kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Mars (2023)
>>


till minne av min mamma Anitha Jörgensson

Ja då det kom hastigt när du låg på sjukhuset att ditt hjärta inte orkade längre, din kol hade tagit över samt den kraftiga infektionen som din trötta kropp inte orkade kämpa emot.

I mitt huvud gick det för snabbt, jag träffade dig på söndagen och då satt du uppe i din förtölj på avdelningen. Dock sa du att du hade fått ont över hjärtat vid 1400 tiden och domningar ut i armen o benet. Ända sköterskan hade sagt var denna medicinen har du ju fått innan och den borde du tåla. Varför togs inte dina symtom på alvar?

tänk om - du hade fått hjälp mot hjärtinfarkt då hade du kanske varit i livet nu
Tänk om - du hade varit så pigg och din kropp orkade motstå infektionen så du kunde komma hem till oss.
Tänk om - du inte hade varit så fruktansvärt envis som du var så hade du varit i livet nu.

Ja det är en massa frågor jag aldrig får svar på. Eller varför du ringde mig kl 01.15 på natten exakt 1 timme innan du dog, vad ville du ha sagt till mig? ville du säga för väl? eller bara säga att du saknade oss och du kommer få det bra nu?
Ja dessa frågor som jag har kan ingen svara på utan jag får tänka som så - du har det bättre där du är , du slipper smärtan du slipper ångesten från din kol. Jag som ville du skulle få njuta av din fina nya lägenhet i helsingborg, du som pratade så gott om den och började planera för den. jag såg i dina ögon hur de tindrade när du pratade om hur du ville ha det där.

Natt personalen som du pratade med som var så glad för din skull att du skulle flytta. Ja nu blev inte livet så som vi hade planerat, men jag tror och hoppas d u har det bra där uppe nu med pappa, azo och tyson. ni sitter där uppe och ser ner på oss och finns i våra hjärtan.

Imorgon kommer det bli tufft, att vakna och köra till hbg och träffa dina syskon, släktingar , vänner och mina syskon. att ta ett sista förväl att vetskapen är att du inte kommer tillbaka finns i mina tankar. nu känns det som du vakar över oss, du kommer vara med oss imorgon, för mig , samuel , stefan och peter, dina barnbarn och barnbarnsbarn.
Dina syskon, ja alla från österlen. hade önskat få minnas dig som du var. När jag fick det där samtalet den morgonen 15 januari var som någon slog undan mina ben. Att dom skämtade och påstod att ditt hjärta hade stannat och dom fick inte igång dig utan du somna in och fick slippa alla smärtor, ångest mm.

ja den dagen var som en stor chock för mig, ja för mina syskon oxå. När vi kom för att se dig och ta för väl en sista gång innan du togs till vilan. Du såg så fridfull ut där du låg. Mina tankar och i mitt huvud var det kaos i , allt bara snurrade och jag kunde inte focusera.

när jag och mina 2 bröder åkte hem till mig efter för att boka begravningsbyrå, Fonus - När man skulle få ihopa till din dödsannons så satt man där i min lilla bubbla och trodde detta var ett skämt. att jag sitter här med mina syskon och planera din begravning när du levde bara 12 timmar innan.

Ja den dagen var ingen rolig dag, den veckan var jag i samma bubbla där jag inte kunde ta in att du faktiskt gott bort. Ja det sägs att när ens föräldrar dör så blir man vuxen, och det kändes så att vem skall man nu rådfråga? vem skall nu ge mig tips och trösta mig så som du gjorde. ja det får bli ett annat kapitel.

Imorgon så kommer det vara en tung tuff och hoppas på en fin dag förmamma du är i mina tankar och i mitt hjärta.
1 Februari 2024  | Länk | Dagen föra begravningen | 0 kommentar
Att nu bara orkar...

Det har nu gått så långt att folk stalkar mig på tiktok, Facebook och på denna blogg. Nu undrar jag hur ni egentligen mår av att sitta på nätet och stalkar mina konton? Om ni har mitt nummer så ring mig för uppenbarligen så är det något hos mig ni stör er på.

Vill bara säga att jag har gjort mkt skit I mitt liv men nu när jag mår som bäst, min son mår bra och livet leker. Jag har lärt mig att tycka om det jag gör och göra det med bravur hm undrar ni nog vad menar hon.... jo att oavsett vad ni har att komma med, kränkningar, hat och denna jävulska svartsjuka så är det jag som står med huvudet högt och jag ler och vet att jag är jävulsk snygg.

Mitt själv förtroende är på topp, ni där ute som verkligen försöker sätta käppar i hjulet , ni har inte lyckats ännu och en sak till JAG ÄR INTE RÄDD FÖR ER!

Säger som så karma ....
7 Juni 2023  | Länk | Svartsjuka | 1 kommentar
De går upp och ner

Då har jag gått ner under 80 kg och totalt 102 cm på hela kroppen. Jag fortsätter kämpa och hoppas gå ner mera men så länge jag går ner är jag tacksam. Nu har jag även börjat lägga in hantel träning och lite pilates för rygg och ben.

Det är kämpigt överlag där man önskar att människor förstår mig och min son. Ständiga online kurser, utbildningar och stöd från sjukvården. Det tar otroligt mkt energi och detta att ha flera bollar i luften är för mig svårt.

Jag är alldeles för snäll och tar på mig för mycket som jag egentligen inte mäktar med. Men jag vill göra mitt bästa vill vara alla till lags. Men ibland känns det som man inte får ett tack.
Just nu handlar det om att lyssna på mig o respektera mig som mamma, som person och familj. Jag bollar en del med kompisar men vissa saker måste jag bolla med anhöriga, respektive mm. Ibland så lyssnar man inte på mig utan säger saker rakt ut o tror dom har rätt i allt o vet bäst. Men snälla prova vara i min situation och lev mitt liv innan ni kastar ur er saker.

Nu har vi varit på del 1 av 2 på sjukhuset och nästa gång är i slutet av april då undersökningen skall göras. Så nu skall vi öva hemma, träna och se massa filmer så hoppas del 2 går bra.

Snart kommer det bli ett nytt album där man ser vilken resa jag gör. Så skall bara få lite färg på kroppen o ansiktet haha.
På återseende.
27 Mars 2023  | Länk | Fortsätt kämpa | 1 kommentar
Livets prövningar

Det jag skriver på min blogg de stämmer.

Ja efter 1 års helvete med sjukdom som fortfarande hänger mig i väskan , så kämpar jag vidare. Just nu jobbar jag 50% och kämpar mot 75% arbete.

Just nu har det hänt en del och många frågetecken.

Att jag ej varit här inne sedan 2021 beror på att jag flyttat och efter flytten blev jag sjuk i juli 2021 efter covid vacciner som orsakat sjukdomen jag dras med idag.

Men det positiva är att jag gått ner 30 kg o 80 cm på hela kroppen och jag fortsätter kämpa mig neråt.

Skall försöka uppdatera mer detta året, om allt som händer.8 Januari 2023  | Länk | 2023 nytt år och nya möjligheter | 0 kommentar
Ja nu så går det fort...

Då sitter man i sin lägenhet och bara önskar det skall gå fort fram, Vi kommer få ny chef nu i februari, hon har redan börjat så vi får se hur detta blir. Det kommer förmodligen bli schema ändringar oxå så de är stora förändringar på gång.

Sedan så har jag verkligen sorterat ut en massa saker jag inte känner att jag varit i stort behov av, så nu kan man börja planera sin lägenhet med lite fräscha saker och nya möbler.

Detta med Corona vaccinet de lär nog hända att jag kommer ta den och även min kille kommer ta den. Så man har något att se framemot. Ja vi får hoppas vi nu kommer stoppa smittspridningen i vår stad så man kan börja ha ett liv igen.

är på jakt efter ny soffa, gärna bäddsoffa så vänner kan sova över om de blir så. kommer även köpa lite annat trevligt så man har många järn i elden.

sonen blir äldre så man har sålt av hans gamla tavlor med nalle phu, så snart lär det bli annat på hans väggar haha.

nu skall jag sätta mig och leta lite på nätet efter soffor mm..
.
5 Januari 2021  | Länk | stora förändringar nu framöver | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida