Startsidan Blogg Fotoalbum Mopsträff Vänner Gästbok Om mig Logga in
om mig
Homer
Bodsgård, Eriksson

15 år och man
Vetlanda,
Jönköpings län
nya foton


antal besökare

Homermops 
senaste blogginlägget
Sommar 09

Jag, paps och mams, har alla varit väldigt dåliga på att uppdatera noggen nu under somamren, men det kan faktiskt bero på att det händer så mycket hela tiden att vi faktiskt inte riktigt hunnit med det. Men idag är paps ledig, och han hade tänkt att ge sig ut och cykla ett par mil, men vaknade med feber och halsont, så när jag uffade på honom lovade han att hjälpa mig.

Senast vi skrev var strax efter vår stora ”Mopsträff Småland 09” som vi tycker belv en succé!

 

Sen började sommaren…


Och den började med att mams och paps tog med mig till Uppsala för att träffa mina syskon, och min mopsmamma. Sen efter det hade de fixat så att vi skulle få sova över i Stockholm, i pussel-paps övernattningslägenhet. Och där träffade vi på mILLe mAnza’s-mams som bjöd över oss på kaffe (eller mams & paps). Men i vilket fall som helst så fick jag ju träffa maffians kanske kändaste storsnackare, mILLe… Och ojojoj, om jag såg till att busa med alla hans gamla dammiga leksaker… Han var nog riktigt glad när jag gick senare den eftermiddagen.

Bild: Syskon


Efter det fick både mams och paps massor av jobb att göra, så jag hade dagmatte varje dag, och det vet ni att det innebär massor av extra gotter. Men mitt i den här vevan var det dags för vaccin, jag har ju faktiskt fyllt 1-år. Och när jag skulle få denna vaccinering var det också dags att väga mig, och gissa..! Jag vägde faktiskt 8,3kg vilket tydligen är en jättebra vikt.

Några dagar gick, och några dagar kom, vi gick på långa kvällspromenader och åkte då och då till Ramkvilla för att busa med de små hundarna som finns där. Och sen en dag började paps och mams att packa… OOONEJ! Det här har jag varit med om förut, ni får INTE åka ifrån mig igen… NEJNEJ!
Men så när de bar ner alla sakerna till bilen så greppade paps tag om mig, la in mig i min bilkoja, som var mjukare bäddad en någonsin tidigare. Då gick det upp för mig, att jag skulle få följa med. Så hakade vi på något som kan beskrivas som ett litet hus bak på bilen och åkte mot något som kallades Smögen…!?

Smögen var fint, det fans massor av klippor att busa på, mams och paps började kalla mig för ”bergs-mops” vad nu det betyder…!?? Och jag fick bada i havet, kallt som kylskåpet och inte alls kul, men tydligen bra för mig…!

 

Bild: Smögen

 

När vi kom hem från detta Smögen fick mams och paps en dag ”rycket” fort som bara den slängde in mig i bilen och gasade ut ur staden. Jag kände igen kurvorna och förstod att vi var på väg till PUSSel-slottet. Yippie…! Och jag hade rätt, men ojdå!? PUSSel hade krympt…
Hon kom utspringande i värsta mini-formatet… Hm, lukten kände jag inte heller igen…
Osså sa hon att hon hette Pixie… Sen kom PUSSel utspringande och uffande… Men hallå!?
Om PUSSel ska få ett syskon vill jag också ha ett uffade jag till mams och paps, men de verkar inte riktigt bry sig om vad jag tycker!

Jahopp, detta har varit min braiga sommar, nu ska vi vara lite bättre på att skriva och uppdatera bildarkivet.

Osså en sak till.
Planerna inför ”Mopsträff Småland 10” börjar snart! Du kommer väl?

30 Juli 2009  | Länk | Homers Blogg | 6 kommentarer

hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Homer Bodsgård, Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida