt imorse, och det gjorde väl ingenting tänkte jag och gick upp och åt frukost med pappa och löste lite korsord. Sen känner jag hur ögonen bara åker igen utan att jag själv märker det, och rätt som de va så låg jag i min säng och sov. Inte alls likt mig och det ska inte hända igen kan jag lova. Sova bort hela dagen, vad är det då?

Sen så satt jag mig och gjorde lite teori inför körkortet och inte är det så svårt, utan tålamod ska man ha. Som Lottas pappa säger:
- TÅLAMOD, DET ÄR FISKARENS BÄSTA VÄN.
och det ligger nog en sanning i den, men hur stor är den?

Och sedan efter någon timme eller så, blev det birsta city, och vilken katastof. En massa folk och det ser ut som om de ska döda varandra när det står och kolla på en massa saker. En sak är säkert, det är den där förbannade julens fel.

Nu på kvällskvisten så har jag ätit god mat och umgåst med J, F och L. Mycket trevligt sällskap.

Och vad gör jag nu? Jo, jag sitter och klurar på vad fasen man ska köpa till pappa i julklapp, FÖRSLAG SÖKES!

puss så länge / m

och nu glömmer väl inte: http://mdlesliv.blogg.se

 

13 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Fredag 12/12-2008

Hej, hallå goddag!

Kul att så många läser Madeleines blogg, och varför skulle ni inte göra det? Ni blev nog lika glad som jag när Madde berättade om sin nya fräscha blogg! Hennes förra var ju inte så mkt att hurra för, hur många inlägg blev det egentligen? Kan det ha varit ett inlägg i månaden?

Nu är det en nystart och det är jag i alla fall väldigt glad över!

Just nu sitter Madeleine här brevid mig och jag hör hur hon jämrar sig över att Alice är i final i idol. Hon gnäller över att Alice hade samma halsband som Laila, vilket gav henne pluspoäng. Och det gillas INTE.
 
Citat av Madde: Bara för det där halsbandet kommer de att rösta på henne! ÅÅH... jag tänker aldrig mer se på idol om hon vinner!

Men nu till anledningen varför jag skrev ett inlägg här:
Jag har nyligen startat en blogg! Och inte vilken blogg som helst. Den handlar faktiskt om en person som ni gillar...

Jo just det! MADELEINE BOLIN!

http://mdlesliv.blogg.se - Jag hoppas ni kommer titta förbi för jag har mycket godbitar att dela med mig av eftersom att varje skoldag med henne är en dag full av skratt.
Eh, ja oftast i alla fall. Näst intill alla dagar kan vi väl säga, för vi brukar båda två ha skitdagar också =)

/Ida

12 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Fredag den 12/12 - 2008

Hej igen och förlåt att jag inte skrev igår. Men det hände ändå inte så mycket igår skolan var tråkig och träningen var jobbig.

Ikväll är det äntligen idol och vinner inte kevin kommer jag aldrig mer att kolla på idol och då menar jag aldrig..

Nu sitter jag i datasalen och annelie sitter och prata om jag att jag skriva om henne så jag gör väl det. ANNELIE du är bra, men jag är bättre.

puss så länge. / m

12 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Onsdag den 10/12 - 2008

Hej igen.
Nu sitter jag på skolan och visst är det roligt. Eller vad säger ni?
Jag sitter här och är ganska nervös inför körskolan sedan, jag ska göra i stan. Ja, och visst jag kan köra det kan jag, men endå är jag nervös.

Men iaf, är det någon som har ett tips på årets julklapp, så skriv gärna det.

puss så länge / m

10 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Onsdag den 10/12 - 2008

God morgon mina små pinglor, hoppas att ni sovit bra.
Det har dock inte jag gjort, men jag bjuder på det idag. Jag ser ut som en zoombie så om ni går på sundsvalls gator och ser mig, bli inte rädd det är inte en riktig zoombie.

Jag har fortfarnade världens huvudvärk och täppt i näsan, undra när den verkliga förkyldningen ska bryta ut. Antagligen snart´.

Idag efter skolan ska jag köra på körskolan också, i stan när alla har slutat. GUD SÅ KUL!!! tummen upp eller så inte. Jag har bara fått dåliga tider, svin jobbigt också är det halt ute, ingenting vill gå min väg.

Nej, mina pinglor. Nu måste jag sätta mig och fika lite och sedan ta mitt pick och pack och åka i väg till skolan.

puss så länge, så får ni mina julklappastips i eftermiddag :)

10 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Tisdag den 9/12 - 2008

Imorse trodde jag att jag skulle dö alltså, jag hade en sådan fruktansvärt huvudvärk och täppt i näsan. Det kändes lite bättre när jag klev upp, men ändå så ville jag inte gå till skolan, men det gjorde jag ändå. Vad hände i skolan idag? Ingenting, så jävla lång tråkigt och jobbigt och huvudvärken bara blev värre. Sista lektionen skulle vi på studiebesäk uppe på ågården, och hur  intressant var det? Ungefär lika intressant som att läsa bibeln eller quranen eller hette de KORANEN?

Sedan så fick vi lift ner till stan av josefins morfar och bra var väl det, så jävla kallt och ruggit ute. MINUS NIO GRADER och ja, välkommen vintern till vår kära stad. Sen så åt vi på donken. (vi är alltså ida och jag, bara så att ni vet) och det satt ju fint.

Just nu sitter jag hemma hos ida och pluggar lite, hon läser om invandrare och jag skriver här, men lika bra är väl det för det är inte heller så intressant, och jag tror att hon har förstått att jag inte lyssnar så bra men som vanligt så bry hon sig inte om vad jag sysslar med. (förlåt ida) hon bryr sig alltså inte om jag skulle peta i näsan och torka det på hennes byxor e, det är liksom vår policy att man sköter sitt liksom.

Sen ska jag bara hem och sova hade jag tänkt mig fast först måste jag stoppa i mig lite mediciner så att jag kan få sova natten ut. Vilket jag inte brukar ha något problem med enligt ida.

Så, vi hörs imorgon så ska ni få mina super tips om julklappar :D

9 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Söndag den 7/12-2008

Jag satt och tänkte på en sak förut. Det här med julen, jag vet inte men jag tycker att det blivit så överdrivet. Visst, jag tyckte att det var jätte kul när man var liten också kom tomten, men nu när man börjar bli äldre, så tycker jag att julafton känns som världens lägsta dag.

Jag vet inte om det är bara jag som tycker såhär, men nu när det börjar närma sig jul så längtar jag bara efter att få egna barn och köpa leksaker och barnkläder. Vad gör man nu på julafton? Jag gör i princip ingenting, och jag tycker att det är skit tråkigt.

Sen en till sak, man köper kläder och leksaker och allt nu innan mellandagsrean för nästan dubbla priset och sedan blir det rea. Varför lär man sig aldrig? Man vet varje år att om jag köper denna jacka så är den på rean efter jul. Och endå blir människor som besatta av julen, köper grejer så att det står ut genom öronen.

Sen att nu när man är äldre så vet man endå vad man ska få i julklapp så själva julen blir liksom som vilken dag som helst. Ni tycker säkert att jag är typ världens tråkigaste människa nu, men det är mina åsikter,
read it or leave it.

7 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar
Söndag den 7/12-2008

Välkommen till min blogg. (och denna gång är jag här.. för att stanna)
Ja, vad har hänt idag? Idag har det inte hänt speciellt mycket, varit ute och övningskört, hälsat på min farbror och tittat på sunes jul. Ganska trevlig och lugn dag, men snart så ska jag hoppa in i duschen och sedan åka till min bästa vän som idag befinner sig på östermalm. Det enda positiva med att det är söndag idag är att man får se på andra avenyn och är det inte bra så säg.

Sen så kan jag passa på att berätta att igår var jag och min bästa vän ute och julhandlade i flera timmar, och tro mig det var ganska mycket folk och ganska jobbigt. Det känns som om man går runt i cirklar, när man väl ska köpa någonting, då hittar man ingenting.. Men annars tycker jag att man hittar saker hela tiden. Igår fick jag tag på en del julklappar endå till kajsa, pappa och min farbror. Så det känns iaf lite skönt att få ha gjort klart några saker.

Nej, jag skriver sedan när jag kommer hem ifrån min bästa vän, så kan vi få se lite dagens också.

/ m
7 December 2008  | Länk | min vardag | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & madeleine vikberg                                             Skaffa en gratis hemsida