Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Soffie
Modin

44 år och kvinna
Anderslöv,
Skåne län
dagens visdom
Jag sökte kärleken - och förlorade mig själv.
antal besökare

välkomna till vår sida  

Soffie-Aki-X-Zegra

(och ossian å oops på ett hörn också såklart)

spana in www.iporottweiler.se

för alla inlägg klicka på Blogg 

 

senaste blogginlägget
fundrar å fundrar på tisdagens träning

Efter funderande så har jag kommit fram till att köra mina hundar i 2 veckors ROCK n ROLL, det har blivit alldeles för mycket detaljer och positions träning!

Zegra, vi värmer upp med mycket bollar och igår så var det dags att ta tag i hopptekniken igen, först med boll och sen med apport, ryggen har verkat mycket bättre den sista veckan å det gav resultat också iallafall på tillbaka hoppet, ut är fortfarande inte som önskvärt... A-hindret, hon börjar lära sig att man inte kan "säla in" i hindret utan klättra! Sen framåtsändande dags, första med LIGG kommando...krävdes 2 kommando SKIT OCKSÅ! å nästa med boll för att inte tappa tempo.

Kort paus innan vi körde igenom 4a skjul.

Zegras bitpass var det dags att introducera kortärmen både den utslitna och den tuggade, funkade rätt okej, men när vi introducerade softstocken så tyckte hon att det var SÅDÄR...kampen brister så enkelt är det å så noll ägande på det ;) men jag har börjat grunna på en plan!

X vi klickade lite sitta framför kontakt, sen lite bollkast innan vi gav oss på framåtsändande som inte alls funka, måste upp med bollkopp IGEN!! inget lukta här inte!

Körde lite ronderingar, å det här tycker X är svårt...VARFÖR liksom, varför måste jag springa runt...kan jag inte bara få bollen?

I skyddet fick Mats figga för att se om det var nått med respekten för fig som trasslade i skjulet, X biter fast fint å djupt, men svinade lite även på Mats ;)

Pappa kommer ner i ett par dagar, han har bilen full i möbler från Kumla :)

9 Juni 2010  | Länk | IPO träning & tävling | 1 kommentar

hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Soffie Modin                                             Skaffa en gratis hemsida